2009 Ekim Anneleri

amazoncum çok teşekkür ederim muane ne kadardı tatlım ya unuttum gene demek güleryüzlü ilgilib i doktor öle baştansavma bakmıyor yani

amazoncum çok teşekkür ederim muane ne kadardı tatlım ya unuttum gene demek güleryüzlü ilgilib i doktor öle baştansavma bakmıyor yani

muayene 25 canım ssk ya. sosyal güvencen yoksa 50 ytl. bi de 10 lira katkı payı alıyolar. 35 lıra verıyosun. 10 gun boyunca muayene ücretsiz. suratsız olur mu kız hastanenın en gözde doktoru kuyruk kapı. randevu falan alcaksan zaten 15 gün öncesinden alıyosun anca sıra geliyo ona göre aklında bulunsun.

elacım manyaamdın kuzum..hamişş olmadan öncede okur okur ağlardım..süper bişey yaa hissediyosun gözünün önüne geliyo..okuduğumdan beri de o hikayeleri hep kendimi son günü hayal ederken buluyorum..sancılarım artmış,suyum mu nişanımmı gelmiş duşa giriyoruz bebeğimle son defa..onu okşayarak yıkıyorum..(( aslında babası bizi yıkıyo :asigim: )) sonra eşyalarımısı alıp dooru hastaneye..off gene ağlamaya başladımm..senağlama soora bebişimi doğuruyorum..miss gibi kokusunu içime çekiyorum..we ewimize getiriyorum meleğimi..karnımda aylarca büyüttüğüm kuzucuumu kucağımda seyrediyorum..kokluyorum..öpüyorum..

kızlar benimde gittiğim hastanenin yenidoğum yoğunbakım ünitesi yok, bu nedenle küvözde yok...
Ben doktorumdan çok memnunum, napayım sizce hastaneyi değiştireyim miii?
Bana fikir verin lütfen...

kızlar benimde gittiğim hastanenin yenidoğum yoğunbakım ünitesi yok, bu nedenle küvözde yok...
Ben doktorumdan çok memnunum, napayım sizce hastaneyi değiştireyim miii?
Bana fikir verin lütfen...

canım hastanenin tam teşekküllü olmasına dikkat et derim ben ne olur ne olmaz sen işini garantiye al.

Son düzenleme:
kıslar zeynep yokmu yaa bu arada ben ikili teste 100 verdm bakalım üçlüsü ne kadr olcek zeyneeeepp sen bilirsn kıss kaça yapıolar üçlüsünü bizim hastanede

BEN GELDİM BENİ ÇAĞIRDIN CANIM ...bugün çok yoğundum anca girebildim..ikiliye bende 100 verdim 3 lüde aynı fiyatmış canım sordum ben...doğum için bana 2550 dediler tabi sezeryanım ben...ama benimki mecburi sezeryan olacak yani ilkide sezeryandı ...o zaman yinede 2500 mü alacaklara yoksa 2000 mi onu öğrenmek lazım...ben şimdilik hastaneyi değiştirmeyi düşünmüyorum...tamam biraz tuzlu ama sıra beklemiyorsun güler yüz görüyorsun ilgi alakada iyi ...bahçelievlerdeki diğer hastaneler çok kalabalık durumda şu anda..bi gidiyon 1 2 saat bekliyosun burda öyle bir sorun yok dimi canım...

kızlar selam benim bebegimin eşi plesanta aşagıdaymış rahim duvarına yakın 10gün sonra tekrar çagırdı yukarı çıkması lazım rahim büyüdükçe dedi inş çıkar yukarı yoksa dikiş atılcak alttan bebegim düşmesin eşi erken ayrılmasın die dinleniyom şuan giremiyom fazla siteye

dr cnm 14+4olduk ultrasonda rahim agzının durumuna bakalım dedi gördü 20.haftaya kadar yukarı çıkması lazım rahim büyüyecek çünkü dedi inş çıkar sorun çıkmaz başka kızlarada sordum böyle olan onlarınki sorunsuz yukarı çıkmış eşi bebejk büyüdükçe inş yavrumunkide normale döner

musyascım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun Allah yardım eder üzme kendini herşey düzelecek bebeğinde sende çok iyi olacaksın bunu düşün sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…