benimkide ekşiyor hatta bazen ekşi su ağzıma geliyor......dr gaviskon yada reneee iç dedi ama ben daha çok rahatsızlık duymadığım için almadım..
gavisconun özellikle şurubu çok iyi geliyor, bir sakıncası da yok bebek için.
kızlar selam benim bebegimin eşi plesanta aşagıdaymış rahim duvarına yakın 10gün sonra tekrar çagırdı yukarı çıkması lazım rahim büyüdükçe dedi inş çıkar yukarı yoksa dikiş atılcak alttan bebegim düşmesin eşi erken ayrılmasın die dinleniyom şuan giremiyom fazla siteye
günaydın güsellerrr cumamız hayırlı olsunnn bende yarın sabah doktora gidiyorummm bebişimi görücem cinsiyeti kesinleştiricezzz ve tansiyonumuz hakıında yorum yapcak doktor amcamızfisfisfis
Günaydın kızlar, doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür, herşey yolunda görünüyor, veeee bir kızımız olacakmış :)
nann zuzumm bu mesajında bile gözlerim dolu dolu olduu yaaasenağlama
günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz bugün???
dandanimm gülümmm iyi haberlerleee gelirsin inssss
hazirancim gözün aydin canimmmm bir prensesimiz daha geliyorr. kacinci haftanda ögrendin? ben halen ögrenemedim..
dün doktora gittik bu sefer doktorum kendi aradi malum sey yüzünden ehehe demek istemiyom :)). suyumuzu felan kontrol etti bebisim öyle güzel büyümüski masallahhhbasi herseyi tam haftasina göre birazcik ilerde. ayaklari bacaklari kollari oynadi ama gene cok az. agir basli olcak bebisim hehehe
oceancım 2l, testin temiz çıkar inş tatlım bide cinsiyet tahmni yapar belki:))
nazcımmmyerimseniben
hazirancım hayırlı olsun prensesin geliyormuş handan inşallah tansiyon sorunun kalmamıştır iyi haberler verirsin benimde pazartesi 2 li testim var inşallah iyi geçer bir sorun çıkmaz:Saruboceq:
günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz bugün???
hazirancim gözün aydin canimmmm bir prensesimiz daha geliyorr. kacinci haftanda ögrendin? ben halen ögrenemedim..
dün doktora gittik bu sefer doktorum kendi aradi malum sey yüzünden ehehe demek istemiyom :)). suyumuzu felan kontrol etti bebisim öyle güzel büyümüski masallahhhbasi herseyi tam haftasina göre birazcik ilerde. ayaklari bacaklari kollari oynadi ama gene cok az. agir basli olcak bebisim hehehe
zuzuuu bebişin cicilerini gördün mü?
bööle anaya bööle welet..duy da inanma :roflol: :roflol:günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz bugün???
inşallah ama 12+3 olucaz pazartesi yaparlarmı cidden tahmin ekim bebeği olurak en küçük biziz galiba:CüvCüv:
gozun aydınn.saglıklı dogsun insallah.2 kız cok iyi anlasıolar.buyuk ablamın 2 kızı var herseyi paylasıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?