2009 Ekim Anneleri

okudum gizemcim mekanı cennet olsun

elacım sen bilirsin tatlım ya yürüyebiliosan git yürüyüş yapmak lasım arada bi

benim 15+4 kalp atışlarına göre olan haftam. her gidişte bundan önde oluyo bikaçgün dr. farketmez ilkini yani 15+4ü baz alırız demişti, bende öle yapıyom.

nazyaz yeşim dediğin yer nerde ankarada nerelerde var birde sen manisalıymışsın geçen geçmişi okurken fark ettim neresindensin

fatoşcum nerdesinnn

kalp atışlarına göremi tutuonuz alla alla ondan öncesi noldu peki nerden baksan 5-6 haftası var

okudum canımm Allah rahmet eylesin..

kızlarr bugün bizim burda pazar kuruluyo ve ben gezmeyi çok severim orda, biraz yürümem lazım gitmek için...
hani belim ağrıyoya çok sizce gidimmi? yoksa yürümeyip ofiste dinlenimmi ne dersiniz?

ben de geliim kısss bayılırım pazar gezmeye:))sosyete pazarı gibi demiiii

sanırım yok canım....ihraç fazlası ürünler satıyor.....ama aldıklarımdan beğendiklerin olursa kargoyla gönderirim cicim...bu tulumun aynısı mothercarede var 29 tl ye

uyku tulumumuz var ablamızdan kalan mothercareden almıştım ve güzel bi para vermiştim diye hatırlıyorum, gerçi ilki yaz bebeği olduğundan pek kullanamadım, bakalım bu sefer işe yarar belki.
sağol canım sana külfet olmasın şimdi hamile hamile bi de bizim kargomuzla mı uğraşıcan, yine de çok tşkler teklifin için.

gizemcim okudum allah kabul eder inşlahhh.....
elacım yürüyüş iyi gelebilirrryerimseniben

kızlarr bugün bizim burda pazar kuruluyo ve ben gezmeyi çok severim orda, biraz yürümem lazım gitmek için...
hani belim ağrıyoya çok sizce gidimmi? yoksa yürümeyip ofiste dinlenimmi ne dersiniz?

bana da dr saydığım tüm şikayetler için yürüyüş verdi, günde 30-45 dk. hafif tempolu olacak ama, öyle vitrin gezer gibi değil.

hehee o takvimlerdenbendede var pcmin yaninda :))) bide her güne yaziyom 9+1 9+2 9+3 felan diye :)))))))

yaw bizde niye yok :S gicik oluyorum bizde sadece bebegimin resmi var.. yanlarda felan bisi yazmiyo.

gizemcim okudum bende.. mekani cennet olsun dualarimiz kabul olsun canim

Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s. arkadaslar nasilsiniz ? dun pek pc basinda olamadim islerim çoktu takip edemedim keyfiniz nasil doktroa gidip gelen varmi ? neler yapiyorsunuz ?

:))))))))

oyyyyyy oyyyyyy masallah yine herkes burda ne guzel huuuuuuuuuuuuuuu kizlar uyanin ya ben geliyorum kimseden ses yokkkkkkkkk aaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…