2009 Ekim Anneleri

geri sayfalarada bakmadim , bakmaya kalksam 1 ay gecer :)))))))))))) masallah ne kadar cene var bu bizim ekim guzellerinde :))))))))))))

hosbuldum llallim hosbuldum fatosum sukur cok iyiyim evin isi gucu ugrasiyorum halim iyiken :)) siz nasilsiniz ?
l
lall senin randevun ne zaman ???canim

fatos niye gittin yine doktora ?? canim sorun mu vardi ?? sakin yine altima kacirdim onun icin gittim deme :))))))))))))) bebeginin iyi olmasina sevindim eh cinsiyetinide ogrenebildinmi ?

hosbuldum naz hosbuldum haziran :)) iyi olmaniza sevindim kizlarrrrrr herzaman bu sekilde daim olur insallah bende iyiyim superim neseliyim :)) sali gunu benimde randevum var nihayet sabirsizlaniyorum yavrucum ne yapiyor diye ozledim :))))))))

QUOTE=ilkay..;6359951]hosbuldum llallim hosbuldum fatosum sukur cok iyiyim evin isi gucu ugrasiyorum halim iyiken :)) siz nasilsiniz ?
l
lall senin randevun ne zaman ???canim

fatos niye gittin yine doktora ?? canim sorun mu vardi ?? sakin yine altima kacirdim onun icin gittim deme :))))))))))))) bebeginin iyi olmasina sevindim eh cinsiyetinide ogrenebildinmi ?[/QUOTE]

askolsun ne altima kacirmasi nerden uydurursunuz böyle seyler anlamamki
bu sefer toktorum aradi gel diye suyunu felan kontrol edecez didi. testler temiz cikti dedi..
cinsiyet yok bilmiyom :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bitanem 27 sindede konuşup 24 düne alacağımmm....tabi sorun olmazsaa....:1rolleyes:

kızlarr bugün bizim burda pazar kuruluyo ve ben gezmeyi çok severim orda, biraz yürümem lazım gitmek için...
hani belim ağrıyoya çok sizce gidimmi? yoksa yürümeyip ofiste dinlenimmi ne dersiniz?

yürümek iyi geliyor, gez bence ama kendinide fazla yorma sakın.

bu sefer toktorum aradi gel diye suyunu felan kontrol edecez didi. testler temiz cikti dedi..
cinsiyet yok bilmiyom :çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOTE]

ayyyyyyy kiyamam kalbini mi kirdim yoksa :))))))))))) ne yapim sen doktor diyince artik aklima gelen ilk bu oluyor hehehehe sende belki enfeksion vardir canim o nedenle bilmiyorsundur doktor iyi etmis cagirmis test yapar merak etme endiselenecek bir durum degil :)

bide migdeyi üsütmüsüm magendarmgrippe olmusum. migde üsütmesi demi? ishale karsi ilac verdi felan filan..

fatoşcum geçmiş olsun canımmm:asigim:
kızlar öpüom hepinizi hazırlanıp çıkıım ben ...daha kızımı alıcammm.....:asigim:ŞenizŞeniz

kizilar hatirlarmisiniz bilmem ben göccükken bi film vardi "seytan" filmi ama türk isi idi hehee. hani kizi bagliyorlar yataga felan tükürüyo bu yesil gene böggg. neyse. onu gördüm rüyamda ne alakaysa. kiz böyle tükürüyo felan yesil gene. sonra bi anda ikimiz yataktayiz isiklar sönmüs biliyom yanimda o seytan var aglamiyorum ama korkudan geberiyorum, isigi aciiin isigii aciiin diye bagiriyorum sonra kiz bacagima tirnagini batirdikiiiii ben uyandim. uyanir uyanmaz isigi actim yanima baktim :)))))))))))))))). kocama nasil sarildiysam uyandiginda dedi ne güzel sarildin bana öyle icten ehehehee. ben farkinda bilem degildim. sonra esim ise giderken beni aldi bi korku. dedim dur bende geliyom anneme gidecem :))))))))) esimi biraktim ise, 5.50 de anneme gittim 8 e kadar uyudum hahahahahahahah

cinsiyet yok bilmiyom :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayyyyyyy kiyamam kalbini mi kirdim yoksa :))))))))))) ne yapim sen doktor diyince artik aklima gelen ilk bu oluyor hehehehe sende belki enfeksion vardir canim o nedenle bilmiyorsundur doktor iyi etmis cagirmis test yapar merak etme endiselenecek bir durum degil :)[/QUOTE]

yerimseniben yok ne kirilmasi alistim artikin sidikli fatos ismine delikafadulden cok sükür suyu yeterli hersey cok iyi dedi masallah bebegime.

fatoşcum geçmiş olsun canımmm:asigim:
kızlar öpüom hepinizi hazırlanıp çıkıım ben ...daha kızımı alıcammm.....:asigim:ŞenizŞeniz

cok sagol lallcim öpüldün kendine cok iyi bak görüsürükkk a.s.

bitanem 27 sindede konuşup 24 düne alacağımmm....tabi sorun olmazsaa....:1rolleyes:

canim benim , hadi hayirlisi 24 aldirmaya calis :)) eger kabul ederlerse bende 21 de gidecegim tam 5 hafta olacak gitmedim :)) merak ediyorum cok bu gidisimde doktor omurilik kontrolu falan yapacak 3 lu ultrason deniyor ya ondan insallah hersey yolundadir Rabbim bebeklerimizi esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…