2009 Ekim Anneleri

pembeinci iyi gidiyor masallah mide bulantilarimdan tamamen kurtuldum coook sukur bas donmelerimde azaldi yalniz bel agrim var biraz eee oda olsun artik:)heyecanla 27 nisani bekliyoruz ozledim bebegimi 11 gun kaldi ins bi aksilik olmazda goruruz bebegimizi

seni sormali?

Özür dilerim arkadaşlar amacım kimseyi kötü etkilemek değil sadece kendi içimde yaşadığımı paylaştım sadece engellemek adına fikir için yani kaldı ki bende anne adayıyım yani

tabi canım aslında bunlar da hayatın gerçekleri, ama bizler daha hssas bir dönemde olduğumuz için biraz fazla etkileniyoruz, o yüzden öyle söyledi arkadaşlar. yoksa hepimiz tüm ihtimalleri düşünüyoruz ister istemez. en iyisi moralimizi yüksek tutalım, iyi düşünelim iyi olsun, öyle değil mi?

nurefsann iyi olmana sevindim canım maşallah
bende gayet iyiyim bir sıkıntım yok çok şükür dr dediği gibi en rahat döneme girdik 3 -6 aya arası
Görüşürüz ben yemeğe gidiyorum .

zuzuuu aynen tatlim bende cok ozledim geceleri 2 elimide gobegimin ustune koyup oyle uyuyormusum tamamen bilincalti uyaninca farkettim cok sasirdim:)

yaa evet yaa nerdeyse her hafat gitmek istiyorum doktora hatta eşime eve ultrason makinası mı alsak diyorum bazen :)) yaa şimdi erken olduğu için hani hiçbişeyde hissetmiyorum ya o yüzden çok merak ediyorum,doktora gidip gördüğümüzde rahatlıyoruz bir oh çekiyoruz..allahım sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah

ben daha önce bir kez düşük yaptığım için bundada ister istemez çok korkularım oluyor herşeyden korkar oldum

ahhahh zuzucuummm. ben bugün 2 buçukta görcem kısmetse kuzumu. son gördüğümde çok rahatsız duruyodu bebişim o yğzden göreyim de içim rahatlasın bari.
gör kuzucum gör de için rahat etsinn
merhaba zuzuu a.s.
bende çok özledimm :asigim:
:teselli: :teselli:
zuzuuu aynen tatlim bende cok ozledim geceleri 2 elimide gobegimin ustune koyup oyle uyuyormusum tamamen bilincalti uyaninca farkettim cok sasirdim:)

ayh ewet bende cicim..bütün gün elim göbükümde:CüvCüv: yürürken ewde tw islerken..dokunmadan duramıyorum..oyy kuzum benimm uyuyodr demi tatlı tatlı..yada oynuyodur içerde

gizemcigim gecmis olsun tatlim neyin var?melekler iyi /:)zaman gecktikce varliklarini hissettiriyorlar:)

valla canım sağol ben grip olmuşum bugün üç güğndür çekiyom sanki her geçen gün daha kötü oluyom ama bilmiyom beterim haklısın melekler artıkın kendilerini hissettiriyolar canım:CüvCüv:

Özür dilerim arkadaşlar amacım kimseyi kötü etkilemek değil sadece kendi içimde yaşadığımı paylaştım sadece engellemek adına fikir için yani kaldı ki bende anne adayıyım yani

yok güzelim hiç alınma, ama pozitif olmak hepimiz için iyi, bak mesela benim hamilelik pamuk ipliğine bağlı ama gittim bebek arabasını, anakucağını, park yatağını aldım, bir sürü ciciler aldım. Paketlerinden henüz çıkarmadıysak da ben kenarından araladım öyle seviyorum, dokunuyorum, sanki içinde bebeğim var gibi hayal kuruyorum. Çok motive edici oluyor. Karnıma dokunup, konuşuyorum, şarkı söylüyorum, ne zaman duymaya başlar bilmiyorum ama ilk duyduğu benim sesim olsun istiyorum.

Günaydinnnnnnnn arkadaslar nasilsiniz haliniz keyfiniz nasil ?? bugun cok cok isim var ama yinede merak ettim sizi :) ben pc basinda pek oturamayacagim ama arada gelirim :)) mola veririm ...

Sanırım bende hazırlık yapsam birazcık kendimi iyi hissederim iştahlanıyorum sizi görünce bende alıcam güzel güzel ciciler atıcam bu düşünceleri kafamdan haklısınız iyi düşünelim iyi olsun.Üfff ama benim cinsiyeti belli değilki daha yaaaa. Yarın dr gidiyorum söylemez dimi daha.

huuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu nerde bu hamileler ???????? yemektemisiniz kizlarrrrrr :)))))))))) afiyet olsun sizlere bende kalkiyorum pc acik gorusuruz mola verdigimde :)

slm kızlar canım çok sıkkın o yüzden sizlerle konuşmak istedim.Benim genç kızlığımdan beri doğum fobim var evlenmeden önce sık sık rüyalarımda kabusum olurdu bu.Çok perişan uyanırdım evlendiğimden bu yana ilk defa bu gece yine gördüm doğumdan çok korkuyorum ama kimseye söyleyemiyorum,aylar ilerledikçe sanki korkum dahada artıyo gibi son aylarda depresyona falan girmem inş. napıcamı bilmiyorum

cinsiyet için erken sanırım söylemeyebilir..hem alışweriş için cinsiyet şart diilki..işlemelri hep aynı,renk de sarı al beyaz al yeşil al..elini korkak alıştırma:))))demin felisim bişe yasmış..onlara dokundukça onu hayal ettikçe daha bi motiwe oluyorum demiş..kesinlikle öyle..onun içinde onun o minicik bedenini hayal edip mütiş bi huzur duyuyosun..
benim ticker nereye kaybolmus ben goremiyorum aaaaa:))))))))))

ben görüoruumm ilkayum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…