2009 Ekim Anneleri

esma canım çok sevindim test güzel çıkmış 17 haftada tam kesin belli olmuyormuymuş uff şimdi canım sıkıldı benim 16 haftada randevum var blli olmazmıki CADIARZU

kıs pempe bebekin durumuna göre degişio 12.haftada bile ögrenenler var bana 14.haftada söledi bebek gösterirse söler

esmacım oynak kızına maşallah sanamı çekmiş babasınamı süle bakimkaydirigubbakcemile3
yaa sana sölemedilerse cinsiyet banada sölemezler gibime geldi:çok üzgünüm:

ya cnm sormaa ne anası oynak nede babasııı ...duymasın ama halasına çekti herhalll sırnaşık şey
bizimkini tam net söylemedi cnm baya uğraştı ama açık kapı bıraktıı hayırlısı artık sen gittiğinde ne kadalık oluyoo 16 veya 17 den sonra net oluuyomuş..[/QUOTE]

aneyyyy zaten kızlarda halaya çekermişleryaakaydirigubbakcemile3
ben pazartesi 16+0 oluyo cnm bilmiyom artık sölermi:sm_confused:

esma sende anadolu yakasındaydın demi canım

evet cnm.
cok sevindim canım kaydirigubbakcemile3darısı basımıza insallah benim de ikili testim guzel cıkar:Saruboceq:
sağol cnm aminn inş. seninde sonuçların güzel çıkar...

esma canım çok sevindim test güzel çıkmış 17 haftada tam kesin belli olmuyormuymuş uff şimdi canım sıkıldı benim 16 haftada randevum var blli olmazmıki CADIARZU

doktor öyle söyledi en net 17 haftadan sonra olur dedi. ama tahminde yaptı yani sana tahmin yapar.

aneyyyy zaten kızlarda halaya çekermişleryaakaydirigubbakcemile3
ben pazartesi 16+0 oluyo cnm bilmiyom artık sölermi:sm_confused:
evet sorma bide o varr bişeyi istemezsen zaten ona benzermişşş yaaa laelaelaelaelae hayırlısı artıkk

AYY kıslar ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini ben pazartesi gitcektim doktora dayanamıyorum cuma günü gidicem belli olur mu 13+4 oluyo tecrübeli hatunlar ...:CüvCüv:

hee erkek dayııya kıs halaya çeker derler bizim bebekin nehalası var ne dayısı mecbur bize çekecek o zaman hahahaha

kızlar radyoda dinledim dr adını unuttum hamileler için günde 1 bardak havuç suyu için diyor ama içine birazcık zeytinyağı koyup için diyor zeytinyağı havucun içindeki vitaminleri parçalıyormuş oyüzden çok faydalıymış

dr ilaç falan vermez zannedersem canım bol bol kivi ye bol c vitamini içeriyor birde ıhlamur iç

bende öle yapıyorum canım zaten bakalım nasıl atlatacağız

vay bee denemek gerek hem zeytin yağı bağırsaklarada ii gelir Şeniz

candy bana doktırum 13+3 ken çok çok yüksek ihtimal dierek söledi canım inş bebişin gösterirse söler

canım sen hangi hastaneye gidiyorsun sana söylemiş doktorun benim gibi nene hatuna hastanesine giden var mı..????daha doğrusu gidipte cinsiyetini öğrenen var mı..???Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…