Kızlar benim eşim bi katalog getirmiş onda büyüyen karyola var hemde bebek yatağını bozunca çalışma masası oluyo çok beğendim ama fiyatı yazmıyor, uygunsa ben onu istiyorum ilk okula başlayınca çok kullanışlı olacağını düşünüyorum çocuğuma internettekilerde çalışma masaı olan göremedim henüz.
ay evetttt, akşama kadar nasıl sabredicem
canım çok teşekkür ediyorum daha iyisi senin bebişinin olsun cnmm, şimdi duvar süslerine bakıyorum e-bebekte var aslında ama 129 tl CADIARZU E-Bebek | Bebek Odası-Süsleme | Duvar Kağıtları-Bordürler-Sticker | FuntoSee | Funtosee Oda Dekarasyon Setleri Winnie The Pooh eşime söylesem hayatta o parayı vermez ama oda çok güzel olur orası başka :lepi: ee donatmam lazım bişeylerr ilaveler olacak bu sene mayısta bi cinsiyetini öğrenseydik :asigim:
:mymeka: biz ne yapalım 3 haftam var daha öğrenmeme zaten öğlen olmuş ne kaldı akşama o heyecanla çöabuk gelir akşam yerimseniben
iremm ciğim şu an araştırma halindeyiz hepimiz oda hazırlanıyor diye bişey yok yani allah göstermesin cnmm olacağın önüne geçemeyiz allahın yazdığı olur di mi, ama hiçbir zamanda kötü düşünmeyelimm burda hepimizin morale ihtiyacı var o yüzden üzücü olayları mümkün olduğunca paylaşmayalım burda bunlardan etkilenecek arkadaşlarımız var bence yerimseniben
selam kızlarr
ben kasım 2009 annesi olcam kısmetse size bişi sorcam benim sat 1 şubet 2009 şu an 10+4 olduk 2 li test yapılır mı sizce dr. pek güvenmiyorum da sürekli 15 günde bir çağırıyo ama hiçbişi yapmıyo.
selam kızlarr
ben kasım 2009 annesi olcam kısmetse size bişi sorcam benim sat 1 şubet 2009 şu an 10+4 olduk 2 li test yapılır mı sizce dr. pek güvenmiyorum da sürekli 15 günde bir çağırıyo ama hiçbişi yapmıyo.
geçmiş olsun fatoş.
cnm biz iki isim koymaya karar verdik bi isim ben bi isim babası ama genede birbirine isimler uysun dediğimiz için anlaşmazlık çıkıyo:çok üzgünüm:
tavsiyeni uygulıcam cnmyerimseniben
fatoşumm cnm geçmiş olsun datlum, dikkat et kendineŞeniz
selam kızlarr
selam kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?