2009 Ekim Anneleri

lalcim çok sağol cnm, elimden geldiince oturuyom işte :)) daha ne yapabilirmki...

sende yorma kendini çok, bırak kalsın evin işi...

canım bu ara gelen giden çok oluo geçmiş olsuna ...yoksa yapacağımdan değildeee...çünkü canım hiçbirşey yapmak istemiooooyerimseniben

kıslar zamanmı çabuk geçio ne yaaa 4.ayımız bitti şimdi demi haftaya 17.haftamız yani 5.aya girioz abbowwww

sorma dandanım yaa..efet benim 2 haftamkaldıına göre 4ü bitirmeme senin de 1 hafta filan kalmış oluo demii..

kızıımm doktorun da bile iş yok senin..bi kararsıs ne dediğin bilmezz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 e gel baariii

owuym mu :jeyyar:lülülülülülü

zuzum ovuncada geçmiyoki:çok üzgünüm: eşim sabah çok ovdu:jeyyar:

kıslar zamanmı çabuk geçio ne yaaa 4.ayımız bitti şimdi demi haftaya 17.haftamız yani 5.aya girioz abbowwww

canım hiç sorma sabah eşimle bizde konuştuk sanki daha dün hamile kamışım gibi ,oysaki 4 ayımızı bitiriyoruz yaa allah sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin

zuzum ovuncada geçmiyoki:çok üzgünüm: eşim sabah çok ovdu:jeyyar:

hee o owduysa o başka..:roflol: ona rağmen geçmediyse benim yapabilceim bişe yok :roflol: neysee kaldı üüçççç ha gayret :roflol: :roflol:

yaa handan aslında bu hafta ve ay olayı eccük karışık biliyonmu, biz her 4 haftayı 1 ay sayıyoz ama öle deil, bak 9 aya kadar hesapla görürsün...
gün hesabına göre aslında daha 4 aylık olmadıkkafamçokkarıştı

canım bu ara gelen giden çok oluo geçmiş olsuna ...yoksa yapacağımdan değildeee...çünkü canım hiçbirşey yapmak istemiooooyerimseniben

yaaa yemişim gelen gideni boşver senin bebeğin daha önemliyerimseniben

yok zuzum bu hafta bitio işte şimdi ben 16.haftamı bitiriyorum yani 4.ayımı haftaya 17.haftalık oluom yani 5.aya giriş yapom senle aramızda 1 hafta var sanırım o zaman sende haftaya bitirion 4.ayı

ayy kızlar kocaman oldu meleklerimiz yaaa maşallahhhhhhhh

evet handancım zaman su gibi akıp geçiyor ve hiç anlamıyoruz bile testlerdi randevulardı nasıl acaba endişesi bir yandan hazırlık kıyafet odasının nasıl olacağı bir sürü şeyle uğraşırken hiç anlamıyoruz inşallah sağlıklı bir şekildede kucağımıza aldığımız zaman da gelecek:Saruboceq:

hee o owduysa o başka..:roflol: ona rağmen geçmediyse benim yapabilceim bişe yok :roflol: neysee kaldı üüçççç ha gayret :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: hee yaa hemide çok güzel ovdudaa geçmedi:roflol:
şafak : 3kaydirigubbakcemile3

elalım hakeden 3 günün kaldıı,, hadi bakimmm.. pazartesi akşamı sıkı tutunun kızlarrr,,, elalının oturduğu yerde deprem falan olabiliirrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…