2009 Ekim Anneleri

OOO HOŞGELDİN CANIIMMM ARAMIZA..NERELERDE KALDIN BU ZAMANA KADAR??? BU ARAD TİCKERDASIZ FARKETTİNMİ BİLMEM:)))sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

HOŞ GELDİN ARAMIZAAA.SENİN SAYFAN BURASI NE GİDİYORSUN BAŞKA SAYFALARA.......GEL BAK BÜTÜN DELİ ANNELER BURDA:))))))))))))delikafadulden

yok canım fırın poşetinde yapmıom ama onunlada güsel olur ben normal tepside yapıyorum ama altına fırın kagıdı koyuyorum yapışmasın die patates sogan felan koyuyom öle çko güsel oluo deneyin mutlaka

balık demen nann kuscam şimdi, hamiş kalmadan önce haftada 1 yiyen ben şimdi 15-20 günde bi yerkenn öğğğğ oluyorumm (((

çiğdemcim hoşgeldinn....a.s.
fotoşumm sen tatlı bi sapuksunnn....:asigim:canım bu arada sen nerelisinn?:asigim:

Çiğdemcim hoşgeldin canım Şeniz
merhaba canım hoşbuldum gözüm ısırıyor seni :)

hoşgeldin aramıza çigdemcimmmmmmmmmmm az kalmış ögrenemene 2 haftaya ögrenirsin canım
hoşbuldum canım evet az kaldı ama doktorum 16. hafta dedi 4 haftam var

OOO HOŞGELDİN CANIIMMM ARAMIZA..NERELERDE KALDIN BU ZAMANA KADAR??? BU ARAD TİCKERDASIZ FARKETTİNMİ BİLMEM:)))sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
hoşbulduk canım evet farkettim aynısı ama sen benden 2 hafta 1 gün öndesin cinsiyeti öğrendinmi?

HOŞ GELDİN ARAMIZAAA.SENİN SAYFAN BURASI NE GİDİYORSUN BAŞKA SAYFALARA.......GEL BAK BÜTÜN DELİ ANNELER BURDA:))))))))))))delikafadulden
burayada girerim orayada ordakilerde çok tatlı bu site çok güzel insan kendini yalnız hissetmiyor ekim annelerini merak ettim iyikide gelmişim

çiğdemcim hoşgeldin aramıza...
hoşbulduk canım sağol

kızlar doktor bana sabahları bol ceviz ve fındık ye dedi bebeğin beyin gelişimi çok iyiymiş birde günde en az 1 elma çocuk aslım gibi solunum problemleri yaşamıyormuş aklınızda olsun ben ordulu olduğum için fındık poşetiyle dolaşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…