2009 Ekim Anneleri

merhaba şekerim, biz iyiyiz, sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim göbüşleri büyütüyoruz işte cinsiyet belli olsada kendimi çarşı pazar atsam diye bakıyorum ya arkadaşlar bişey sorucam ben mayısın 10da izne ayrılıcam ailemi çok özledim onların yanına gitmek istiyorum birde beni böle kardeşlerimin ablalarımın hamile görmesini istiyorum :) zaten çok özledim ben alanyadayım ailem orduda yani 1300km gidicem sizce bir zararı olurmu bebişime ????:sm_confused:

bende ailemin yanına gitmek istiyorum onlar manisa da onları özledim ve beni çok merak ediyorlar ama doktor bana uzun yolculuğu yasakladı aslında bir risk durumum da yok niye bilmiyorum pazartesi randevumda sorucam artık gidebilirmiyim diye izin versin ama artık dimi özledim ben ailemisenağlama

Canım bildiğim kadarıyla bu aylarda seyahat etmemizde bir sakınca yok. yalnız 2 saatte bir mola verip biraz dolaşman gerekiyor, kan dolaşımını sağlaman açısından. siz nasıl gideceksiniz, kendi aracınızla mı?

sağol ilkayım yeni gördüm mesajını, yemeğe çıkmadan önce görseydim çıkmazdım sanırım:uhm:
cnm bu bel ağrısı uzun süreli olunca Allah korusun:Saruboceq: düşüğümi neden oluyomuş, yada bebekten kaynaklanıyor derken ondamı bi sorun varmış demekkafamçokkarıştı bana biraz daha açıklarmısın:çok üzgünüm:

ben de nisan sonunda yola çıkıcam..yaklaşık 500 km..kayınwalidemlere gidiyorus..doktoru aradım sordum..müsait diildi de sekreteri dediki 28 haftaya kadar yasak yok..28den sonra önermiyoruz dedi..sık mola we her molada yürüyüş şart..şişer ayaklarımız filan rahatsız oluruz yoksa..beni asıl düşündüren temmuzda da kendi ailemin yanına gitmek istiyorum çok özledim..ozaman da bu riskli haftalara giriyo oluyoruz..bakalım noolcekk

ya kendi aracımızla gidicez ama korkuyorum doktor gidebilirsin dedi ama ben tereddüt yapıyorum gitmeden birde cinsiyetini öğrensem süper olacak şuan 13+2yim ozaman 16 haftalık olacak inşallah gösterir.

ya kendi aracımızla gidicez ama korkuyorum doktor gidebilirsin dedi ama ben tereddüt yapıyorum gitmeden birde cinsiyetini öğrensem süper olacak şuan 13+2yim ozaman 16 haftalık olacak inşallah gösterir.

kendi aracınızla gidecekseniz hiç sıkıntı yapma, kendini kötü hissedersen durur dinlenirsin, bir problem yaşayacağını düşünmüyorum. havalar da çok müsait olur o aralar, ne çok sıcak ne çok soğuk, yolculuk için ideal. hem çok ağırlaşmadan gidersin, gittiğinden bişey anlarsın, hem de moral olur sana da.
16. haftada cinsiyeti öğrenirsin bence canım.

elacım üzme kendini canım ya şimdi böle şeyler düşünüosun bebişte düşünüo biliosun ölüm korkusu yaşıo allah korusun bel agrısı bendede vardı geçti dedim ya sana böle herşeyde bebişlere bişe olcak die düşünürsek ohooo hamilelikte bel agrısı kadar normal bişemi var ya alla alla ilkayda yani haaaklava:

kıslar bende 29 haziranda adanaya gitmeyi düşünüom kaynım eşimin abisi evlenio yaa gidemezmiyim acaba 26-27 haftalık oluom uçakla ben gitmesemde eşim gidecek bende gitmek istiom

tutamıyorum kendimiisenağlamasenağlamasenağlama

haziran gibi gitsen canım, biraz öne çeksen?

tutcaksın bacım kusura bakma bu bebişleri rabbim bize verdi onlara en iyi şekilde bakalım die o minicik yavruları böle üzmeye ne hakkımız var , özellikle bu haftalarda duymayada başlıolarmış yavaş yavaş onlarla konuşmalıymışız herşey yolunda bebegim demeliymişiz hadiiii:mymeka:

haziran gibi gitsen canım, biraz öne çeksen?

ah şekerim olamıyo malesef..şimcik şööleki benim ablam haziranda doğum yapıcak..aslında ankda oturuyo ama sezercik olucağı için memlekete gidio babamların yanına..annem orda daha rahat ilgilenir die..haziran 15 gibi sanırım gidicekler..doğumdan sonrada bi 15-20 gün kalırmış..hiç o tantanaya gitmek istemiyorum açıkçası..nası olsa anka döndüklerinde görcem bebeği..ben gidip annemle babamla kardeşlerimle hasret gidermek dinlenmek istiyorum..o anka dönsün ööle gitcem mecbur..

hımmm anladım cnm, o zaman en iyisi doktora danışmak, ama yine de önce bebişleri düşünmek zorundayız artık, gitme derse de yapacak bişey yok.

doktorun ümügünü sıkar rapor alıırım ozamandelikafadulden dogum yapan eltime ne aldılar ne taktılar görmem lazımdelikafadulden

handancım çok haklısın ben onu üzmek istermiyim hiç:çok üzgünüm:
amaa bugün nasılım biliyonmu içimden hüngür hüngür ağlamak geliyosenağlama şuan bile süzülüyo yaşlarımsenağlama
ben konuşuyorum meleğimle, ona dua ediyorum beni bırakma sakın diye:Saruboceq:

aglamak gelir o zaman aglıcan agla rahatla gülüm bende bi ara boş boş aglıodum çok yalnızım bilmem ne die agla rahatla dahada böle şeyler düşünme nie bıraksın seni melegin ya bak millet neler yaşıo felisimfelis kızcagız hep yatıo lekelenmesi var genede kız olumsuz düşünmüo , rabbim meleklerimizi koruyor bizde elimizden geleni yapıyoruz hamileyken en önemli şey mutlu olmakmış biz ne kadar sakin huzurlu bi hamişlik geçirirsek meleklerimizde bu dünyaya o kadar mutlu gelecekler ayy kolum agrııdı yazmakdan de haydi toplarlana.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…