2009 Ekim Anneleri

Kızlar bu K.Kulübünde başka hangi topiklere takılıyosunuz ben bi burayı biliyorum ama bakmam okumam gereken yerlerde olduğuna eminim yardım cı olun siz nerelere giriyonuz?

:bbo:
günaydın kıslar..zeynepcim evt haklısın bekleme hiç yok.dr desen süper e okrda olsun cnm.ama doğum fyatları diğer hastanelern kat ve katı sezeryan ssklı 2550 ssksız 4450 felan ama mecburi sezeryan 200 canm onun için zorunlu olursa senn 2000 yani..bende doğumu 1000 e felan çıkartsam keşke ama normale 1500 dediler bakalım konşcass.druda değiştrmk istemiorum saten sırf suat bey yüüznden bayılacam o parayıı..

günaydınn k k güzelleri nasılsınız biz iyiyiz şükür rabbime mide bulantıları beya bi azaldı beya bi derkenn beya beya bii ondan rahatımm rabbime binlerce kez şükürler olsun bu arada HAYIRLI CUMALAR

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar...
benim bugün karnım ve belim ağrıyo gene, sizdede varmı, normaldir heralde dimi?

herkese günaydın kızlar ben ticker ımı bilgisayarada indirmiştim masaüstünde gözüksün diye ama bir türlü bilgisayarımdan kaldıramıyorum her bilgisayarı açmamda tekrar karşıma çıkıyor nasıl kaldıracağımdan bir fikri olan var mı

günaydın güsellerrr cumamız hayırlı olsunnn bende yarın sabah doktora gidiyorummm bebişimi görücem cinsiyeti kesinleştiricezzz ve tansiyonumuz hakıında yorum yapcak doktor amcamızfisfisfis

günaydııııın:)elalım oluyor araara böyle ağrılar bendede.....hele biraz fazla ayakta kalayım belim başlıyor ağrımaya......bu arada ciciler topiğinde hırkayı sormuşsun görmedim cicim 3-6 aylık aldım hırkayı.....

inş canım inşş ama bu hafta başagrım olmadı doktora gitcemi hissetti galiba:) kendini saklıcak gibime gelio çünkü başım agrıdıgında yükselio

günaydın güsellerrr cumamız hayırlı olsunnn bende yarın sabah doktora gidiyorummm bebişimi görücem cinsiyeti kesinleştiricezzz ve tansiyonumuz hakıında yorum yapcak doktor amcamızfisfisfis

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.....ne güzel sürekli gördün bebişi....ben çok özledim bebekimi:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…