Allah hepimizin yardımcısı olsun Elalıcım. Hamileliğimizi, endişelerimizi sömürüp para kazanıyorlar, bu kadar fark olur mu yaw!!
benim gittiğim hastanede ikili 71 üçlü 77 tl ssklı için..dedimki ben o paraya sıpama bisürü şey alırım dedim ücretsis yapan başka bi özel hastaneye gidip bi ton rezillk çektim..hatta nası nefret geldiyse ordan ikilimi almayı unuttum bile kaydirigubbakcemile3 pzt çıkıcaktı sonuçlar..bi arkadaşıma radı salı nası çıktı diye..dedim neyy nası çıktıı..soora koptuk tabi test yaptırdığımı pzt çıkıcanı herşeyi unutmuşum..hala da almadımmkaydirigubbakcemile3 üçlüyü kendi hastanemde yaptırıym baarii kaydirigubbakcemile3
3 lü test için bende gidicem nasıl olsa gün alabildim. doktor bence gerek yok dedi ama olsun....
pempecim hangi hastaneye gidiyon sen?
kızlar yaaa sizce çok fahiş fiyatlar vermiyomusunuz bu ikili ve üçlü testlere bence bu paraları bebişlerimiz için değerlendirmeliyiz valla benim hiç fazla param yok havaya atıcak ayrıca alternatif hastane çok ben medical park ta yaptırdımkıslar zeynep yokmu yaa bu arada ben ikili teste 100 verdm bakalım üçlüsü ne kadr olcek zeyneeeepp sen bilirsn kıss kaça yapıolar üçlüsünü bizim hastanede
ya kıslar ben napacam yaa medical parkta sezryan 2500 ytl drumuda brakmka istemiorum doğumda çok pahalı dr başka hast gelsn dicenz oda olmuo drn btek orayla anlaşması var çüş dedim bu fiyata snr oldum sinr hele ınternational var orası 7 mlyar onlara oha falan dedim yani:
ya kıslar ben napacam yaa medical parkta sezryan 2500 ytl drumuda brakmka istemiorum doğumda çok pahalı dr başka hast gelsn dicenz oda olmuo drn btek orayla anlaşması var çüş dedim bu fiyata snr oldum sinr hele ınternational var orası 7 mlyar onlara oha falan dedim yani:
kızlar yaaa sizce çok fahiş fiyatlar vermiyomusunuz bu ikili ve üçlü testlere bence bu paraları bebişlerimiz için değerlendirmeliyiz valla benim hiç fazla param yok havaya atıcak ayrıca alternatif hastane çok ben medical park ta yaptırdım
canımm ya ....... insan duyunca gerçekten yuuuuhhh diyesi geriyo. resmen soygun:bbo:ya kıslar ben napacam yaa medical parkta sezryan 2500 ytl drumuda brakmka istemiorum doğumda çok pahalı dr başka hast gelsn dicenz oda olmuo drn btek orayla anlaşması var çüş dedim bu fiyata snr oldum sinr hele ınternational var orası 7 mlyar onlara oha falan dedim yani:
benim gittiğim özel hastanede de 2li test 60 tl 3lü test 30 tl imiş ve her gittiğimde 20 tl hastaneye + 10 tl de maaşımdan kesiliyor
canımm ya ....... insan duyunca gerçekten yuuuuhhh diyesi geriyo. resmen soygun:bbo:
Kızlarr ya hemen hemen bütün şehirlerde düzen labratuvarları varr.. Ben orda yaptırdım ikili test 80 ytl idi...Yani boşuna paranızı kaptırmayınn..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?