Günaydın kızlar, doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür, herşey yolunda görünüyor, veeee bir kızımız olacakmış :)
günaydın güsellerrr cumamız hayırlı olsunnn bende yarın sabah doktora gidiyorummm bebişimi görücem cinsiyeti kesinleştiricezzz ve tansiyonumuz hakıında yorum yapcak doktor amcamızfisfisfis
ayyy kıslarr bide doktor yarın bana derse aa yanlış görmüşüm kısmış dieeee hihoyyyt
amin hazirancım inşş canımmmmmm
kıslar benim midem acaipp ekşimeye yanmaya başladı dün resmen aç kaldım bişi yiyemedim ne yesem yanıo agzıma geliodu doktorum mide yanman olursa iç die ilaç vermişti şurup onu içiyorum rahatladım sizdede başlayabilir bu aylarda başlıomuş aklınızda bulunsun
elacım manyaamdın kuzum..hamişş olmadan öncede okur okur ağlardım..süper bişey yaa hissediyosun gözünün önüne geliyo..okuduğumdan beri de o hikayeleri hep kendimi son günü hayal ederken buluyorum..sancılarım artmış,suyum mu nişanımmı gelmiş duşa giriyoruz bebeğimle son defa..onu okşayarak yıkıyorum..(( aslında babası bizi yıkıyo :asigim: )) sonra eşyalarımısı alıp dooru hastaneye..off gene ağlamaya başladımm..senağlama soora bebişimi doğuruyorum..miss gibi kokusunu içime çekiyorum..we ewimize getiriyorum meleğimi..karnımda aylarca büyüttüğüm kuzucuumu kucağımda seyrediyorum..kokluyorum..öpüyorum..
kızlar selam benim bebegimin eşi plesanta aşagıdaymış rahim duvarına yakın 10gün sonra tekrar çagırdı yukarı çıkması lazım rahim büyüdükçe dedi inş çıkar yukarı yoksa dikiş atılcak alttan bebegim düşmesin eşi erken ayrılmasın die dinleniyom şuan giremiyom fazla siteye
günaydın güsellerrr cumamız hayırlı olsunnn bende yarın sabah doktora gidiyorummm bebişimi görücem cinsiyeti kesinleştiricezzz ve tansiyonumuz hakıında yorum yapcak doktor amcamızfisfisfis
günaydııııın:)elalım oluyor araara böyle ağrılar bendede.....hele biraz fazla ayakta kalayım belim başlıyor ağrımaya......bu arada ciciler topiğinde hırkayı sormuşsun görmedim cicim 3-6 aylık aldım hırkayı.....
Günaydın kızlar, doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür, herşey yolunda görünüyor, veeee bir kızımız olacakmış :)
tabikide saglıklı sıhhatlı olsun nazcım kafana vurmum şimdi:mymeka: herşeyden önemlisi o zaten ben sadece ölesine şeyettiydim:çok üzgünüm:
ayyyy bir kızımız daha oluyooor....hayırlı olsun canım..
amin hazirancım inşş canımmmmmm
kıslar benim midem acaipp ekşimeye yanmaya başladı dün resmen aç kaldım bişi yiyemedim ne yesem yanıo agzıma geliodu doktorum mide yanman olursa iç die ilaç vermişti şurup onu içiyorum rahatladım sizdede başlayabilir bu aylarda başlıomuş aklınızda bulunsun
handancım güzel haberler getir bize işallahhh
hazirancım gözün aydın cicim prensesimiz geliyormuş ne güsell
sagol bulcuk, prenses ablamıza prenses kardeş geliyor.
amin inş kıslar teşekkür ederimmm
hayırlı olsunn hazirancımmm bi prenses daha geliooooo maşalalhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?