merhaba arkadaşlar nasılsınız hergün bebeğimize 1 gün daha yaklaşıyoruz :))))
merhaba şekerim, biz iyiyiz, sen nasılsın?
sağol canım bende iyiyim göbüşleri büyütüyoruz işte cinsiyet belli olsada kendimi çarşı pazar atsam diye bakıyorum ya arkadaşlar bişey sorucam ben mayısın 10da izne ayrılıcam ailemi çok özledim onların yanına gitmek istiyorum birde beni böle kardeşlerimin ablalarımın hamile görmesini istiyorum :) zaten çok özledim ben alanyadayım ailem orduda yani 1300km gidicem sizce bir zararı olurmu bebişime ????:sm_confused:
sağol canım bende iyiyim göbüşleri büyütüyoruz işte cinsiyet belli olsada kendimi çarşı pazar atsam diye bakıyorum ya arkadaşlar bişey sorucam ben mayısın 10da izne ayrılıcam ailemi çok özledim onların yanına gitmek istiyorum birde beni böle kardeşlerimin ablalarımın hamile görmesini istiyorum :) zaten çok özledim ben alanyadayım ailem orduda yani 1300km gidicem sizce bir zararı olurmu bebişime ????:sm_confused:
elam sirt bel agrisi kisa sureli ise normaldir yani oturma seklimizden kaynalaniyor olabilir eger daha oncede belimiz agriyor veya bel fitigi gibi durumlar olmussa , yorgunluktan olabilir , bircok kiside hamilelikte bu durum oldugunu bende duydum ve okudum ama diger bir neden ise bebekten kaynaklaniyor olabilir , insanin karininda kasilmalar olur ve bu sirt bolgesine vurur beline , karininda agriyi o denli hissedemez anlayamaz , ben daha once bunu yasadigim icin karnimda gari pek yoktu ama sirt bolgemde agri vardi doktor yatmami onermisti , onun icin bence sen dinlen arti devam ederse doktoruna danis en dogrusunu o soyleyecektir , enfeksiyon soz konusu olabilir
ya kendi aracımızla gidicez ama korkuyorum doktor gidebilirsin dedi ama ben tereddüt yapıyorum gitmeden birde cinsiyetini öğrensem süper olacak şuan 13+2yim ozaman 16 haftalık olacak inşallah gösterir.
elacım üzme kendini canım ya şimdi böle şeyler düşünüosun bebişte düşünüo biliosun ölüm korkusu yaşıo allah korusun bel agrısı bendede vardı geçti dedim ya sana böle herşeyde bebişlere bişe olcak die düşünürsek ohooo hamilelikte bel agrısı kadar normal bişemi var ya alla alla ilkayda yani haaaklava:
ben de nisan sonunda yola çıkıcam..yaklaşık 500 km..kayınwalidemlere gidiyorus..doktoru aradım sordum..müsait diildi de sekreteri dediki 28 haftaya kadar yasak yok..28den sonra önermiyoruz dedi..sık mola we her molada yürüyüş şart..şişer ayaklarımız filan rahatsız oluruz yoksa..beni asıl düşündüren temmuzda da kendi ailemin yanına gitmek istiyorum çok özledim..ozaman da bu riskli haftalara giriyo oluyoruz..bakalım noolcekk
haziran gibi gitsen canım, biraz öne çeksen?
kıslar bende 29 haziranda adanaya gitmeyi düşünüom kaynım eşimin abisi evlenio yaa gidemezmiyim acaba 26-27 haftalık oluom uçakla ben gitmesemde eşim gidecek bende gitmek istiom
ah şekerim olamıyo malesef..şimcik şööleki benim ablam haziranda doğum yapıcak..aslında ankda oturuyo ama sezercik olucağı için memlekete gidio babamların yanına..annem orda daha rahat ilgilenir die..haziran 15 gibi sanırım gidicekler..doğumdan sonrada bi 15-20 gün kalırmış..hiç o tantanaya gitmek istemiyorum açıkçası..nası olsa anka döndüklerinde görcem bebeği..ben gidip annemle babamla kardeşlerimle hasret gidermek dinlenmek istiyorum..o anka dönsün ööle gitcem mecbur..
tutcaksın bacım kusura bakma bu bebişleri rabbim bize verdi onlara en iyi şekilde bakalım die o minicik yavruları böle üzmeye ne hakkımız var , özellikle bu haftalarda duymayada başlıolarmış yavaş yavaş onlarla konuşmalıymışız herşey yolunda bebegim demeliymişiz hadiiii:mymeka:
hımmm anladım cnm, o zaman en iyisi doktora danışmak, ama yine de önce bebişleri düşünmek zorundayız artık, gitme derse de yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?