2009 Ekim Anneleri

ben geldim kızlar...bugün çok yoruldummm..offffff....şimdide bir yandan yemek yapmakla uğraşıommmcokacimcoookbu yemeği icad edeninnnnkafamçokkarıştı

lalllcimmm bencede senceeee bu yemegi icad edeniin insnala rniyekendiliginden doymuyor düsünseize hic yemek yapma derdi yok aklinizdan bir yemek geciyor agzinizda cigniyor oluyonuz hahahahahahah hayale bakk
bu arada hosgeldun dadlum a.s.

hoşbulduk fatoşummmm:asigim:ne güsel bir hayal tatlım hayal et ve doyyyy:icecream:

aynen canım bizimki de çok ketum . ben de çokk merak ediyorum . herkeşler bişeyler alıyor öğrenen arkadaşlar yani , ben hiçbişey alamadım . senağlama

ben de hiç bişey almadım kuzum yaaa(( ama cok heves ediyorum gördükce..insallah diğer aya ben de alacam herseyini insalah..hastane cıkışı takımı begendim bi tane bayıldım bayıldım ama cinsiyeti belli olmadıgıiçin henüz hangi renk alacagımı bilememdim..benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

kızlar cine 5 i açınnn kaan kocatepenin konuk olduğu bi program var huhuuuuuu

lalciğim zaten canımız dondurma istiyor.senin mesajı da görünce ......

hava buz gibi burda dondurma dolapları sokaklarda yerini aldı ama benim midemde ne

zaman yerini alacak bakalım

ayy canım inşallah tez zamanda cinsiyeti öğreniriz samsunlumusun 55 olunca :)

insallah tatlaim testler cok sükür temiiz cikti ama iste su cinsiyet meraki öldürecek beni. evet samsunluyum. ama ne seyse kim sorsa genelde karadenizliler karadenizliyim derler.
senin bidahaki randevün ne zaman? sen nerelisin

selam kızlar birazcık alışveriş yaptım bebeğe....ciciler sayfasınada eklediiim..bakalım beğenecekmisiniz:)

canım benim mayıs ayında daha çok var doktor 18 mayıs gel hem üçlü testi yaparız hemde cinsiyetini sölerim dedi ama daha çok var yaaa nasıl sabredicem bende 52 :) orduluyum ama tayin bizi alanyaya kadar sürekledi şuan alanyadayım.

agrega bende orduluyum, mesudiyeliyim...
sen neresindensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…