elalım hakeden 3 günün kaldıı,, hadi bakimmm.. pazartesi akşamı sıkı tutunun kızlarrr,,, elalının oturduğu yerde deprem falan olabiliirrr......
yaaa yemişim gelen gideni boşver senin bebeğin daha önemliyerimseniben
yok zuzum bu hafta bitio işte şimdi ben 16.haftamı bitiriyorum yani 4.ayımı haftaya 17.haftalık oluom yani 5.aya giriş yapom senle aramızda 1 hafta var sanırım o zaman sende haftaya bitirion 4.ayı
ayy kızlar kocaman oldu meleklerimiz yaaa maşallahhhhhhhh
gözün aydın canım maşallah maşallah.
kıs ela ölemiii nası yane:uhm:
yok hayatım 16 haftayı 4 ay olarak düşünme..ozaman 40 hafta 10 ay demek ki hamişlik 9 ay demi:)) tam adet gününe göre ay hesabı yap..ayı 28 gün olarak hesaplamış olursun haftalık gidersen..
elalım hakeden 3 günün kaldıı,, hadi bakimmm.. pazartesi akşamı sıkı tutunun kızlarrr,,, elalının oturduğu yerde deprem falan olabiliirrr......
hımmm efet elacım şimdi şöle bi hesap yaptım dogrumu ; gebelik 40 hafta hesaplanıo yani 280 gün şimdi sata göre doguma 170 gün kaldıgına göre ben 110 günlk hamileyim 110/30 = 3,6 aylık hamilemi oluom yane alla alla ama 16 haftalıksam 16/4 = 4 aylık olmuomuyum al sana muhasebeci hesabı hahahah
sagol selinacım, 16+0 ız bugün.
zuzuuu uyku tulumunu yeşimden aldım... hemde 12 tl ye git bir bak cicim:)
yok hayatım 16 haftayı 4 ay olarak düşünme..ozaman 40 hafta 10 ay demek ki hamişlik 9 ay demi:)) tam adet gününe göre ay hesabı yap..ayı 28 gün olarak hesaplamış olursun haftalık gidersen..
ayhh hele şükürr..olayı çözmüşmüş..anamız ağladı nan çözdüreces diyeeekaydirigubbakcemile3 lülülülülülütamam ya en dogrusu böle hafta saymak ay tutcaksak satı baz almak ben olayı çözdüm:roflol:
hımmm efet elacım şimdi şöle bi hesap yaptım dogrumu ; gebelik 40 hafta hesaplanıo yani 280 gün şimdi sata göre doguma 170 gün kaldıgına göre ben 110 günlk hamileyim 110/30 = 3,6 aylık hamilemi oluom yane alla alla ama 16 haftalıksam 16/4 = 4 aylık olmuomuyum al sana muhasebeci hesabı hahahah
haziran sen benle aynısın canm sat 26 aralıkmı.bende bugün 16+0 ım.
aa sahimi kıss süpermiş..nerdekinden aldın cnm kızılaymı?? bakiim hemen..yani tawsiy edilen bişi demi almak gereken bişimi? bilmediimden soruyorum he yannış anlama sakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?