2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar keyifler nasıl bebişleriniz nasıl.Benimde midem kötü bu aralar hiç iştahım yok 61 dim hamile kaldığımda hala 61

GÜNAYDINNNNN kızlar nasılsınız..
fatoşcum bebişin iyi olması sevindim cnm....
amaninn bizim prenseslereee arkadaş çoğalıyor hazirancım gözünaydın cnm

sağol fatoşcum, 15+6 idik dün, kesin olarak söyledi, maaşallah senin bebişine de,inşallah sen de öğrenirsin biran önce cinsiyeti ama tabi ki sağlıklı sıhhatli olsun da öncelikle.

ayy hayatım farketmemişim..şimcik baktım..ikisi de çok güsel..ama uyku tulumuna bayıldıımmm...ne tatlı uyur yawruşun ondaa..maşallahh

bööle anaya bööle welet..duy da inanma :roflol: :roflol:

ne güzel kıs sende dandan gibi görüyon bebeni habire...
testin sonucu neymiş? sidikli olduğun tescillendimi:roflol:
ayy bide desene hiç anasına çekmicek bu çocuk ağırbaşlı olursaa:roflol:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: giciklar

hazirancım ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini gözün aydın canım

yaa benim doktorum söylemedi daha gerçi en son baktığımızda sürekli bacakları kolları hareklet halindeydi doktor bir rahat dursa dedi bakamıyorum demişti..
haftaya kontrolüm var o zaman 16+3 olacak söylermi acaba cinsiyetini ..gerçi sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil..ama inanınki çevremde soranlardan bıktım benden baka herkes merak ediyor,hatat bazı arkadaşlarım sen cinsiyetini öğrendin kimseye söylemiyorsun diyor

tşkler zuzucum.

handaaaaan öksürünce bacaklarını açıomukiiiiiiiiiiii::):):)hehehe allahım yhaaa:):)ay çok güldüm.kıs harbden bende gittimde bol bol öksüreymde oynatayım bras veleti:)

meryemcim ne güzel haftya kontrolünvar benim kontrolüme üç hafta var daha 16 olunca kontrolüm.BAcaklarını açarsa belli olur canım.bende çok merak ediyorum ne olucak cinsiyeti diye.Hayırlısı inş.haberini bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5

kızlar yaa bir sayfada biri şöyle demişti,kontrole gideceğpin zaman çikolata ye etkisi oluyor demiş hani cinsiyetini görebilmek için sanırım bebeğin hareketlerini etkiliyomuş çikolata.
ne kadar doğrudur kii

İlk kontrolümüzde 6 Kadım denmişti doğum tarihimiz ama son gitmemizde 29 Ekim dendi =))
Hala kasım annelerini takip ediyorum ama arada burayada bakmak lazım
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…