canım teşekkürler yazmışsın ben sana soruyu sorarken benim ailem manisada oturuyor da o yüzden sordum
Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s. arkadaslar nasilsiniz ? dun pek pc basinda olamadim islerim çoktu takip edemedim keyfiniz nasil doktroa gidip gelen varmi ? neler yapiyorsunuz ?
oyyyyyy oyyyyyy masallah yine herkes burda ne guzel huuuuuuuuuuuuuuu kizlar uyanin ya ben geliyorum kimseden ses yokkkkkkkkk aaaaaaaaa
geri sayfalarada bakmadim , bakmaya kalksam 1 ay gecer :)))))))))))) masallah ne kadar cene var bu bizim ekim guzellerinde :))))))))))))
hosbuldum llallim hosbuldum fatosum sukur cok iyiyim evin isi gucu ugrasiyorum halim iyiken :)) siz nasilsiniz ?
l
lall senin randevun ne zaman ???canim
fatos niye gittin yine doktora ?? canim sorun mu vardi ?? sakin yine altima kacirdim onun icin gittim deme :))))))))))))) bebeginin iyi olmasina sevindim eh cinsiyetinide ogrenebildinmi ?
kızlarr bugün bizim burda pazar kuruluyo ve ben gezmeyi çok severim orda, biraz yürümem lazım gitmek için...
hani belim ağrıyoya çok sizce gidimmi? yoksa yürümeyip ofiste dinlenimmi ne dersiniz?
QUOTE=ilkay..;6359951]hosbuldum llallim hosbuldum fatosum sukur cok iyiyim evin isi gucu ugrasiyorum halim iyiken :)) siz nasilsiniz ?
l
lall senin randevun ne zaman ???canim
fatos niye gittin yine doktora ?? canim sorun mu vardi ?? sakin yine altima kacirdim onun icin gittim deme :))))))))))))) bebeginin iyi olmasina sevindim eh cinsiyetinide ogrenebildinmi ?
bide migdeyi üsütmüsüm magendarmgrippe olmusum. migde üsütmesi demi? ishale karsi ilac verdi felan filan..
askolsun ne altima kacirmasi nerden uydurursunuz böyle seyler anlamamki
bu sefer toktorum aradi gel diye suyunu felan kontrol edecez didi. testler temiz cikti dedi..
cinsiyet yok bilmiyom :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
fatoşcum geçmiş olsun canımmm:asigim:
kızlar öpüom hepinizi hazırlanıp çıkıım ben ...daha kızımı alıcammm.....:asigim:ŞenizŞeniz
bitanem 27 sindede konuşup 24 düne alacağımmm....tabi sorun olmazsaa....:1rolleyes:
eveeett, ablasının istediği gibi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?