2009 Ekim Anneleri

Özür dilerim arkadaşlar amacım kimseyi kötü etkilemek değil sadece kendi içimde yaşadığımı paylaştım sadece engellemek adına fikir için yani kaldı ki bende anne adayıyım yani

bu bebek olayı aslında çok maliyetli ve alınan hiçbirşey tam manasıyla eskimeden kalıyor, bu yüzden 2 çocuk düşünenler her iki cinsiyete de uyabilecek renk ve modelleri tercih ederse iyi olur bence de. ama tabi özellikle ilk bebeklerde insan kendine hakim olamayabiliyor, mesela benim gibi kız beklerken pembelere bogulabilyor bir anda :)

Özür dilerim arkadaşlar amacım kimseyi kötü etkilemek değil sadece kendi içimde yaşadığımı paylaştım sadece engellemek adına fikir için yani kaldı ki bende anne adayıyım yani

Canım yanlış anlama böyle kötü olaylardan konuşunca biraz fazla etkileniyoruz bu yüzden böyle şeyleri düşünmemek ve konuşmamak daha doğru bizim için yanlış anlama lütfen :1hug::1hug:

bu tarz şeyler yazmasak nasıl olur acaba...?????

evet daha cinsiyet belli olmadı ama sadece erkekler yada sadece kızlar için çok güzel şeyler var ama ya sonra ikinci bebekte pembelerin içinde erkek ya da mavilerin içinde kız düşünemiyorum

benim 12.haftamda ense ölçümüm yapıldı dr kan vermeme gerek görmedi16.hafyada gidip 3 lü test yaptıracağım. ayda 1 çağırıyo dr um.

evet daha cinsiyet belli olmadı ama sadece erkekler yada sadece kızlar için çok güzel şeyler var ama ya sonra ikinci bebekte pembelerin içinde erkek ya da mavilerin içinde kız düşünemiyorum
en iyisi ortak bi renk bencede fıstık yeşili, turuncu falan olabilir.

gunaydinnn hamislerrr kizlar bende size park yataktan bahsedecektim sizde onu konusmussunuz benimde evim 2 oda bebek odasi imkanim yok yatak odama besik koymaya yerim bile yok ama dolabimin birini cikracagim vs.
besik koyacaktim ama dun kadinlar kulubunde gezinirken bu park yatak hakkinda yazilanlari okudum herkes cok tavsiye ediyor cok renkli oldugu icin basit gorunumu oldugu icin dusunmuyordum ama tekerlekli olusu,katlanir olmasi,bebek icin daha kullanisli oldugu icin benim kafama yatti ve park yatak alacagim ins.

iremcim sende haklisin tabiiki etkilemezmi helede bir yakinin olursa.. rabbim ona sabir versin canim. takma kafana bisey herkesde olacak diye bisey yok. mekanlari cennet olsun. tatlim sen güzelce hergününü dolu dolu neseyle yasa hamileliginin tadini cikar. etkilenmekte haklisin bende etkilenirdim. ne kadar bunlari düsünürsen o kadar psikolojin boozulur. kendine cok dikkat et. bebeginle hergün konus. isimler ara. psikolojini sakin bozma gülüm bu bebeklerimizi etkiliyor. ama tabiiki sende haklisin. hersey allahtan.. olacagi varsa zaten olur. ama önenmli olan hergünün acisini cikarmak dolu dolu yasamak hamileliginin tadini cikarmak Şeniz

en iyisi ortak bi renk bencede fıstık yeşili, turuncu falan olabilir.

ben bu renk olaylarını sevmiyorum nedense illaki erkek lere mavi kızlara pembe sanki baka renk yok,yanlış anlamayın bu sadece benim fikrim,paylaşmak istedim.. yaa ne bileyim renk bu sonuçta kızıma mavi giydirsem ne olurki.. ben bu renk olayına hiç takmıcam,her renkten alıcam ister kız olsun ister erkek :) daha öğrenemedik cinsiyetini yaa,inşallah haftaya gittiğimde öğrenebilirim

bunlar hepimizin aklından geçen şeyler ama önden hazırlık yapıp yapmamakla alakası yok. odasını düzenledi diye bunun adı uğursuzluk değil sadece kader canım. herkesin kaderinde ne var bilemeyiz. kötüyü düşünme Rabbim hayırlısını versin kimseye acısını göstermesin. şahsen ben 7. ayda doğru odasını düzenlemeye başlarım kıyafete gelince uygun ve sevdiğim bişigörürsem almaya başladım doğumdan sonra evden çıkıp bişialmaya fırsat olmaz çarşıyı pazarı unut. şimdiçok zevkli oluyo tavsiye ederim.

kızlar selam, fatoşçum handancım geçmiş olsun ikinize de, dikkat edin kızlar aman hasta olmayın.
Hepsiburada.com : MİMOZA ASANSÖRLÜ TEKERLEKLİ KARYOLA | Bebek & Çocuk
kızlar ben bunu alıcam sanırım. boyu da 1.40. bayağı uzun bi karyola. bi de tekerlekli olması benim için cok ıyı oldu. çünkü bebek odamızla yatak odamız çok uzak. ilk zamanlar bu tekerlekler hayat kurtarıcak. fiyatı da iyi 290 gayme. bi bakın fikir olsun size de.

ewet iremciğim hamişliğin tadını çıkarr canımm allahım yaşatmasın kötü şeyler,r sağsalim bebişlerimize kavuştuğumuz günleri göstersin allahım bizleree Şeniz

tünaydın kızlar nasıl gidiyor hamişlik bakalım ben hala hastayım inş. iyileşicem allah nasip ederse ama fenayım valla neysem sizde ne var ne yok melekler nasıl ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…