ben elazığdayım zaten burada bitane medicalpark var ikili teste 10 lira verdim valla ısrarla vezneye sordum başka ödeme yapılacakmı diye hayır dedi. ama ben emekli sandığından gidiyorum sen sgklımısın?soygunki ne soygun valla e sen medicalde kaça yaptrdnnn ay kafam karştı ya hangi medicalde ben bahçelievlere yaptrdm ikiliye 100 ytl verdm herkeese fyat farklımı veriolarrr
ocean sen hangi hastaneye gidiyosun bende ankaradayımda merak ettim belki bende oraya giderim diye düşünüyorum , ben özel doktora gidiyorum har ay düzenli olarak 1 defa arada bir sıkıntı olursa da gel diyip çağırıyor ama çok pahalı, 2 li test içinde düzen lab. gönderdi 80 lira verdik ya vallahi, su gibi gidiyor paralar şeker.
ben elazığdayım zaten burada bitane medicalpark var ikili teste 10 lira verdim valla ısrarla vezneye sordum başka ödeme yapılacakmı diye hayır dedi. ama ben emekli sandığından gidiyorum sen sgklımısın?
ben ankaranın aksaraya yakın ilçesinde oturduğum için gittiğim yer aksarayda özel maya kadın doğum hastanesi doktorum da çok iyi ilgileniyor memnunum yani canım
arkadaşlar bazı hastanelerde sadece doğum fiyatı veriyorlar bebeğe yapılan aşılar var doğunca onları söylemiyorlar muhakkak sorun aşılarıyla berabermi diye
bazı hastaneler aşılardan ek ücret alıyorlar çünkü .
aradımm..herşey dahil fiyatıymış 1000 tl normal doğum 1450 sezercikkkk
kıslar bennn deldimmmmm...çokda yoruldum... eşimin ameliyatından dolayı öğlene kadar onunlayımmmm iş yerindeee....öğleden sonrada cadı kızımla ders çalışıoss..acaip yorucu yaaa:1no2:
nası oldu canım eşin..dikkat et ama kendine..
cnm iyi sayılır eşimmm...:asigim:.ama sağ kolunu kullanamadığı için birde kendi işimiz doğal olarakk bana ihtiyacı oluooo....dikkat etmeye çalışıomda bebişim ne kadar dikkat edebiliom bilmiom...daha yeni oturdum öle deyimmmm:bbo:
lalim allah yardımcın olsun canım inş. bitecek bu telaşın kendinede dikkat et ihmal etme canım kendini
oyy kıyamam lalimm..uzan accık ozaman sen..gerçi bizsiz de duramassın ama sen şimcikk:CüvCüv:
canım benim wolla öslüom yaa...acaba naptılar ne konuştular dieeee:1rolleyes:uzandım zaten öle yasıomm...ama geçmişi okumayı gözüm yemediiiii:1rolleyes:
bugün herkes bi sessizz.. yoğun heralde kızlar..ben de dışarı çıkcam birasdan..hawa da souk gözüm almıo pek ama canımm bişiler çekti çıkıp almassam çatlıycam bekliyemem akşamı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?