mrb hamişler ben bugun dr. gittim kahverengi akıntım olmuştu ultrasyona girdim hersey yolunda göküyor dedi bende yediğim seyler olabilirmi diye sordum ama sanmıyorum yediklerinle ilgisi yoktur dedi kendine dikkat etmelisin yormamalısın dedi agrın varmı diye sordu benimde cok fazla karnım agrıyor ve dün belim cok agrıdı onları söyledim dinlenmen lazım dedi ve ilaç yazdı pre-par isminde günde 4 defa yarım yarım içecegim ve 3 lü tarama içinde 20 gün sonra tekrar gel dedi cinsiyetide tam belli degil ama erkek olabilrmiş Ayrıca sizler yemek yiyebiliyormusunuz ben hiç bişey yiyemiyorum 5 kilo vermişim herseyin kokusu cok kötü geliyor ve bi kac gündür bacaklarım uyuşuyor otururken bile ne yapmam lazım acaba bilginiz varsa eger neden olduguyla ilgili yardım edermisinizz....
merhaba ekim annesi olucam nasip olursa..sat:27aralık2008 dogum tarihi tahminen 3 ekim
ikiliyi yaptım cnm ben ultrason ve kan verdim 3 lü nasıl oluyor ,onu merak ettim.3 lü testi bilmiyorum ama ben 2 li testtede sadece ultrasonla değil kan tahlilide vermiştim sadece ultrasondan bakmadılar bana..
esmacım 3lü testtede 2li testteki gibi ultrası-ondan bebeğe bakılıyor ve sanırım gene bitakım ölçümler yapılıyor, ve kan testi yapılıyomuş.
Benim dr. 2li testte ense ölçümünden sonra kan testine gerek görmemişti, o yüzden 3lü mutlaka yaptırcam ben, sen hangi hastaneye gidiyosun? testleri farklı biyerdemi
yaptırıyosun?
abaza eladan sidikli fatoşa, abaza eladan sidikli fatoşaa tamamm:jeyyar:
sidikli fatosdan abaza elaya sidikli fatosdan abaza elaya ben geldim tamaaam
ikiliyi yaptım cnm ben ultrason ve kan verdim 3 lü nasıl oluyor ,onu merak ettim.
cnm ikili test önemli diye ssk ya gittim ama gün alamadım kendi hastanemde 120 falan yaptırdım cnm ssk gittiğim o zaman 3 lü test için gün alabilmiştim ücretsiz hemde yaptırim diyorum..
cnm bende testlerimi para vermeden devlet hastanesinde yaptırıyorum, ilk hamiş oldumu öğrendiğimde özel hastane 2li test için 250tl, 3lütest için 220tl dedi ve gitmedim bida oraya...
slm kızlar canım çok sıkkın o yüzden sizlerle konuşmak istedim.Benim genç kızlığımdan beri doğum fobim var evlenmeden önce sık sık rüyalarımda kabusum olurdu bu.Çok perişan uyanırdım evlendiğimden bu yana ilk defa bu gece yine gördüm doğumdan çok korkuyorum ama kimseye söyleyemiyorum,aylar ilerledikçe sanki korkum dahada artıyo gibi son aylarda depresyona falan girmem inş. napıcamı bilmiyorum
abaza eladan sidikli fatoşa, abaza eladan sidikli fatoşaa tamamm:jeyyar:
sidikli fatosdan abaza elaya sidikli fatosdan abaza elaya ben geldim tamaaam
hoşgeldin tamammyerimseniben
dandanim nire gitti acep
dandan bugün yoğun galiba az gördüm bende...
gerçi bende öleyim, ama duramıyom girmedenkaydirigubbakcemile2
canım daha önce hiç yaşamadığın ve bilmediğin için korkuyosun aslında ve bu korku genelimizde var. ama büyütmememlisin kafanda Allah herşeyin kolaylığını veriyo hele ki böle kutsal bir şeyin kolaylığını hayli hayli verir sen hiç sıkma canınııı yerimseniben
canım daha önce hiç yaşamadığın ve bilmediğin için korkuyosun aslında ve bu korku genelimizde var. ama büyütmememlisin kafanda Allah herşeyin kolaylığını veriyo hele ki böle kutsal bir şeyin kolaylığını hayli hayli verir sen hiç sıkma canınııı yerimseniben
ayriytten bide sevinmistim duymustumya sizden ikili test uzun sürüyor felan diyee bebisimi uzun görecem diyee.. nannn 7 dk sürdüü beee
cnm bende testlerimi para vermeden devlet hastanesinde yaptırıyorum, ilk hamiş oldumu öğrendiğimde özel hastane 2li test için 250tl, 3lütest için 220tl dedi ve gitmedim bida oraya...
arkadaşlar yapmayın yaw, Bakırköyde Gelişim Labaratuvarı diye bir yer var, İstanbul Caddesinde Çetinkaya magazasının hemen yanı ve ikili- üçlü- dörtlü testi aynı fiyata yapıyorlar 100TL. SSK lı da değiliz, yani bunlar bir özel labaratuvarın ssklı olmayanlar için tarifesi, sskya indirim var mı bilemem. Bu civarda oturanlar için güvenilir bir yer, Bakırköydeki 2 doktorum da aynı labaratuvara gönderiyorlar hastalarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?