2009 Ekim Anneleri

günaydınnnn kızlar bana dua edin ya bugün saat 2 de doktorda kontrolüm var bakalım meleğimle ilgili neler öğrencem inşallah cinsiyetini de öğrenirim

Kızlarr belim ağrıyoo yaa çok napsamki:çok üzgünüm:

DOGRU CANIM MERYEMCıM BENıM DOKTORUM ONAYLADI YANı ÇıKOLATA MUTLULUK HORMONU SALGILIOMUŞ BEBEKE ODA OYNUOMUŞ , KISLAR ÖKSÜRÜNDE NASIL ıÇERDE 4 DÖNÜO Bı DENEYıN POZıSYON DEGıŞTıRıO BıZıMKı GENELDE BAGDAÇ KURUP OTRDUGU ıÇıNklava:

OYY KUZUM ÇOKMU AGRIO BELıN BıLMEM Kı NE ıı GELıO BEL AGRISINA NETTEN Bı ARAŞTIRSANA NORMAL OLDUGUNU BıLıYORUM AMA NE ııŞ GELıO BıLMıOM SEN ALMA SU BEL DESTEGıNı HALA klava:

o zaman kontole gitmeden biraz çikolata yiyeyim birde orda öksüreyim :)) ay allahım yaaa nelerle uğraşıyoruz..hayırlısı olsun unutmazsam denerim belki ama ben oraya gidip bebeği görünce öyle izliyorum unutuyorum herşeyi

İlk kontrolümüzde 6 Kadım denmişti doğum tarihimiz ama son gitmemizde 29 Ekim dendi =))
Hala kasım annelerini takip ediyorum ama arada burayada bakmak lazım
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin beyazzzzz kaç haftalıksın benimde 30 ekim dendi doğum tarihimize

handanım ya bu akşam yada hafta sonu almaya gitcez cnm...
dün akşam evde işimiiz vardı gidemedik, aklımda yani...

hoşgeldin lalcim nasılsın?
hoşbulduk bebişimm:asigim:iyi sayılırıımmm sabahdan beri temizlik yemekle uğraşıom...öğleden sonra şirkete gidicemm yoğunum yanee...kafamçokkarıştıcanımmm beline dikkat etttt..çok geçmiş olsunn:1hug:
günaydin lallimm hosgeldinn

hoşbulduk şekerrr:asigim:bebişini görmüşsün gözünaydın canımmmm hemde maşallah bebişine

ben özellkle yedimde gittim ama yarım saat göstermedi çok zor oldu dr erkek dedi ama bakalım ne kadr doğru???

lalcim çok sağol cnm, elimden geldiince oturuyom işte :)) daha ne yapabilirmki...

sende yorma kendini çok, bırak kalsın evin işi...

İlk kontrolümüzde 6 Kadım denmişti doğum tarihimiz ama son gitmemizde 29 Ekim dendi =))
Hala kasım annelerini takip ediyorum ama arada burayada bakmak lazım
kaydirigubbakcemile3

kızıımm doktorun da bile iş yok senin..bi kararsıs ne dediğin bilmezz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 e gel baariii
Kızlarr belim ağrıyoo yaa çok napsamki:çok üzgünüm:

owuym mu :jeyyar:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…