zuzum nazyazda buluşalım dioduuu...haberin olsun cnmm....yerimseniben
kızlar ben şimdi hast aradımm.aşıları birgünlük yatış içindeymiş normal doğum ssklıya 1500 zorunlu sezeryan 2000 isteğe bağlı sezeryan 2550
ssksız fiyatlar normal doğum 2800
sezeryan 4150
aklıma takılan sadece şu oldu anlamadım bebğin günşlük küvezde kalma parası 180 ytlymiş ama sgksı varsa 180miş sgk yoksa birbuçuk mlyar günlük küvez parasıymışşşşşşş...snrlerm bozuldu bu bebek bize çok masraflı gelcek galba..medicanada fyatlar nasıldı pembe sen medicanaya gdiodun sanrım dimi orda nasıl cnm..
kızlar ben şimdi hast aradımm.aşıları birgünlük yatış içindeymiş normal doğum ssklıya 1500 zorunlu sezeryan 2000 isteğe bağlı sezeryan 2550
sezeryan 4150
aklıma takılan sadece şu oldu anlamadım bebğin günşlük küvezde kalma parası 180 ytlymiş ama sgksı varsa 180miş sgk yoksa birbuçuk mlyar günlük küvez parasıymışşşşşşş...snrlerm bozuldu bu bebek bize çok masraflı gelcek galba..medicanada fyatlar nasıldı pembe sen medicanaya gdiodun sanrım dimi orda nasıl cnm..
giciklarrrrrrrrrrrrrr ankarada bulusma var ve bana haber vermionuz haaaaaaaaaaklava:
kıs zilli daha buluşma neim yok..fikir bazında:)))
hmm haftasonu olsun olursakaydirigubbakcemile
malum haftaici is var :bbo:
isteğe bağlı olunca sezeryan şekilli mi kesiyolarmışş..allamm yaa ne alaka o fiyat farkı ço komik..küwez fiyatı da çok yahuuu
selam kızlar bişey sorucam 3 lü teste 2 li teste olduğu gibi ultrasonlamı bakılıyo yoksa sadece kan mı veriliyo bilginiz var mı?
dün doktor 2 li test iyi bence 3 lü yapmana gerek yok dedi ama ben daha önceden 3 lü test için zeynep kamilden gün almıştım 7 mayısa gün almışken gidim yaptırimm diyorummm...
sezeryan 4150
canımcım evet gittim bugün meşhur mürvet hanıma. gittiğimde doğumdaydı:) bekledim biraz geldi sonra. çok tatlı güler yüzlü bi kadın. içimi rahatlattı sevdim ben. 3lü teste gerek görmedi. 16 cm. 130 gr olmuş. 16 haftalığız dedi. 1 ay sonra tekrar çağırdı. demir ve kalsiyum verdi. hiçbir sorun yok gayet iyi gidiyor bak el sallıyor sana annesi dedi parmaklarını gösterdi yavrum benim ya.kıslar büyük ihtimal ben hastane degiştiricem çünkü burasnın dogumhane ve sancı odası topluymuş doktorumla konuşucam cumartesi detayları uymazsa mecbur hast degiştirince doktorda degiştiricem aslında doktorumdan memmunum ama mecbur olucak
şimdi 2 seçenegim var ya nisa hastanesine yada medicineye gitmeyi düşünüyorum dogumhaneleri hakkında bilgi almam lazım ama önce
amazoncum sen bugunmü gidicektin bana anlatcaktın nisa hastnesini canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?