merhaba kızlar odalar düşünülmeye başlanmış sizce sadece erkek veya sadece kıza uygun şeyler almak ne kadar doğru bu benim ilk bebeğim ve ikincisi de allah kısmet ederse ve verirse düşünüyoruz farklı cinsiyetlerde bebeklerimiz olursa tekrar aynı şeyleri mi alacaz
Özür dilerim arkadaşlar amacım kimseyi kötü etkilemek değil sadece kendi içimde yaşadığımı paylaştım sadece engellemek adına fikir için yani kaldı ki bende anne adayıyım yani
bence eve geçsen yatıp dinlensen aslında çok güzel olur fatoş, büyük geçmiş olsun cnmm a.s.
ya ben hiç hazırlanmıyorum daha siz ne güzel hazırlanmaya başlamışınız benim bi yakınım çok hazırlanmıştı bebeği için a dan z ye bebek odası hazırlamışlardı dolabının içinde kıyafetine varana kadar vardı sonra bebekleri (Allah kimseye yaşatmasın) çıkamadı hastaneden söylemek bile istemiyorum o kelimeyi. Bu beni çok etkiledi dedim uğursuzluk oldu benim olunca sadece bi kıyafetini alırım gelsin sağlıklı evimize herşeyini hazırlarım çıkmıyor aklımdan hiç yaaaa :1no2:
bu bebek olayı aslında çok maliyetli ve alınan hiçbirşey tam manasıyla eskimeden kalıyor, bu yüzden 2 çocuk düşünenler her iki cinsiyete de uyabilecek renk ve modelleri tercih ederse iyi olur bence de. ama tabi özellikle ilk bebeklerde insan kendine hakim olamayabiliyor, mesela benim gibi kız beklerken pembelere bogulabilyor bir anda :)
benim 12.haftamda ense ölçümüm yapıldı dr kan vermeme gerek görmedi16.hafyada gidip 3 lü test yaptıracağım. ayda 1 çağırıyo dr um.selam kızlarr
ben kasım 2009 annesi olcam kısmetse size bişi sorcam benim sat 1 şubet 2009 şu an 10+4 olduk 2 li test yapılır mı sizce dr. pek güvenmiyorum da sürekli 15 günde bir çağırıyo ama hiçbişi yapmıyo.
en iyisi ortak bi renk bencede fıstık yeşili, turuncu falan olabilir.evet daha cinsiyet belli olmadı ama sadece erkekler yada sadece kızlar için çok güzel şeyler var ama ya sonra ikinci bebekte pembelerin içinde erkek ya da mavilerin içinde kız düşünemiyorum
kızlar geçmişi okuyorumda biliyorsunuz ben geçen sene doğum yaptığımdan oğluma oda yaptım bide yanımda yatması için park ayatkta aldım aslında beşik alacaktım ama çok pahalı geldi beşiklerde en fazla 5 aya kadar yatabiliyor ufak olduğundan bebiş rahat edemiyor haberiniz olsunn park yatak çok rahat şimdi anneme geçtiğimde kullanıyoruz hem oyun alanıda oluyor at oyuncakları içine oda gezinsin ama tabi benimki yine içinde durmuyoo ama en azından bi süre idare ediyorr bide ana kucağı muhakkak lazım beslerken hep onu kallanıyoruz mama sandalyesinden çok daha rahat haberiniz olsunn, neyse konu gelirse yine paylaşırım tabiki herşeyii
cnm bende yatak odama küçük sepet gibi beşiklerden almak istiyodum ama dediğin gibi hem pahalı, hemde 5-6 aya kadar kullanılabiliyor diye duydum, o yüzden park yatakda düşünmeye başladım küçük ebatlılardan...
canım park yatak kullanan arkadşlarım var çok kullanışlı ve memnunuz diyorlar,ama ben bebeğime oda hazırlıyorum orayada büyüyen şık karyola buldum ondan almayı düşünüyorum,odayı beyaz ağırlıklı tasarladık,park yatak çok renkli o yüzden istemiyorum.. saolsun bir arkadaşımda minik bir beşik almış hediye, onuda yatak odamda ilk aylarda kullanmayı düşünüyorum..inşallah sağlıklı bir ekilde doğarda varsın eksikleri olsun eşyalarda
en iyisi ortak bi renk bencede fıstık yeşili, turuncu falan olabilir.
en iyisi ortak bi renk bencede fıstık yeşili, turuncu falan olabilir.
bunlar hepimizin aklından geçen şeyler ama önden hazırlık yapıp yapmamakla alakası yok. odasını düzenledi diye bunun adı uğursuzluk değil sadece kader canım. herkesin kaderinde ne var bilemeyiz. kötüyü düşünme Rabbim hayırlısını versin kimseye acısını göstermesin. şahsen ben 7. ayda doğru odasını düzenlemeye başlarım kıyafete gelince uygun ve sevdiğim bişigörürsem almaya başladım doğumdan sonra evden çıkıp bişialmaya fırsat olmaz çarşıyı pazarı unut. şimdiçok zevkli oluyo tavsiye ederim.ya ben hiç hazırlanmıyorum daha siz ne güzel hazırlanmaya başlamışınız benim bi yakınım çok hazırlanmıştı bebeği için a dan z ye bebek odası hazırlamışlardı dolabının içinde kıyafetine varana kadar vardı sonra bebekleri (Allah kimseye yaşatmasın) çıkamadı hastaneden söylemek bile istemiyorum o kelimeyi. Bu beni çok etkiledi dedim uğursuzluk oldu benim olunca sadece bi kıyafetini alırım gelsin sağlıklı evimize herşeyini hazırlarım çıkmıyor aklımdan hiç yaaaa :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?