doktorun ümügünü sıkar rapor alıırım ozamandelikafadulden dogum yapan eltime ne aldılar ne taktılar görmem lazımdelikafadulden
aglamak gelir o zaman aglıcan agla rahatla gülüm bende bi ara boş boş aglıodum çok yalnızım bilmem ne die agla rahatla dahada böle şeyler düşünme nie bıraksın seni melegin ya bak millet neler yaşıo felisimfelis kızcagız hep yatıo lekelenmesi var genede kız olumsuz düşünmüo , rabbim meleklerimizi koruyor bizde elimizden geleni yapıyoruz hamileyken en önemli şey mutlu olmakmış biz ne kadar sakin huzurlu bi hamişlik geçirirsek meleklerimizde bu dünyaya o kadar mutlu gelecekler ayy kolum agrııdı yazmakdan de haydi toplarlana.s.
cnm benim çok sağol, daha iyiyim, azcık zırlamak iyi geldi galiba:bbo:
zırlak şaziye:1hug:
hazirancım istanbul avrupa yakasındamısın canım sende?
lülülülülülü lülülülülülüayy zuzu bi sen eksiktin intihar edecem haaaaklava:
zuzucum başagrısı uzmanı olarak olaya el atım başının neresi agrıo
elam gel anam beraber zırlıyalımm..hawa kapalı..başım çatlıyo..karnım ağrıyoo..yalnızımm dostlarıımm yalnızım yalnıızzzzzz-tatlicadiarzu-
elam gel anam beraber zırlıyalımm..hawa kapalı..başım çatlıyo..karnım ağrıyoo..yalnızımm dostlarıımm yalnızım yalnıızzzzzz-tatlicadiarzu-
ayy zuzu bi sen eksiktin intihar edecem haaaaklava:
yok cnm, anadolu yakasındayım ben.
o zaman işime yaramazsın hazirancım:roflol:
doktorun ümügünü sıkar rapor alıırım ozamandelikafadulden dogum yapan eltime ne aldılar ne taktılar görmem lazımdelikafadulden
handancım çok haklısın ben onu üzmek istermiyim hiç:çok üzgünüm:
amaa bugün nasılım biliyonmu içimden hüngür hüngür ağlamak geliyosenağlama şuan bile süzülüyo yaşlarımsenağlama
ben konuşuyorum meleğimle, ona dua ediyorum beni bırakma sakın diye:Saruboceq:
ayy zuzu bi sen eksiktin intihar edecem haaaaklava:
biraz iyi yönden bakalım: yarın c.tesi, üstelik hava güneşli olacakmış. tam gezme havası, eşinle çıkar dolaşırsın ne güzel, olmaz mı?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne güzel, neresindensin:uhm:
biraz iyi yönden bakalım: yarın c.tesi, üstelik hava güneşli olacakmış. tam gezme havası, eşinle çıkar dolaşırsın ne güzel, olmaz mı?
gel zuzum ne var sanki zırlayakk-tatlicadiarzu-
kıs gerçekten bana bişiler oldu, damardan şarkı dinleyip salya sümük ağlarım o moddayım yane...
seninde mi karnın ağrıyo gel tokuşturakta geçsin, sanki bel ağrım geçiyo gibi kıs, karnımda arada minik minik kıramp gibi bişiler oluyo şincik-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?