2009 Ekim Anneleri

emelll resmiini koysanya buraya o beğendiğin takımın olmz mı acabaaaaaa sengözlerimebaksanab

ya ben hiç hazırlanmıyorum daha siz ne güzel hazırlanmaya başlamışınız benim bi yakınım çok hazırlanmıştı bebeği için a dan z ye bebek odası hazırlamışlardı dolabının içinde kıyafetine varana kadar vardı sonra bebekleri (Allah kimseye yaşatmasın) çıkamadı hastaneden söylemek bile istemiyorum o kelimeyi. Bu beni çok etkiledi dedim uğursuzluk oldu benim olunca sadece bi kıyafetini alırım gelsin sağlıklı evimize herşeyini hazırlarım çıkmıyor aklımdan hiç yaaaa :1no2:

evet aksesuar ve süslemelerle mükemmel olur.

iremm ciğim şu an araştırma halindeyiz hepimiz oda hazırlanıyor diye bişey yok yani allah göstermesin cnmm olacağın önüne geçemeyiz allahın yazdığı olur di mi, ama hiçbir zamanda kötü düşünmeyelimm burda hepimizin morale ihtiyacı var o yüzden üzücü olayları mümkün olduğunca paylaşmayalım burda bunlardan etkilenecek arkadaşlarımız var bence yerimseniben

selam kızlarr
ben kasım 2009 annesi olcam kısmetse size bişi sorcam benim sat 1 şubet 2009 şu an 10+4 olduk 2 li test yapılır mı sizce dr. pek güvenmiyorum da sürekli 15 günde bir çağırıyo ama hiçbişi yapmıyo.

Kesinlikle katılıyoum canım böyle şeyleri paylaşmayalım lütfen

iremcim bencede öyle kötü düşünmeyelim,hepimiz araştırma içerisindeyiz elbette, hazırlık deyipte bizlerde çok abrtmıyoruz zaten..ama allah esirgesin bebeklerimizi ,eğer yaşanacak bişey varsa önüne geçemeyiz zaten...ama hiçbişeyide doğum sonrasınd bırakamayızki canım,doğumdan sonra bi süre zaten evden çıkıp alışveriş imkanımız olmayacak bebeğimizle ilgilenicez hep,bu esnadada bir eksik çıksın istemem ben..
neyse canım bende rahat olalım kötü şeyleri düşünmeyelim,allah hepimize sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin..
ben yemeğe çıkıyorum kızlarr

kesnlkle yapılmaz 12. haftanda yapılası gerekio..hangi has gidiosun dr kim

Genelde 12. hafta çağırırlar ama 10. hafta ve 14. hafta arasında yapılırmış canım.

selam kızlarr
ben kasım 2009 annesi olcam kısmetse size bişi sorcam benim sat 1 şubet 2009 şu an 10+4 olduk 2 li test yapılır mı sizce dr. pek güvenmiyorum da sürekli 15 günde bir çağırıyo ama hiçbişi yapmıyo.

elbisce cnm cvb verdil ama gene vereim 12.haftada yapılması gerekio ii sonuç alman için.ne güsel bak dr 15 gnde çağrıo millet burda bebelrini görmk için sabrsızlanıo sende şkayet ediosun..hangi hast ve dr gidiosun die sormştm tatlım..

merhaba kızlar odalar düşünülmeye başlanmış sizce sadece erkek veya sadece kıza uygun şeyler almak ne kadar doğru bu benim ilk bebeğim ve ikincisi de allah kısmet ederse ve verirse düşünüyoruz farklı cinsiyetlerde bebeklerimiz olursa tekrar aynı şeyleri mi alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…