2009 Ekim Anneleri

kıslar ya alakasız ama bişey soracam hamileyken yenmemesi gereken balıklar neydi..ya da yenmesi ii olan balık hangisiydi bilen varsa yazarsa sevinirim..acil bi durum var da :)))))

selduscum ben haftada 1 yiyom somon ve levrek yiyorum en faydalılar somon levrek hamsi uskumru die biliyorum zararlı olanlar civası yüksek olan ton balıgı kılıç balıgı

abboww karadeniz uşakları bastı burayıı doğulu yokmu aranızdaaaakaydirigubbakcemile5

ben karadenzli deilim ama ben de kısmetse karadeniz usagı getirecem dünyaya insallah eşim koyu bir karedenizli..ben içanadoluluyum..niğdeliyi. DELİYİM :)))))

yaaa esmacım sende bendensin desene senin başagrından şüphelenmiştim ben zaten abah akşam ölçüm bi kagıda yasıoz cumartesi doktora gitcez sende yaz canım

selduscum ben haftada 1 yiyom somon ve levrek yiyorum en faydalılar somon levrek hamsi uskumru die biliyorum zararlı olanlar civası yüksek olan ton balıgı kılıç balıgı

tamam saolasın canım..ben de cok yemiyorum hafta da bir yemeye calısıyorum cok sevmem cünkü balıktan da hiç anlamam..ben pişiremediğim için hep dısarda ekmek arası yiyorum..onun için sordum..yapanlara soracam da ne balıği oldugunu yediğim seyin:))))

merhaba ekim anneleri bende allah kısmet ederse ekimde anne olacağım diğer topiklerde yazıyordum burayıda sonradan farkettim benim doğum zamanım takvime göre ekim 26 ama doktorum muhtemel olarak ekim 20 dedi heyecanla cinsiyeti bekliyorum şu an 12+2 oldum 16 haftada söylerim dedi bakalım yaklaştıkça dahada merak ediyor insan hepinize merhaba diyorum

Çiğdemcim hoşgeldin canım Şeniz

selduscum somon balıgını yada levregi fırında yap mis gibi oluo koku felan olmuo bi dene canım

esmacım ben malatyalıyımmmmmm sen nnerelisinnn ??

askolsun be elam ( valla sana takilim takilim derken adim cikti sapuga (

kızım benim ne suçum var:sm_confused: seni Dandanla zuzum baştan çıkartıyokaydirigubbakcemile3 gaza gelip bana saldırıyonkaydirigubbakcemile3
gel gel küsme öpemde barışakŞenizŞenizŞeniz

esma_memo_12
benimde pazar günü 14.7 / 10.4 çıktı. 3 gündür de çok başım ağrıyor.henüz doktora gitmedim. yarın ikili testim var. orada söyliycem. ama bvaş ağrım korkunç üç gündür. doktor sana ne söyledi. sen kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…