canim gözün aydin cok sevindim masallah bebisine darisi daha yapmiyanlarin basina
amin canım amin
hahahaha evet basina gelecekerini bildigi icin beli agrimaya basladi hahahaha
sağol canımçok sevindim cnm, maaşallah.
hosgeldin canim merhaba gozun aydin olsun ekim annelerinin ikili testte sorunu cikmadi sukur insallah hep boyle devam eder sonuna kadar ..
sağol canım inşallah
:))))))) okuldan sonra fatos 6 aylik stajim oldu hastanede ama yeterli bir bilgiye sahip olmadim malesef , kendi meslegimden once , bazi konularda saglik soz konusu olunca cok okuyorum doktora gittgimde cok sorular soruyorum ayrica ilk hamileligimden biraz tecrubem var o nedenle bazi seyler aklimda kalmis ...:)
zuzuuuuuuuuuu merhaba canim hic pas vermiyorsun :))))))))) nasilsin kiz ? yollar ayri kervana mi gidiyor kiz bakmiyorsun bile hehehe :
ela neden korkuyor ?? neden oyle dedin hayirdir ?
ilkayım niye iyi değilki gebelikte yaa nette falan normal yazıyor, bide beli ağrıyan çok kişi varmış burda bile:çok üzgünüm:
ağır kaldırırmıyım :1shok: ama izin alamam bugün ptesi alcam zaten, bugün vermezlerkafamçokkarıştı
abaza eladan sidikli fatoşa, abaza eladan sidiki fatoşa tamamm
kuşum bu bel ağrısı oturmaktan kaynaklanan ağrı değil dün ve evelki gün saat 4ten sonra oturmaktan dolayı oluyodu ama bu seferki adet olacakkenki gibi olan ağrı gibi:çok üzgünüm:
doğruu bi korku var ama bebeğime bişey olmasın korkusundan başka bişey değil:çok üzgünüm:
elam sirt bel agrisi kisa sureli ise normaldir yani oturma seklimizden kaynalaniyor olabilir eger daha oncede belimiz agriyor veya bel fitigi gibi durumlar olmussa , yorgunluktan olabilir , bircok kiside hamilelikte bu durum oldugunu bende duydum ve okudum ama diger bir neden ise bebekten kaynaklaniyor olabilir , insanin karininda kasilmalar olur ve bu sirt bolgesine vurur beline , karininda agriyi o denli hissedemez anlayamaz , ben daha once bunu yasadigim icin karnimda gari pek yoktu ama sirt bolgemde agri vardi doktor yatmami onermisti , onun icin bence sen dinlen arti devam ederse doktoruna danis en dogrusunu o soyleyecektir , enfeksiyon soz konusu olabilir
hosbuldum papatyam gecmis olsun canim , bal ile sut karistir ic iyi gelecektir yumusatir bogazini , soguk birsey icme ilik su ic
kızlar merhaba ikili testimin sonuçları çıktı. çok iyiymiş sorun yokmuş
bende yemege gidiom kıslarcokacimcoook
doktor hanim bebegimin cinsiyeti bellimi neye benzyior?
zuzuuu sanada gecmis olsun canim , bas agrisi hic iyi degil bende oluyor bazen ama genelde geceleri oluyor ilac almiyorum ama cok siddetli olunca bir sakincasi yokmus agri kesicinin 1 defa aldim bende , sende cok agrirsa kullan
ilkaycim iki gögsümün arasinda biraz asagisinda leke olustu. doktor dediki dün normal teninden o dedi hamilelerde oluyor dedi.
ilkaycim iki gögsümün arasinda biraz asagisinda leke olustu. doktor dediki dün normal teninden o dedi hamilelerde oluyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?