2009 Ekim Anneleri

hee erkek dayııya kıs halaya çeker derler bizim bebekin nehalası var ne dayısı mecbur bize çekecek o zaman hahahaha

bence dogru bırsoz benım yegenım var kız aynı ben sımdı bıde oglan oldu aynı dayısı kaydirigubbakcemile3
benım bebem dayıyada halayada anayada cekse sanslı gozel olucuu :roflol::roflol:

Gizemcim geçmiş olsunnn bol bol kivi ye ben kiviyle atlattımm doktor ilaç vermiyorr bende gittim doktora meyvalardan al vitaminii dedi ateşin çıkmadığı sürece bir problem yok dedii...senağlama

Gizemcim geçmiş olsunnn bol bol kivi ye ben kiviyle atlattımm doktor ilaç vermiyorr bende gittim doktora meyvalardan al vitaminii dedi ateşin çıkmadığı sürece bir problem yok dedii...senağlama

sağol cnm aynen bende o tedavi yöntemini uyguluyorum :CüvCüv:

benımde dusuk rıskım var senın neden dusuk rıskın var tatlım

bilmiyorum burcucum geçen hafta kanamam oldu doktora gittim ve düşük riskin var dedi bu hafta gidincede 2 haftayı kanamasız geçirmen gerekiyo dedi Allah yardımcımız olsun inşallahhhh.
seninkinin sebebi ne

bilmiyorum burcucum geçen hafta kanamam oldu doktora gittim ve düşük riskin var dedi bu hafta gidincede 2 haftayı kanamasız geçirmen gerekiyo dedi Allah yardımcımız olsun inşallahhhh.
seninkinin sebebi ne

canım bende 6. 8.ve 10.haftalarda kanama gecırdım ve 30 ıgne vuruldum sımdılık kanamam sukur yok ama bu defada plesenta onde dedı dr oyuzden ıstırahat verdı ALLAH tamamına erdırsın hepımızın gebelıklerını :Saruboceq::Saruboceq:

seldus ve emel cinsiyetler belli mi sengözlerimebaksanab

ahh canım belli deil maalesef.cok dertliyim o konuda doktor sölemedi.daha belli olmaz dedi.sinir etti beni.prensip olarak 5 bucuk aydan önce sölemezmişmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

aynen canım bizimki de çok ketum . ben de çokk merak ediyorum . herkeşler bişeyler alıyor öğrenen arkadaşlar yani , ben hiçbişey alamadım . senağlama

ben geldim kızlar...bugün çok yoruldummm..offffff....şimdide bir yandan yemek yapmakla uğraşıommmcokacimcoookbu yemeği icad edeninnnnkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…