2009 Ekim Anneleri

Kızlar keşke özel sağlık sigortası yaptırsaydınız.Biz eşimle bana 2000TL yıllık ödedik.Şimdi hastalık,sınırsız doğum masrafları felan hepsini sigorta veriyor.Bir doğumun ve hamileliğin,testleri dahil zaten 5-6 bin TL tutuyor...Bu durumda sigorta yaptırmak çok makul.Üstelik taksitle ödüyorsunuz.

kızlar ben şimdi hast aradımm.aşıları birgünlük yatış içindeymiş normal doğum ssklıya 1500 zorunlu sezeryan 2000 isteğe bağlı sezeryan 2550
ssksız fiyatlar normal doğum 2800
sezeryan 4150
aklıma takılan sadece şu oldu anlamadım bebğin günşlük küvezde kalma parası 180 ytlymiş ama sgksı varsa 180miş sgk yoksa birbuçuk mlyar günlük küvez parasıymışşşşşşş...snrlerm bozuldu bu bebek bize çok masraflı gelcek galba..medicanada fyatlar nasıldı pembe sen medicanaya gdiodun sanrım dimi orda nasıl cnm..

zuzum nazyazda buluşalım dioduuu...haberin olsun cnmm....yerimseniben

olur hayatımm..şu iki hatta 3 haftasonu malesef..yoğun kadınım ben:))) sen haftasonu uygunsun ya hani o bakımdan...o yüsden şimdilik katılamam ama uyan bi tarih kararlaştırıldıında sewe sewe hihoyyyt hihoyyyt

cidden fiyatlar çok pahalı durumu olmayanlar nasıl yapıyor acaba doğum allah herkesin yardımcısı olsun

isteğe bağlı olunca sezeryan şekilli mi kesiyolarmışş..allamm yaa ne alaka o fiyat farkı ço komik..küwez fiyatı da çok yahuuu

aşk buya canım medıcıne hospıtale gidiyorum ben güneşlide normal 450 sezeryan 650 falandı çok oldu sorduğumda ama çok uçuk değil fiyatları tabi medical park gibi lüks değil ama doğum bölümü çok gelişmiş 24 saat kadın doğum doktoru var birde yeni doğan yoğun bakımı var ki bu çoğu hastanede yokbirşey olduğunda sizi başka bir hastaneye sevk ediyorlar bu çok kötü
Canım gitmek istersen 3 tane doktor var meth edilen hastanede isimlerini verebilirim.

isteğe bağlı olunca sezeryan şekilli mi kesiyolarmışş..allamm yaa ne alaka o fiyat farkı ço komik..küwez fiyatı da çok yahuuu

bende anlamadm ne yapıo bu salklar valla sinrlendm dr um çok iidi ben bu gidişle bu hastanede bu fiyatlarla hayatta doğuramam isteğe bağlıymış lazerle yapıolar sanki snrlerm bozldu resmen uçmuşlar iice yaaa..senağlamasenağlamasenağlama

selam esmacım. doktorun gerek görmediyse hiç yaptırmana gerek yok bence. ben de şimdi doktordan geldim. bize de 3lü teste gerek görmedi yapmıycak.

çüşş yani ne o öyle be. benim hastanede normal 350, sezeryan 550. epudral istersen + 350 daha veriyosun.

kıslar büyük ihtimal ben hastane degiştiricem çünkü burasnın dogumhane ve sancı odası topluymuş doktorumla konuşucam cumartesi detayları uymazsa mecbur hast degiştirince doktorda degiştiricem aslında doktorumdan memmunum ama mecbur olucak

şimdi 2 seçenegim var ya nisa hastanesine yada medicineye gitmeyi düşünüyorum dogumhaneleri hakkında bilgi almam lazım ama önce

amazoncum sen bugunmü gidicektin bana anlatcaktın nisa hastnesini canım ?

kıslar galiba ben manyadım, hem nisan annelerinin doğum hikayelerini okuyorum hemde ağlıyorum ((

askbuya kullanıcısından alıntı
kızlar ben şimdi hast aradımm.aşıları birgünlük yatış içindeymiş normal doğum ssklıya 1500 zorunlu sezeryan 2000 isteğe bağlı sezeryan 2550
ssksız fiyatlar normal doğum 2800
sezeryan 4150
aklıma takılan sadece şu oldu anlamadım bebğin günşlük küvezde kalma parası 180 ytlymiş ama sgksı varsa 180miş sgk yoksa birbuçuk mlyar günlük küvez parasıymışşşşşşş...snrlerm bozuldu bu bebek bize çok masraflı gelcek galba..medicanada fyatlar nasıldı pembe sen medicanaya gdiodun sanrım dimi orda nasıl cnm..
bu fiyata doğuran var mı acaba

canımcım evet gittim bugün meşhur mürvet hanıma. gittiğimde doğumdaydı:) bekledim biraz geldi sonra. çok tatlı güler yüzlü bi kadın. içimi rahatlattı sevdim ben. 3lü teste gerek görmedi. 16 cm. 130 gr olmuş. 16 haftalığız dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı. demir ve kalsiyum verdi. hiçbir sorun yok gayet iyi gidiyor bak el sallıyor sana annesi dedi parmaklarını gösterdi yavrum benim ya.
yanicim tavsiye ederim handancım. temiz bi hastanedir, personeli de iyidir. ekonomik de. odaları da pırıl pırıl konforlu tv falan va hep. eşim varikosel ameliyatı olmuştu ordan biliyorum. sen yine de bi araştır canım içine sinsin tabi. hastanenin ayrı bir yenidoğan katı var. 2 tane ameliyatane bebek odası anne odası falan hep o katta. bigün gezicem ben de o katı. galoş falan giydiriyolar diye üşengeçlikten gezemedim bi türlü ama bidahaki gittiğimde gezcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…