2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin ilkaycım...

güle güle lalcim...

kızlar hepiniz çok sağolun en iyisi ben yürüyeyim biraz, hiç keyfim yok bu ağrı yüzünden (

hoşgeldin ilkaycım...

güle güle lalcim...

kızlar hepiniz çok sağolun en iyisi ben yürüyeyim biraz, hiç keyfim yok bu ağrı yüzünden (

canim benim hosbuldum elam neden keyfin yok tatlim bir yerinmi agriyor , moralsizssen dolas acilirsin iyi gelir tatli sapigim benim :)))))))))

hosbuldum papatyam gecmis olsun canim , bal ile sut karistir ic iyi gelecektir yumusatir bogazini , soguk birsey icme ilik su ic

teşekkür eederim kıslar inceliğiniz için allah dualarımızı kabul eder inş.

ilkayım belim çok ağrıyo böle adet olmadan önce olurdu aynı onun gibi...
arada karnımda ağrıyo ama en çok belim...

hamilelikte bel agrisi iyi degildir canim bu bebekten kaynaklaniyor olabilir veya usutmus olabilirsin insallah agir birsey kaldirmamissindir ??????????? karin agrisi genelde gaz veya herhangi bir enfeksiyon gibi seylerden olabilir ama bel agrisina dikkat yormayacaksin kendini kesinlikle bence evine git ve yat

sidikli fatosdan abaza elaya sidikli fatosdan abaza elaya taaaaamam

tatlim gidebilirsen istersen sen eve git ve uzan?? cünkü oturdukca orda daha fena agricak. yürüdükcede agricak. yani ister yürü ister otur ayni sey agri gitmiyecek. ben hergün cekiyorum ne yazikki izin alabilirsen en iyisi eve git ajkum :1hug:

elanın niye keyifsiz olduunu ben biliyorummm.korkudan o korkudann..:jeyyar: lülülülülülü

ilkay senin ikinci bi meslegin varmi? doktorluk yada hemsirelik gibi?? :teytey:

kızlar merhaba ikili testimin sonuçları çıktı. çok iyiymiş sorun yokmuş

canim gözün aydin cok sevindim masallah bebisine darisi daha yapmiyanlarin basina

elanın niye keyifsiz olduunu ben biliyorummm.korkudan o korkudann..:jeyyar: lülülülülülü

hahahaha evet basina gelecekerini bildigi icin beli agrimaya basladi hahahaha

kızlar merhaba ikili testimin sonuçları çıktı. çok iyiymiş sorun yokmuş

hosgeldin canim merhaba gozun aydin olsun ekim annelerinin ikili testte sorunu cikmadi sukur insallah hep boyle devam eder sonuna kadar ..

ilkay senin ikinci bi meslegin varmi? doktorluk yada hemsirelik gibi?? :teytey:

:))))))) okuldan sonra fatos 6 aylik stajim oldu hastanede ama yeterli bir bilgiye sahip olmadim malesef , kendi meslegimden once , bazi konularda saglik soz konusu olunca cok okuyorum doktora gittgimde cok sorular soruyorum ayrica ilk hamileligimden biraz tecrubem var o nedenle bazi seyler aklimda kalmis ...:)

zuzuuuuuuuuuu merhaba canim hic pas vermiyorsun :))))))))) nasilsin kiz ? yollar ayri kervana mi gidiyor kiz bakmiyorsun bile hehehe :

ela neden korkuyor ?? neden oyle dedin hayirdir ?

ilkayım niye iyi değilki gebelikte yaa nette falan normal yazıyor, bide beli ağrıyan çok kişi varmış burda bile:çok üzgünüm:
ağır kaldırırmıyım :1shok: ama izin alamam bugün ptesi alcam zaten, bugün vermezlerkafamçokkarıştı

abaza eladan sidikli fatoşa, abaza eladan sidiki fatoşa tamamm
kuşum bu bel ağrısı oturmaktan kaynaklanan ağrı değil dün ve evelki gün saat 4ten sonra oturmaktan dolayı oluyodu ama bu seferki adet olacakkenki gibi olan ağrı gibi:çok üzgünüm:

doğruu bi korku var ama bebeğime bişey olmasın korkusundan başka bişey değil:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…