Özür dilerim arkadaşlar amacım kimseyi kötü etkilemek değil sadece kendi içimde yaşadığımı paylaştım sadece engellemek adına fikir için yani kaldı ki bende anne adayıyım yani
yaa kızlarr ben meleğimi özledimmmm
yaa kızlarr ben meleğimi özledimmmm
gör kuzucum gör de için rahat etsinnahhahh zuzucuummm. ben bugün 2 buçukta görcem kısmetse kuzumu. son gördüğümde çok rahatsız duruyodu bebişim o yğzden göreyim de içim rahatlasın bari.
:teselli: :teselli:merhaba zuzuu a.s.
bende çok özledimm :asigim:
zuzuuu aynen tatlim bende cok ozledim geceleri 2 elimide gobegimin ustune koyup oyle uyuyormusum tamamen bilincalti uyaninca farkettim cok sasirdim:)
gizemcigim gecmis olsun tatlim neyin var?melekler iyi /:)zaman gecktikce varliklarini hissettiriyorlar:)
merhaba ekim annesi olucam nasip olursa..sat:27aralık2008 dogum tarihi tahminen 3 ekim
Özür dilerim arkadaşlar amacım kimseyi kötü etkilemek değil sadece kendi içimde yaşadığımı paylaştım sadece engellemek adına fikir için yani kaldı ki bende anne adayıyım yani
cinsiyet için erken sanırım söylemeyebilir..hem alışweriş için cinsiyet şart diilki..işlemelri hep aynı,renk de sarı al beyaz al yeşil al..elini korkak alıştırma:))))demin felisim bişe yasmış..onlara dokundukça onu hayal ettikçe daha bi motiwe oluyorum demiş..kesinlikle öyle..onun içinde onun o minicik bedenini hayal edip mütiş bi huzur duyuyosun..Sanırım bende hazırlık yapsam birazcık kendimi iyi hissederim iştahlanıyorum sizi görünce bende alıcam güzel güzel ciciler atıcam bu düşünceleri kafamdan haklısınız iyi düşünelim iyi olsun.Üfff ama benim cinsiyeti belli değilki daha yaaaa. Yarın dr gidiyorum söylemez dimi daha.
benim ticker nereye kaybolmus ben goremiyorum aaaaa:))))))))))
huuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu nerde bu hamileler ???????? yemektemisiniz kizlarrrrrr :)))))))))) afiyet olsun sizlere bende kalkiyorum pc acik gorusuruz mola verdigimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?