2009 Ekim Anneleri

wrose odası çok güzelmiş canım cinsiyeti belli olsun ben ona göre birşeyler bakacağım erkek olursa şöyle yelkenli denizli birşeyler istiyorum .

Günaydın herkese, bizim bugün dr kontrolümüz var, yarın 16. hafta bitiyor cinsiyeti söyler herhalde artık di mi? biran önce akşam olsun ve bebişimin iyi haberlerini alayım istiyorum, hayırlısıyla.

zeytincim günaydın canım .

Haziran bencede söyler cinsiyetini hihoyyyt ay çok heyecanlı
Oda çok tatlı değilmi nezamandır bu takıma bakııyoruz eşimle bakalım erkek gelirse kaptı odayı. sırnaşık şey

wrose oda çok güsel güle güle iyi günlerde kullansın işallahhh

pembeee çok cici oda bu bende böyle bişi istiyorum aa büyyen beşiklerden olucak büyük ihtimal

hazirann kesin söyler cinsiyeti doktordan sonra doğruu buraya gelip haber ver bizee mi

çok güzelmiş, masal odası gibi, özellikle dolaba bayıldım, güle güle kullansın iyi günlerde inşallah.
canım çok teşekkür ediyorum daha iyisi senin bebişinin olsun cnmm, şimdi duvar süslerine bakıyorum e-bebekte var aslında ama 129 tl CADIARZU E-Bebek | Bebek Odası-Süsleme | Duvar Kağıtları-Bordürler-Sticker | FuntoSee | Funtosee Oda Dekarasyon Setleri Winnie The Pooh eşime söylesem hayatta o parayı vermez ama oda çok güzel olur orası başka :lepi: ee donatmam lazım bişeylerr ilaveler olacak bu sene mayısta bi cinsiyetini öğrenseydik :asigim:

Kızlar benim eşim bi katalog getirmiş onda büyüyen karyola var hemde bebek yatağını bozunca çalışma masası oluyo çok beğendim ama fiyatı yazmıyor, uygunsa ben onu istiyorum ilk okula başlayınca çok kullanışlı olacağını düşünüyorum çocuğuma internettekilerde çalışma masaı olan göremedim henüz.

cnm biz iki isim koymaya karar verdik bi isim ben bi isim babası ama genede birbirine isimler uysun dediğimiz için anlaşmazlık çıkıyo:çok üzgünüm:
tavsiyeni uygulıcam cnmyerimseniben

cnm allah gönlüne göre versin...
bende oda hazırlamayı düşünüyorum büyüyen karyoladanyerimseniben
küçük beşik konusu hala muallakta, bakacaz artık bişeyleryerimseniben

cnm malesef benimde bebek odası yapacapım odada, tekli koltuk koyacak dahi yer yok.
ben odanın dışında sadece odamda olması için küçük beşik diyodum ama bakacaz artıkyerimseniben

valla dandanim fenayim.. migdem bulaniyor karnima griyor burnum durmuyor basim dönüyor.. cok halsizim

fatoşumm cnm geçmiş olsun datlum, dikkat et kendineŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…