2009 Ekim Anneleri

handancım güzel haberler getir bize işallahhh
hazirancım gözün aydın cicim prensesimiz geliyormuş ne güsell

amin hazirancım inşş canımmmmmm

kıslar benim midem acaipp ekşimeye yanmaya başladı dün resmen aç kaldım bişi yiyemedim ne yesem yanıo agzıma geliodu doktorum mide yanman olursa iç die ilaç vermişti şurup onu içiyorum rahatladım sizdede başlayabilir bu aylarda başlıomuş aklınızda bulunsun

benimkide ekşiyor hatta bazen ekşi su ağzıma geliyor......dr gaviskon yada reneee iç dedi ama ben daha çok rahatsızlık duymadığım için almadım..

nann zuzumm bu mesajında bile gözlerim dolu dolu olduu yaaasenağlama

cnm çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin hep senle olacak allahın izniyle:Saruboceq:
çok önemli bi konu bende pazartesi plesanda aşşadamı diye soracam?
gerçi aşşada olsa onların sölemesi lazım sanırım:uhm:

günaydın güsellerrr cumamız hayırlı olsunnn bende yarın sabah doktora gidiyorummm bebişimi görücem cinsiyeti kesinleştiricezzz ve tansiyonumuz hakıında yorum yapcak doktor amcamızfisfisfis

dandan amma gördün kıs bebeni ne güzel, ben çok özledim...
güzel haberlerle gel inşallah...

ayy şuann belim kopcak gibi cnm yaa:çok üzgünüm:
hmm evet cnm çok sağol, sanırım hırka tarzı şeyleri 3-6 ay almak daha mantıklı çünkü altında bürsürü şey olcakyerimseniben

Günaydın kızlar, doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür, herşey yolunda görünüyor, veeee bir kızımız olacakmış :)

gözün aydın cnmhihoyyyt
nann amma kıs olduu yaaa kız patlaması olcek ekimdekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tabikide saglıklı sıhhatlı olsun nazcım kafana vurmum şimdi:mymeka: herşeyden önemlisi o zaten ben sadece ölesine şeyettiydim:çok üzgünüm:

baana talcid die bi şurup verdi nazcım ben çok fena oluom böle acı biber gibi yanıom tam geçti ohh diom agzıma bişi alınca gene hemen yanmaya başlıo bogazıma gelio ıykkk bu doktorlarda her derde deva allah razı olsun:))

tabikide saglıklı sıhhatlı olsun nazcım kafana vurmum şimdi:mymeka: herşeyden önemlisi o zaten ben sadece ölesine şeyettiydim:çok üzgünüm:

kız cadıııııııııııııııııı ne vuruyorsun kafama...iyi dileklerde bulundum(((((((((((

hazirancım hayırlı olsun prensesin geliyormuş handan inşallah tansiyon sorunun kalmamıştır iyi haberler verirsin benimde pazartesi 2 li testim var inşallah iyi geçer bir sorun çıkmaz:Saruboceq:

bende de var eksime.yemek yiyorum kısa bi sure sonra yediklerimin tadı igrenc bi sekilde agzıma gelio :bbo:

merhaba kızlar günaydınlar hayırlı cumalar olsun inşallah nasılsınız keyifler nasıl kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…