2009 Ekim Anneleri

hayatım bu düşündükçe kafaya taktıkça zorlaşıcak bişey..düşünmemeye çalış..zaman zaman hepimiz korkuyoruz tabi ama sonucuna odaklan sen..we şimdiden çok erken bu korkular içn

sakın korkma doğumdan cnm, hiç öyle abartıldığı gibi değil, ağrısı dayanılabilir seviyede, ve yaşanabilecek en güzel duygu bence.

canim gecmis olsun gripte zor yani iyi dinlen...

valla canım sağol ben grip olmuşum bugün üç güğndür çekiyom sanki her geçen gün daha kötü oluyom ama bilmiyom beterim haklısın melekler artıkın kendilerini hissettiriyolar canım:CüvCüv:

arkdasim o korku bendede var bazen korkuyorum bazende cesaretleniyorum tatlim tip gelisti ya sezeryan olursun yada epidural ikisindede birsey hissetmiyorsun hem ayrica dogum yaklastikca bebegine kavusma arzusuyla o kadar korku ve depresyon yasayacagini zannetmiyorum bebek heyecani korku falan birakmaz ins.bebegin esyalarini odasini vs. hazirladikca dogum istegin artar:)
hem ayrica korkularini neden esinle ailenle paylasmiyorsun ozellikle esinle paylasmalisin ki onun sana destek olma imkani olsun.korkularini icinde saklayip iyice buyutme
kalbimizi vesveselerle doldurmayalim sen duani et gerisini Allaha birak....

sakın korkma doğumdan cnm, hiç öyle abartıldığı gibi değil, ağrısı dayanılabilir seviyede, ve yaşanabilecek en güzel duygu bence.

muhakkak o gün gelince doğucak bebek içerde kalmıycağı kesinde, ama o zamana kadar ben dokuz doğurucam sanırım.Allah hepimizin yardımcısı olsun :1no2:

mrb hamişler ben bugun dr. gittim kahverengi akıntım olmuştu ultrasyona girdim hersey yolunda göküyor dedi bende yediğim seyler olabilirmi diye sordum ama sanmıyorum yediklerinle ilgisi yoktur dedi kendine dikkat etmelisin yormamalısın dedi agrın varmı diye sordu benimde cok fazla karnım agrıyor ve dün belim cok agrıdı onları söyledim dinlenmen lazım dedi ve ilaç yazdı pre-par isminde günde 4 defa yarım yarım içecegim ve 3 lü tarama içinde 20 gün sonra tekrar gel dedi cinsiyetide tam belli degil ama erkek olabilrmiş Ayrıca sizler yemek yiyebiliyormusunuz ben hiç bişey yiyemiyorum 5 kilo vermişim herseyin kokusu cok kötü geliyor ve bi kac gündür bacaklarım uyuşuyor otururken bile ne yapmam lazım acaba bilginiz varsa eger neden olduguyla ilgili yardım edermisinizz....

abaza eladan sidikli fatoşa, abaza eladan sidikli fatoşaa tamamm:jeyyar:

yaa kızlarr ben meleğimi özledimmmm

nankör kedi ben napim:mymeka:
20 gün oldu nerdeysee:çok üzgünüm: bende çok özledim

huuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu nerde bu hamileler ???????? yemektemisiniz kizlarrrrrr :)))))))))) afiyet olsun sizlere bende kalkiyorum pc acik gorusuruz mola verdigimde :)

huhuuuuuu ben yimekten geldim bacımmdelikafadulden nasılsın kuzum?

...........

rknydn55 gecmis olsun bir zamanlar yemek yiyemiyordum ama simdi duzeldim ins. senin durumunda gecicidir yapacagin pek bir sey malesef su icmeyi sakin ihmal etme onun disinda agir yiyecekelrden uzak dur ben firinlanmis kuru ekmek yiyebiliyordum bir dene istersen ...

:CüvCüv:
drn dediğigi gibi tatlım dinlenceksin bunlar doğal şeler bu aylarda kiminn bünya verio kiminn alıo beiş sağlıklıymş bak ne güsel kafana takmaaaa.artı benmde dizlerm bacKLARIM ağrırdı çok maden suyu iç hem hamiellere faydası var ama ii okuda al doğal kaynak suyu yada maden suyu olsun.:CüvCüv:

Canım çokk geçmişş olsun kendine dikkat ett ..Yorma kendiniii ..Çok kilo vermişssin ama doktor hiçbirşey demedi mi yaaaa ben 2 kilo verdim diye hastaneye yatıracaktı .....Bacaklarının ağrısıda bundan dır bence bukadar kilo verince vücudun halsiz kalmış demekki canım benim kendine ve bebişine çok iyi bak ve diikat ett..:CüvCüv:

canım bende önceden öyleydim hatta evlilik tarihi yaklaşınca eşime neler demezdim ki evlatlık alalaım ben hayatta doğum yapamam derdim,ama hamile kalınca gün geçtikçe bira n önce doğum yapmak ve bebeğime kavuşmak istiyorum çok güzel bir dyguymuş bu duyguyu yaşayabilmek için ne sıkıntı çeken insanlar var canım korkma herşey anlık zaten bir bakmışsın bebeğimiz kucağımızda inşallah

cnm akşam yazdıklarını sabah okumuştum...
bebeğinin iyi olduna çok sevindim
kendini yorma sakın, bol bol dinlenyerimseniben
sevgiler...

canım çok geçmiş olsun herkes hamileliğinde farklı farklı şeyler yaşayabiliyo bence çok endişelenme dr. dediği gibide kendine dikkat et. Bende henüz herşeyi yemeye başlayamadım.Kilo bende verdim ama benim kusma sorunum var yediğim geri geliyo ve bu yüzden kilo daha bende almadım hiç.

buu ne nann şimdi:mymeka:

yok nan aralara koydumdu gülmeleri..ilk yasdıına güldümm( fatoşa hitap olayı) bana yazdıına da dil çıkardımdı..mesaj kısa die yollamayınjak onnarı koydum sonuna..kapişşş:)))

yok nan aralara koydumdu gülmeleri..ilk yasdıına güldümm( fatoşa hitap olayı) bana yazdıına da dil çıkardımdı..mesaj kısa die yollamayınjak onnarı koydum sonuna..kapişşş:)))

kapişş:lepi:

selam kızlar bişey sorucam 3 lü teste 2 li teste olduğu gibi ultrasonlamı bakılıyo yoksa sadece kan mı veriliyo bilginiz var mı?
dün doktor 2 li test iyi bence 3 lü yapmana gerek yok dedi ama ben daha önceden 3 lü test için zeynep kamilden gün almıştım 7 mayısa gün almışken gidim yaptırimm diyorummm...

3 lü testi bilmiyorum ama ben 2 li testtede sadece ultrasonla değil kan tahlilide vermiştim sadece ultrasondan bakmadılar bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…