2009 Ekim Anneleri

ooh maşallah sanki kıslar çoğunlukta canm hayrlı olsun inş.prensesmz geliomuş..ya kıslar ya liste yapmıomu kimse bi liste yapın yav bakalım kmlern kısı kmlern oğluşu oluo..öle daha ii olurr.

günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz bugün???

dandanimm gülümmm iyi haberlerleee gelirsin inssss
hazirancim gözün aydin canimmmm bir prensesimiz daha geliyorr. kacinci haftanda ögrendin? ben halen ögrenemedim..
dün doktora gittik bu sefer doktorum kendi aradi malum sey yüzünden ehehe demek istemiyom :)). suyumuzu felan kontrol etti bebisim öyle güzel büyümüski masallahhh basi herseyi tam haftasina göre birazcik ilerde. ayaklari bacaklari kollari oynadi ama gene cok az. agir basli olcak bebisim hehehe

canımm geçmiş olsunnn..ii düşünelim ii olsun musyasım..dinlen sen bi güsel..hiiçbişi olmıcak inşallahhh..
günaydın güsellerrr cumamız hayırlı olsunnn bende yarın sabah doktora gidiyorummm bebişimi görücem cinsiyeti kesinleştiricezzz ve tansiyonumuz hakıında yorum yapcak doktor amcamızfisfisfis

dandanımm hadi gösün aydın..kocaman olmuştur bebikin yaff

Günaydın kızlar, doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür, herşey yolunda görünüyor, veeee bir kızımız olacakmış :)

gösün aydın cicimmm..oohh bi zilli daha gelioo

nann zuzumm bu mesajında bile gözlerim dolu dolu olduu yaaasenağlama

napiim yafrumm hep hayal edoorum iştee:asigim:

cannarımm hayırlı cumalar hepinisee..bugün bebişlerimise birbirimise bol bol dua edelimmm .şimcikten kabul olsun dualarımızz a.s.

ne güzel çok sevindim.....maşallah bebişine:)))))))

oyy fatoşummmm maşallah bebişineee benimkide öle kısss dürtmezsen öle oturuo hareket yok tembel diom doktor normal öle durması dio ammaaa bi öksürüommm heryerleri oynuo sende öle yap senmisin hareketsiz duran al sana al sana yapıom :jeyyar:

şimdi yarın kesinnn gene bacaklarını açmıcakkk ben bilom ona yapacagımı hahah:jeyyar:

ne güzel kıs sende dandan gibi görüyon bebeni habire...
testin sonucu neymiş? sidikli olduğun tescillendimi:roflol:
ayy bide desene hiç anasına çekmicek bu çocuk ağırbaşlı olursaa:roflol:

zuzuuu bebişin cicilerini gördün mü?

ayy hayatım farketmemişim..şimcik baktım..ikisi de çok güsel..ama uyku tulumuna bayıldıımmm...ne tatlı uyur yawruşun ondaa..maşallahh

bööle anaya bööle welet..duy da inanma :roflol: :roflol:

ocean 12+3 küçükmüş be gülüm yapmayabilir canım haklısın bana yorum yapmamıştı 13+3 de sölemişti aman boşver bebişi görcen ne güsel cinsiyeti sonra ögrenirsinnnkaydirigubbakcemile5

evet söylemeye bilir ama önemli olan iyi olması ve bir sorun çıkmaması:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…