2009 Ekim Anneleri

Allah hepimizin yardımcısı olsun Elalıcım. Hamileliğimizi, endişelerimizi sömürüp para kazanıyorlar, bu kadar fark olur mu yaw!!

aynen öle cnm, bölelerine çok güzel bişey denirde neyseeklava:
bide çok lüx, ahım şahım bi hastane olsa gam yemem, bunlar özel fiyatlaıymış, bu testlerde ssk indirimi olmuyomuş onlardaklava:

cnm fiyatlar burda seninki gibi olsaydı ben hala belki o özel hastaneye giderdim...
2li ve 3lü testin toplamı nerdeyse 500tl:1shok:
ne gerek var az paramı, bende bebeğimin bişeyini alırım o parayla...
hemde şimdiki hastanem araştırma hastanesi olduğu için bana dahada bi güven veriyoyerimseniben

3 lü test için bende gidicem nasıl olsa gün alabildim. doktor bence gerek yok dedi ama olsun....

bazı doktorla gerek görmüyorlar ama bende senin yerinde olsam yaptırırdımyerimseniben

benim gittiğim özel hastanede de 2li test 60 tl 3lü test 30 tl imiş ve her gittiğimde 20 tl hastaneye + 10 tl de maaşımdan kesiliyor

ben 2'li teste 97 lira ödedim özel hastanede yaptırdım ssklı fiyatı
3' lüsünü bilmiyorum
Gittiğim hastanede muayne 10 tl sskda 10tl fark alıyor 20tl ödüyorum..

bende devlet hastanesinde yaptırdım ikili testimi aynı gün içinde de kandanda baktı doktor herşey normal dedi korkulcak birşey yok dedi hiçbir ücrette ödemedim mayıs ın 8 inde de üçlü test için gidicem inşallah oda sorunsuz olur ayrıca normal kontrollere de nene hatun hastanesi ne gidiyorum muayene 20 ytl+ 10 tl de katkı payı veriyorum toplamda 30 tl muayene ücreti napalım ayda birkez gidiyorum oraya onuda veriyorum meleğimden kıymetli mi ... ama devlet hastanesine 2 haftada bir felan gidiyorum :jeyyar:

ben geldim çok sık giremiyorum nete ama çok merak ediyodum hepinizi neyseeeee dün doktora gittik kocişimle bebişimizin durumu çok iyi doktor teysesi her yerini gösterdi şeyi hariç kaydirigubbakcemile3 birsürü resmini verdi elimize yüzü ayrı eli kolu ayrı resimler çok güzeldi ya hiç çıkmak istemedim teyseleri ense kalınlığımız 1.4 doktor çok güsel dedi. iki test içinde kan verdim ben özele gidiyorum sadece 10 lira verdim test için diğer kan tahlilleri için bi kuruş vermedim biz elazığdayız iki test için alınan kan tahlili ankarada yapılıyomuş cinsiyetine gelince kıza benziyo ama emin değilim bir dahaki ay netleşir ozaman söylerim dedi

kıslar zeynep yokmu yaa bu arada ben ikili teste 100 verdm bakalım üçlüsü ne kadr olcek zeyneeeepp sen bilirsn kıss kaça yapıolar üçlüsünü bizim hastanede

ya kıslar ben napacam yaa medical parkta sezryan 2500 ytl drumuda brakmka istemiorum doğumda çok pahalı dr başka hast gelsn dicenz oda olmuo drn btek orayla anlaşması var çüş dedim bu fiyata snr oldum sinr hele ınternational var orası 7 mlyar onlara oha falan dedim yani:

kıslar zeynep yokmu yaa bu arada ben ikili teste 100 verdm bakalım üçlüsü ne kadr olcek zeyneeeepp sen bilirsn kıss kaça yapıolar üçlüsünü bizim hastanede
kızlar yaaa sizce çok fahiş fiyatlar vermiyomusunuz bu ikili ve üçlü testlere bence bu paraları bebişlerimiz için değerlendirmeliyiz valla benim hiç fazla param yok havaya atıcak ayrıca alternatif hastane çok ben medical park ta yaptırdım

ben san şöyle bir örnek vereyim bizim sekreterde suat beye gidiyordu epidural sezeryan oldu 3 küsürdü o zaman neyse iş orada bitmedi çocuğu sarılık oldu 1-2 gün ışık verdiler bir sürü şey istediler anlayacağın 5 milyar civarı çıkmışlardı anlıyacağın eğer bütçeni çok zorluyorsa iyi düşün derim

Kızlarr ya hemen hemen bütün şehirlerde düzen labratuvarları varr.. Ben orda yaptırdım ikili test 80 ytl idi...Yani boşuna paranızı kaptırmayınn..delikafadulden

:1shok::1shok::1shok:
çok pahalı ikiside...
Allah göstermesin bide hastanede falan yatmak gerekirse iyice zorlar...
Şahsen ben bu fiyatlara doğum yapabilmem için şuan ek işe çıkmam lazım

güselm medical parka gidiorum bende saten 10o ytl verdm doğumada sezeryan 2500 istediler buna nedrsnnkaydirigubbakcemile2

canımm ya ....... insan duyunca gerçekten yuuuuhhh diyesi geriyo. resmen soygun:bbo:

benim gittiğim özel hastanede de 2li test 60 tl 3lü test 30 tl imiş ve her gittiğimde 20 tl hastaneye + 10 tl de maaşımdan kesiliyor

ocean sen hangi hastaneye gidiyosun bende ankaradayımda merak ettim belki bende oraya giderim diye düşünüyorum , ben özel doktora gidiyorum har ay düzenli olarak 1 defa arada bir sıkıntı olursa da gel diyip çağırıyor ama çok pahalı, 2 li test içinde düzen lab. gönderdi 80 lira verdik ya vallahi, su gibi gidiyor paralar şeker.

Kızlarr ya hemen hemen bütün şehirlerde düzen labratuvarları varr.. Ben orda yaptırdım ikili test 80 ytl idi...Yani boşuna paranızı kaptırmayınn..delikafadulden

zeytincim bende Ankaradaki düzende yaptırdım 2li testi evet aynı burada da 80tl verdim.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…