2009 Ekim Anneleri

cnm benim çok sağol, daha iyiyim, azcık zırlamak iyi geldi galiba:bbo:

elam gel anam beraber zırlıyalımm..hawa kapalı..başım çatlıyo..karnım ağrıyoo..yalnızımm dostlarıımm yalnızım yalnıızzzzzz-tatlicadiarzu-

elam gel anam beraber zırlıyalımm..hawa kapalı..başım çatlıyo..karnım ağrıyoo..yalnızımm dostlarıımm yalnızım yalnıızzzzzz-tatlicadiarzu-

gel zuzum ne var sanki zırlayakk-tatlicadiarzu-
kıs gerçekten bana bişiler oldu, damardan şarkı dinleyip salya sümük ağlarım o moddayım yane...
seninde mi karnın ağrıyo gel tokuşturakta geçsin, sanki bel ağrım geçiyo gibi kıs, karnımda arada minik minik kıramp gibi bişiler oluyo şincik-tatlicadiarzu-

biraz iyi yönden bakalım: yarın c.tesi, üstelik hava güneşli olacakmış. tam gezme havası, eşinle çıkar dolaşırsın ne güzel, olmaz mı?

alnınmı agrıo böle şakak damarların oralar canım bak şimdi o alnında ki damarlar varya şakakların ordakiler onları böle baş parmakınla ov masaj yap,bi buzdolabı poşetine soguk su koy musluk suyuda olur işte onu alnına şakaklarına felan koy bi süre sonra karanlık bi odaya git gerekirse gözüne tülbent bagla 1 saat felan yat bak çok ii gelicek geçmiş olsun:1hug:

doktorun ümügünü sıkar rapor alıırım ozamandelikafadulden dogum yapan eltime ne aldılar ne taktılar görmem lazımdelikafadulden

hahahahahahhahaha tipik geliiiin :roflol::roflol::roflol::roflol:

nan abaza ela klava: tamam bu kadar yeter aglamaa aklina kötü seyler niye getiriyon bee alla alla. bak randevünede az kaldiii görünce bebegini o zaman aglarsin sevincten

ayy zuzu bi sen eksiktin intihar edecem haaaaklava:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

biraz iyi yönden bakalım: yarın c.tesi, üstelik hava güneşli olacakmış. tam gezme havası, eşinle çıkar dolaşırsın ne güzel, olmaz mı?

yarın bize yarım gün iş var-tatlicadiarzu- ama bazen çalışmıyoz, ben sanırım bu hafta sonu full yatıp dinlenecemyerimseniben
sen galiba zuzuma didin emme içimden yazmak geldifisfisfis

kocim çalışıo yarıınnn..ama kardeşimnen buluşcasss...ayhh ben daha fazla depresif lamam zaati..hadi çalıp oynıyalıımmmhihoyyyt

he tokuşturakk delülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…