kızlar yaa bir sayfada biri şöyle demişti,kontrole gideceğpin zaman çikolata ye etkisi oluyor demiş hani cinsiyetini görebilmek için sanırım bebeğin hareketlerini etkiliyomuş çikolata.
ne kadar doğrudur kii
GÜNAYDINNNNN kızlar nasılsınız..
fatoşcum bebişin iyi olması sevindim cnm....
amaninn bizim prenseslereee arkadaş çoğalıyor hazirancım gözünaydın cnm
DOGRU CANIM MERYEMCİM BENİM DOKTORUM ONAYLADI YANİ ÇİKOLATA MUTLULUK HORMONU SALGILIOMUŞ BEBEKE ODA OYNUOMUŞ , KISLAR ÖKSÜRÜNDE NASIL İÇERDE 4 DÖNÜO Bİ DENEYİN POZİSYON DEGİŞTİRİO BİZİMKİ GENELDE BAGDAÇ KURUP OTRDUGU İÇİNklava:
İlk kontrolümüzde 6 Kadım denmişti doğum tarihimiz ama son gitmemizde 29 Ekim dendi =))
Hala kasım annelerini takip ediyorum ama arada burayada bakmak lazımkaydirigubbakcemile3
hazirancım ne güzel öğrenmişsin cinsiyetini gözün aydın canım
hoşbulduk bebişimm:asigim:iyi sayılırıımmm sabahdan beri temizlik yemekle uğraşıom...öğleden sonra şirkete gidicemm yoğunum yanee...kafamçokkarıştıcanımmm beline dikkat etttt..çok geçmiş olsunn:1hug:hoşgeldin lalcim nasılsın?
günaydin lallimm hosgeldinn
kızlar yaa bir sayfada biri şöyle demişti,kontrole gideceğpin zaman çikolata ye etkisi oluyor demiş hani cinsiyetini görebilmek için sanırım bebeğin hareketlerini etkiliyomuş çikolata.
ne kadar doğrudur kii
haziran canım bir prenses geliyormuş gözünaydın canım .
İlk kontrolümüzde 6 Kadım denmişti doğum tarihimiz ama son gitmemizde 29 Ekim dendi =))
Hala kasım annelerini takip ediyorum ama arada burayada bakmak lazımkaydirigubbakcemile3
Kızlarr belim ağrıyoo yaa çok napsamki:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?