canim anketi actim sen sadece oyunu kullanip oy ver e basacaksin o kadar...
esmacım oynak kızına maşallahsanamı çekmiş babasınamı süle bakimkaydirigubbakcemile3
yaa sana sölemedilerse cinsiyet banada sölemezler gibime geldi:çok üzgünüm:
günaydın kızlar işler anca bitti geçtim başına netin çook hastayımkızlar gribe yakalandım yatak döşek yatıyom öle berbatım
maşallah bebişine esmacımmmmmgözünaydın testinde temiz çıkmış daha ne olsun boşver 3 hafta sonra ögrenirsin görmememiş adamcagız çok sevindim senin için
gecmis olsun gizemcim herkes hastalaniyor bu ara inan bende korkmaya basladim...
geçmiş olsun gizemcimm bolbol c vitamini al canım
Canım geçmiş olsun hemen kendini bol c vitaminli yoğun bakıma al :1hug: inş. çabuk atlatırsın
kıs pempe bebekin durumuna göre degişio 12.haftada bile ögrenenler var bana 14.haftada söledi bebek gösterirse söler
çook sağolun kızlar ama acayip kötü hissediyorum doktora gitmeyi bile düşünürum valla :uhm:
esma sende anadolu yakasındaydın demi canım
sağol cnm aminn inş. seninde sonuçların güzel çıkar...cok sevindim canım kaydirigubbakcemile3darısı basımıza insallah benim de ikili testim guzel cıkar:Saruboceq:
esma canım çok sevindim test güzel çıkmış 17 haftada tam kesin belli olmuyormuymuş uff şimdi canım sıkıldı benim 16 haftada randevum var blli olmazmıki CADIARZU
evet sorma bide o varr bişeyi istemezsen zaten ona benzermişşş yaaa laelaelaelaelae hayırlısı artıkkaneyyyy zaten kızlarda halaya çekermişleryaakaydirigubbakcemile3
ben pazartesi 16+0 oluyo cnm bilmiyom artık sölermi:sm_confused:
AYY kıslar ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini ben pazartesi gitcektim doktora dayanamıyorum cuma günü gidicem belli olur mu 13+4 oluyo tecrübeli hatunlar ...:CüvCüv:
dr ilaç falan vermez zannedersem canım bol bol kivi ye bol c vitamini içeriyor birde ıhlamur iç
kızlar radyoda dinledim dr adını unuttum hamileler için günde 1 bardak havuç suyu için diyor ama içine birazcık zeytinyağı koyup için diyor zeytinyağı havucun içindeki vitaminleri parçalıyormuş oyüzden çok faydalıymış
candy bana doktırum 13+3 ken çok çok yüksek ihtimal dierek söledi canım inş bebişin gösterirse söler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?