merhaba ekim anneleri bende allah kısmet ederse ekimde anne olacağım diğer topiklerde yazıyordum burayıda sonradan farkettim benim doğum zamanım takvime göre ekim 26 ama doktorum muhtemel olarak ekim 20 dedi heyecanla cinsiyeti bekliyorum şu an 12+2 oldum 16 haftada söylerim dedi bakalım yaklaştıkça dahada merak ediyor insan hepinize merhaba diyorum
merhaba ekim anneleri bende allah kısmet ederse ekimde anne olacağım diğer topiklerde yazıyordum burayıda sonradan farkettim benim doğum zamanım takvime göre ekim 26 ama doktorum muhtemel olarak ekim 20 dedi heyecanla cinsiyeti bekliyorum şu an 12+2 oldum 16 haftada söylerim dedi bakalım yaklaştıkça dahada merak ediyor insan hepinize merhaba diyorum
kızım benim ne suçum var:sm_confused: seni Dandanla zuzum baştan çıkartıyokaydirigubbakcemile3 gaza gelip bana saldırıyonkaydirigubbakcemile3
gel gel küsme öpemde barışakŞenizŞenizŞeniz
selduscum somon balıgını yada levregi fırında yap mis gibi oluo koku felan olmuo bi dene canım
esmacım ben malatyalıyımmmmmm sen nnerelisinnn ??
selduscum ben haftada 1 yiyom somon ve levrek yiyorum en faydalılar somon levrek hamsi uskumru die biliyorum zararlı olanlar civası yüksek olan ton balıgı kılıç balıgı
yok banane :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
balık demen nann kuscam şimdi, hamiş kalmadan önce haftada 1 yiyen ben şimdi 15-20 günde bi yerkenn öğğğğ oluyorumm(((
merhaba canım hoşbuldum gözüm ısırıyor seni :)Çiğdemcim hoşgeldin canım Şeniz
hoşbuldum canım evet az kaldı ama doktorum 16. hafta dedi 4 haftam varhoşgeldin aramıza çigdemcimmmmmmmmmmm az kalmış ögrenemene 2 haftaya ögrenirsin canım
hoşbulduk canım evet farkettim aynısı ama sen benden 2 hafta 1 gün öndesin cinsiyeti öğrendinmi?OOO HOŞGELDİN CANIIMMM ARAMIZA..NERELERDE KALDIN BU ZAMANA KADAR??? BU ARAD TİCKERDASIZ FARKETTİNMİ BİLMEM:)))sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
burayada girerim orayada ordakilerde çok tatlı bu site çok güzel insan kendini yalnız hissetmiyor ekim annelerini merak ettim iyikide gelmişimHOŞ GELDİN ARAMIZAAA.SENİN SAYFAN BURASI NE GİDİYORSUN BAŞKA SAYFALARA.......GEL BAK BÜTÜN DELİ ANNELER BURDA:))))))))))))delikafadulden
hoşbulduk canım sağolçiğdemcim hoşgeldin aramıza...
tamam elam abaza elam benim cok yalvardin affedim bari :))))))))))))))))))))
lallimm ben samsunluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?