2009 Ekim Anneleri

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşt....bebişe diyorum cici aldım diyorum.baksanıza yahuuuu....

gebelikle ilgili bi çok şeyi detaylı olarak anlatıyo tansiyona çok diikkat etmeliyiz kızlar

cine 5 te canım açın izleyin

handancım onu devamlı ölçüp kntrol altında tutun diyo zaten çok ortalaması düzgün olmazsa tatlım gebelik erken doğumla sonuçlana biliyormuş çk yükselmesi beyin kanamasına yol açıp annenin sağlığını tehlikeye sokuyormuş

ben de 18 martta aşırı kanamayla hastaneye kaldırılmıştım 1 hafta kaldım kıpırdamadan. Taburcu olduğumdan beri de evde yatıyorum.yemekler annemde, işler eşimde. toplam 3 kere dışarı çıktım o da doktor için. Bana da sürekli yatacaksın dedi. Leke bile olmadan 10 gün geçirirsem özgürmüşüm. Ben de plasentada sebepsiz kanama vardı geniş bir alanda. Arkadaşlar, hangi işi yaparsanız yapın ne olur aşırıya kaçmayın, yorgunluk, ani korku, heyecan, ani bir hareket sebep olabilirmiş!!! Gidiyordu valla!

yoncacım dondurmanın yeri bir başka ...istediğin zaman yiyebilirsinnn.....ımmmmm ..bak canım çekti yerimseniben....
elalımmm ordulu cadım benim bende trabzonluyummmmyerimsenibenhemşo sayılırız tatlı cadımmmm.....

handancım bide şey çok önemliymiş eğer ailede şeker hastalığı varsa alınan kilolara çok dikkat çünkü hormonlardan dolayı şekerimiz yükselbilirmiş bilginiz olsun

elalı bende uzunisalıyım ama merkezde oturuyoruz mesudiyede çalıştım ama :)

gerçi bende topu topu 2 kere gittim ama olsunkaydirigubbakcemile3 çok seviyorum ben memleketimi

uyyyy toprağım benimmkaydirigubbakcemile3
karedeniz insanlarının yeri bende herzaman başka olmuştur cnm:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…