hoşgeldin ilkaycım...
güle güle lalcim...
kızlar hepiniz çok sağolun en iyisi ben yürüyeyim biraz, hiç keyfim yok bu ağrı yüzünden(
ilkayım belim çok ağrıyo böle adet olmadan önce olurdu aynı onun gibi...
arada karnımda ağrıyo ama en çok belim...
ilkayım belim çok ağrıyo böle adet olmadan önce olurdu aynı onun gibi...
arada karnımda ağrıyo ama en çok belim...
hamilelikte bel agrisi iyi degildir canim bu bebekten kaynaklaniyor olabilir veya usutmus olabilirsin insallah agir birsey kaldirmamissindir ??????????? karin agrisi genelde gaz veya herhangi bir enfeksiyon gibi seylerden olabilir ama bel agrisina dikkat yormayacaksin kendini kesinlikle bence evine git ve yat
kızlar merhaba ikili testimin sonuçları çıktı. çok iyiymiş sorun yokmuş
elanın niye keyifsiz olduunu ben biliyorummm.korkudan o korkudann..:jeyyar: lülülülülülü
ilkay senin ikinci bi meslegin varmi? doktorluk yada hemsirelik gibi?? :teytey:
hamilelikte bel agrisi iyi degildir canim bu bebekten kaynaklaniyor olabilir veya usutmus olabilirsin insallah agir birsey kaldirmamissindir ??????????? karin agrisi genelde gaz veya herhangi bir enfeksiyon gibi seylerden olabilir ama bel agrisina dikkat yormayacaksin kendini kesinlikle bence evine git ve yat
sidikli fatosdan abaza elaya sidikli fatosdan abaza elaya taaaaamam
tatlim gidebilirsen istersen sen eve git ve uzan?? cünkü oturdukca orda daha fena agricak. yürüdükcede agricak. yani ister yürü ister otur ayni sey agri gitmiyecek. ben hergün cekiyorum ne yazikki izin alabilirsen en iyisi eve git ajkum :1hug:
elanın niye keyifsiz olduunu ben biliyorummm.korkudan o korkudann..:jeyyar: lülülülülülü
ay kıslar burayı oku oku şaşı oldum sizde okuyun çok faydalı biliglier yazmışalr saolsunlar http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...en-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?