kızlar günaydın merhaba bugün amcamızın ölüm yıldönümü tam 11 sene oluyor sizden ricam ruhuna fatiha okuyup onu biraz daha rahatlatmanız çok teşekkür ederim canım hamişilerim dualarınız kabul olur inş.
kızlarr bugün bizim burda pazar kuruluyo ve ben gezmeyi çok severim orda, biraz yürümem lazım gitmek için...
hani belim ağrıyoya çok sizce gidimmi? yoksa yürümeyip ofiste dinlenimmi ne dersiniz?
sanırım yok canım....ihraç fazlası ürünler satıyor.....ama aldıklarımdan beğendiklerin olursa kargoyla gönderirim cicim...bu tulumun aynısı mothercarede var 29 tl ye
kızlarr bugün bizim burda pazar kuruluyo ve ben gezmeyi çok severim orda, biraz yürümem lazım gitmek için...
hani belim ağrıyoya çok sizce gidimmi? yoksa yürümeyip ofiste dinlenimmi ne dersiniz?
Günaydın kızlar, doktor kontrolümüz iyi geçti çok şükür, herşey yolunda görünüyor, veeee bir kızımız olacakmış :)
amannn varya bu bebek yüzünden daha nelerle uğraşırız allah bilir, masamda 3 ,4 tane takvimim var birinde doğuma kadar hafta bitimlerini işaretledim kontrol tarihlerimi felan ,,normalde de hani turizmci olduğumuz için kültürel gezilerimiz felan oluyor yaa arkadaşlarda dün benim takvimime bakmış yahu bizim bu tarihte hangi gezimiz varki sen işaretlemişsin diyorrr :)))
bende o bebeişimiz gezi tarihleri dedim:)
elam sen doktora gidince bebekin ultrasonda çıkan haftasına göre takip etmelisin canım bak ablamın öle onunda erken döllenme sata göre benle aynı olması lazım ama 1 hafta büyük ultrasona göre takip ediliyor
nazyaz yeşim dediğin yer nerde ankarada nerelerde var birde sen manisalıymışsın geçen geçmişi okurken fark ettim neresindensin
hadi bakalım ne güsel bi prenses daha geliyoooooo hihoyyyt
baba tarafım demircili.....yazmıştım ama kızılay,çayyolu,çukurambar,tunalıda var canım...
anamm benim de kayınwalidemler demircilikaydirigubbakcemile2
amannn varya bu bebek yüzünden daha nelerle uğraşırız allah bilir, masamda 3 ,4 tane takvimim var birinde doğuma kadar hafta bitimlerini işaretledim kontrol tarihlerimi felan ,,normalde de hani turizmci olduğumuz için kültürel gezilerimiz felan oluyor yaa arkadaşlarda dün benim takvimime bakmış yahu bizim bu tarihte hangi gezimiz varki sen işaretlemişsin diyorrr :)))
bende o bebeişimiz gezi tarihleri dedim:)
baba tarafım demircili.....yazmıştım ama kızılay,çayyolu,çukurambar,tunalıda var canım...
Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s. arkadaslar nasilsiniz ? dun pek pc basinda olamadim islerim çoktu takip edemedim keyfiniz nasil doktroa gidip gelen varmi ? neler yapiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?