2009 Ekim Anneleri

dandan muhasebeci sensin hesaplayamadınmı nann:mymeka:

yapar yapar nazcım benimki yapcakmı acep yarın sorum

bana bak zuzu bebekime sölerim sana tekme atar he:mymeka::dilcikar:

he heee ben 16+ 1 im.....bu 3lü testler ne zaman yapılacak yahuuuuuuuuuu.....ben dr gittiğmde 17+2 olacağım herhal yapan testiiii...

canım benim doktorda gelecek haftaya yapacak 3lü testi o zaman bende 16+4 felan olacam sanırım o zamanlara denk gelecek büyük ihtimalle

hişşşşşşt hani ankara anneleri buluşacaktık?bebişlerin cinsiyeti belli olsun öyle buluşalım.....hem alışverişde yaparız:)

nann zuzumm o zaman bana de bakim ben nasıl hesaplıcam?
bende geç döllenme varya SAT 2 aralık ben ne mok yiyim?

doktorum bebekin dogum tarihine göre hesaplıo her gidişimde hımm dogum 4 ekim demişizzz o zamannn şu haftalıksın dio dogru oluo

amannn varya bu bebek yüzünden daha nelerle uğraşırız allah bilir, masamda 3 ,4 tane takvimim var birinde doğuma kadar hafta bitimlerini işaretledim kontrol tarihlerimi felan ,,normalde de hani turizmci olduğumuz için kültürel gezilerimiz felan oluyor yaa arkadaşlarda dün benim takvimime bakmış yahu bizim bu tarihte hangi gezimiz varki sen işaretlemişsin diyorrr :)))
bende o bebeişimiz gezi tarihleri dedim:)

elam sen doktora gidince bebekin ultrasonda çıkan haftasına göre takip etmelisin canım bak ablamın öle onunda erken döllenme sata göre benle aynı olması lazım ama 1 hafta büyük ultrasona göre takip ediliyor

kızlar günaydın merhaba bugün amcamızın ölüm yıldönümü tam 11 sene oluyor sizden ricam ruhuna fatiha okuyup onu biraz daha rahatlatmanız çok teşekkür ederim canım hamişilerim dualarınız kabul olur inş.

he heee ben 16+ 1 im.....bu 3lü testler ne zaman yapılacak yahuuuuuuuuuu.....ben dr gittiğmde 17+2 olacağım herhal yapan testiiii...

benim doktorum 3 lü testten sözetmedi, zaten 2 li olunca 3 lü çok gerekli değil diye biliyorum. yalnız 4 hafta sonra detaylı dopler istedi, ona baktırıcaz.

:)))))))))yaşassın anne olucaz yaaaa....aklıma geldikçe bir mutluluk bir mutluluk:)))))))))

kızlarr bugün bizim burda pazar kuruluyo ve ben gezmeyi çok severim orda, biraz yürümem lazım gitmek için...
hani belim ağrıyoya çok sizce gidimmi? yoksa yürümeyip ofiste dinlenimmi ne dersiniz?

kızlarr bugün bizim burda pazar kuruluyo ve ben gezmeyi çok severim orda, biraz yürümem lazım gitmek için...
hani belim ağrıyoya çok sizce gidimmi? yoksa yürümeyip ofiste dinlenimmi ne dersiniz?

bence biraz gerinerek yürümen iyi gelir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…