2009 Ekim Anneleri

bide oğlum gece uyanınca hep yanımıza yatıyoruz o kadar güzel uyuyor ki yanımızda ortamıza alıyoruz oda memnun bizde :asigim: şimdi ailemizin yeni üyeside katılsın aramıza 4 lü yatarız artık :))))))) sırnaşık şey

kız bulcuk yakaladım seni yürü topiğe dönüyozkaydirigubbakcemile ceren yakalarsa görürüz günümüzü

bencede canım ben bir tek bunu alıp dolap şifonyer vs bişey almıcam gerek yok herley tam takım bunda o yüzden bende bunu kullnaışlı buldum.. iyice araştırmadım bende vardır ucuzu tabiki yani örnek olarak böyle bişey düşünüyorum ..

wrose alışmasın sonra bebiş çok zorlanırsın canım ya benim kardeşimide annem öle yapmıştı yanına aldı aldı 10 yaşında zorla bıraktı onlarla yatmayı

kız bulcuk yakaladım seni yürü topiğe dönüyozkaydirigubbakcemile ceren yakalarsa görürüz günümüzü

:tomato: tmm dur yapmaaa

:roflol: :roflol:

pembeeeeeedelikafadulden

wrose alışmasın sonra bebiş çok zorlanırsın canım ya benim kardeşimide annem öle yapmıştı yanına aldı aldı 10 yaşında zorla bıraktı onlarla yatmayı

biz çift vatandaşlıyızzz :roflol::roflol:

kızlar cevap yok mu şu kaç haftalık olduğunuzu nasıl ekliyorsunuz ben beceremedim ya

KIZLAR bizde bebişimize isim düşündük her ne kadar cinsiyetini bilmesekde erkek olursa can yada kaan kız olursa da HAYAT isimlerimiz nasıl.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…