ooh maşallah sanki kıslar çoğunlukta canm hayrlı olsun inş.prensesmz geliomuş..ya kıslar ya liste yapmıomu kimse bi liste yapın yav bakalım kmlern kısı kmlern oğluşu oluo..öle daha ii olurr.
günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz bugün???
dandanimm gülümmm iyi haberlerleee gelirsin inssss
hazirancim gözün aydin canimmmm bir prensesimiz daha geliyorr. kacinci haftanda ögrendin? ben halen ögrenemedim..
dün doktora gittik bu sefer doktorum kendi aradi malum sey yüzünden ehehe demek istemiyom :)). suyumuzu felan kontrol etti bebisim öyle güzel büyümüski masallahhhbasi herseyi tam haftasina göre birazcik ilerde. ayaklari bacaklari kollari oynadi ama gene cok az. agir basli olcak bebisim hehehe
ayy hayatım farketmemişim..şimcik baktım..ikisi de çok güsel..ama uyku tulumuna bayıldıımmm...ne tatlı uyur yawruşun ondaa..maşallahh
bööle anaya bööle welet..duy da inanma :roflol: :roflol:
ne güzel kıs sende dandan gibi görüyon bebeni habire...
testin sonucu neymiş? sidikli olduğun tescillendimi:roflol:
ayy bide desene hiç anasına çekmicek bu çocuk ağırbaşlı olursaa:roflol:
hazirancım ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini gözün aydın canım
canımm geçmiş olsunnn..ii düşünelim ii olsun musyasım..dinlen sen bi güsel..hiiçbişi olmıcak inşallahhh..
dandanımm hadi gösün aydın..kocaman olmuştur bebikin yaff
gösün aydın cicimmm..oohh bi zilli daha gelioo
napiim yafrumm hep hayal edoorum iştee:asigim:
cannarımm hayırlı cumalar hepinisee..bugün bebişlerimise birbirimise bol bol dua edelimmm .şimcikten kabul olsun dualarımızz a.s.
yaa benim doktorum söylemedi daha gerçi en son baktığımızda sürekli bacakları kolları hareklet halindeydi doktor bir rahat dursa dedi bakamıyorum demişti..
haftaya kontrolüm var o zaman 16+3 olacak söylermi acaba cinsiyetini ..gerçi sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil..ama inanınki çevremde soranlardan bıktım benden baka herkes merak ediyor,hatat bazı arkadaşlarım sen cinsiyetini öğrendin kimseye söylemiyorsun diyor
bizde 4 kız kardeşizzzzz biz sizi döverizzz hahahah:roflol:
günaydın kızlar keyifler nasıl bebişleriniz nasıl.Benimde midem kötü bu aralar hiç iştahım yok 61 dim hamile kaldığımda hala 61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?