kızlar cevap yok mu şu kaç haftalık olduğunuzu nasıl ekliyorsunuz ben beceremedim ya
benim göbeğimde çizgi yok daha......
[/URL][/IMG]
Belis te beğendim bunu tab erkek olursa kızsa daha cicili bivcili birşeyler olur
limon dema bana böggg
cok sagol canim..
hazirancım kesin ögrenirsinnn ayy çok heyecanlı bize haber vermeyi unutmaaaaaa
:roflol: :roflol:
canım çok teşekkür ediyorum daha iyisi senin bebişinin olsun cnmm, şimdi duvar süslerine bakıyorum e-bebekte var aslında ama 129 tl CADIARZU E-Bebek | Bebek Odası-Süsleme | Duvar Kağıtları-Bordürler-Sticker | FuntoSee | Funtosee Oda Dekarasyon Setleri Winnie The Pooh eşime söylesem hayatta o parayı vermez ama oda çok güzel olur orası başka :lepi: ee donatmam lazım bişeylerr ilaveler olacak bu sene mayısta bi cinsiyetini öğrenseydik :asigim:çok güzelmiş, masal odası gibi, özellikle dolaba bayıldım, güle güle kullansın iyi günlerde inşallah.
Canım bizim gerçekten kolay oldu, önce nasıl bir isim istediğimize karar verdik, kısa, sade, kolay anlaşılır ve malum internet çağı ı,ü,ö,ç,ş,ğ harflerini içermesin ve çift isim olmasın dedik. Valla bunu herkese tavsiye ederim, aranızda böyle bir kategorizasyon yaparsanız birbirinizin istekleri ve istemedikleri de somutlaşmış oluyor, sonrasıysa? Basstırın kızlaaaarklava: :çok üzgünüm: unutmayın gözyaşı en büyük silahımız!!!
canım park yatak kullanan arkadşlarım var çok kullanışlı ve memnunuz diyorlar,ama ben bebeğime oda hazırlıyorum orayada büyüyen şık karyola buldum ondan almayı düşünüyorum,odayı beyaz ağırlıklı tasarladık,park yatak çok renkli o yüzden istemiyorum.. saolsun bir arkadaşımda minik bir beşik almış hediye, onuda yatak odamda ilk aylarda kullanmayı düşünüyorum..inşallah sağlıklı bir ekilde doğarda varsın eksikleri olsun eşyalarda
walla benim oğlumun odası hemen bitişik yani ama ilk doğduğunda hep yanımda olsun istiyorsun 3 ay birlikte benim odamda park yatağında yattı ama benim odasına çek yat koyacak yerim olmadığından böyle yaptımm , annemdede yatacak biyer lazımdı park yatak en kullanışlı olanı yani beşiklere ben hala bayılıyorum çok güzell ama o kadar para vermeye değmez
Elalı tavsiye ederim cnmm çok rahat kullanışlı zaten içine yatağını ayrı alıyorsun ortopedik aldıktan sonra hiç bi sorun olmuyor aynı yatak gibi oluyorr
valla dandanim fenayim.. migdem bulaniyor karnima griyor burnum durmuyor basim dönüyor.. cok halsizim
zeytincim günaydın canım .
Haziran bencede söyler cinsiyetini hihoyyyt ay çok heyecanlı
Oda çok tatlı değilmi nezamandır bu takıma bakııyoruz eşimle bakalım erkek gelirse kaptı odayı. sırnaşık şey
wrose oda çok güsel güle güle iyi günlerde kullansın işallahhh
pembeee çok cici oda bu bende böyle bişi istiyorum aa büyyen beşiklerden olucak büyük ihtimal
hazirann kesin söyler cinsiyeti doktordan sonra doğruu buraya gelip haber ver bizee mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?