2009 Ekim Anneleri

ben yemeğe gidiyom kızlar, birazda yürürüm belki iyi gelir...

canim gözün aydin cok sevindim masallah bebisine darisi daha yapmiyanlarin basina

amin canım amin

hahahaha evet basina gelecekerini bildigi icin beli agrimaya basladi hahahaha

çok sevindim cnm, maaşallah.
sağol canım

zuzuuuuuuuuuu merhaba canim hic pas vermiyorsun :))))))))) nasilsin kiz ? yollar ayri kervana mi gidiyor kiz bakmiyorsun bile hehehe :

ela neden korkuyor ?? neden oyle dedin hayirdir ?

yok bebeim pas wermes olurmuyum..başım çatlıyo ağrıdan çok keyfisizim..elaya sataşmadan edemedim sadece..3 günü kaldı büyük buluşmaya diye geyik yaptım ama keyifsiz kendüleri..

hani kötü şeyler düşünmüyoduk kuzu

:mymeka:

elam sirt bel agrisi kisa sureli ise normaldir yani oturma seklimizden kaynalaniyor olabilir eger daha oncede belimiz agriyor veya bel fitigi gibi durumlar olmussa , yorgunluktan olabilir , bircok kiside hamilelikte bu durum oldugunu bende duydum ve okudum ama diger bir neden ise bebekten kaynaklaniyor olabilir , insanin karininda kasilmalar olur ve bu sirt bolgesine vurur beline , karininda agriyi o denli hissedemez anlayamaz , ben daha once bunu yasadigim icin karnimda gari pek yoktu ama sirt bolgemde agri vardi doktor yatmami onermisti , onun icin bence sen dinlen arti devam ederse doktoruna danis en dogrusunu o soyleyecektir , enfeksiyon soz konusu olabilir

doktor hanim bebegimin cinsiyeti bellimi neye benzyior?

zuzuuu sanada gecmis olsun canim , bas agrisi hic iyi degil bende oluyor bazen ama genelde geceleri oluyor ilac almiyorum ama cok siddetli olunca bir sakincasi yokmus agri kesicinin 1 defa aldim bende , sende cok agrirsa kullan

doktor hanim bebegimin cinsiyeti bellimi neye benzyior?

kizzzzzzzzz fatossssssss dalga geciyorsun benimleeeeeeeeeeeee ask olsun varya ask olsunnnnnnn

soyledim ya kiz sana yazi tura atinca ben muneccim miyim canim hehehehe erkek mi demistim sana ? sanirim oyle demistim erkek degilsede kizdir zaten :)))))))))) terside olabilir yaniiiiiiiiiii

hatirliyormusun gecen hafta ruyamda kizim oldugun gormustum hayret dun ise iki tane bebegim olmus biri mavi tulumlu digeri pembe :))))))))) sasirmisim biri kiz biri erkek hic beklemiyordum diye ama bebeklerle giderken yolda hep cenaze gordum hocalar tabutlar falan hayirlara vesile olsun insallah korktum biraz hernakadar cinsiyet olayini gun icinde aklima gelmesede son 1 haftadir bebek goruyorum ruyamda

zuzuuu sanada gecmis olsun canim , bas agrisi hic iyi degil bende oluyor bazen ama genelde geceleri oluyor ilac almiyorum ama cok siddetli olunca bir sakincasi yokmus agri kesicinin 1 defa aldim bende , sende cok agrirsa kullan

saol ilkay..çok dayanamassam bi minoset yuwarlıyciim sanırsam..gözlerim de acıyo..bitkinimm.oooyy oyy karnım da acıktı..ne yesemki...ben accık gidiimm..öpoorum hepinisii

ilkaycim iki gögsümün arasinda biraz asagisinda leke olustu. doktor dediki dün normal teninden o dedi hamilelerde oluyor dedi.

ne lekesi kiz ????? ben hic duymadim leke olayini :)) ama benimde goguslerimin alti bazen cok cok kasiniyor kasiya kasiya yirtacam deriyi :) catlayacak meme alti iyice sanirim doktora soracagim gidince krem falan varsa meme alti icin onu surecegim ne yapalim .. ama lekeyi hic duymamistim ben

bende kahvalti hazirlayim siz oglen yemeginde ben hala kahvalti yapmadim :))))))) bir bardak sut le duruyorum optum gorusuruz kizlar

ayyy ilkaycım banada hazırlasana canım ya bende daha hiç bişi yemedim tatlım daha :))

ilkaycim iki gögsümün arasinda biraz asagisinda leke olustu. doktor dediki dün normal teninden o dedi hamilelerde oluyor dedi.

hamilelikte ciltte lekeler olabiliyor, karında göbek deliğinden aşağıya inen düz çizgi şeklinde, yüzde ve özellikle vücudun güneş gören yerlerinde. bu hormonlardaki değişiklikten kaynaklanıyor. doktor normal dediyse endişe edecek birşey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…