alnınmı agrıo böle şakak damarların oralar canım bak şimdi o alnında ki damarlar varya şakakların ordakiler onları böle baş parmakınla ov masaj yap,bi buzdolabı poşetine soguk su koy musluk suyuda olur işte onu alnına şakaklarına felan koy bi süre sonra karanlık bi odaya git gerekirse gözüne tülbent bagla 1 saat felan yat bak çok ii gelicek geçmiş olsun:1hug:
hahahahahahhahaha tipik geliiiin :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan abaza elaklava: tamam bu kadar yeter aglamaa aklina kötü seyler niye getiriyon bee alla alla. bak randevünede az kaldiii görünce bebegini o zaman aglarsin sevincten
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
menfaatçi kızım bu dandaaann..ondan sordu..pas wermee kaydirigubbakcemile3a aa niye ki yaw?
yarın bize yarım gün iş var-tatlicadiarzu- ama bazen çalışmıyoz, ben sanırım bu hafta sonu full yatıp dinlenecemyerimseniben
sen galiba zuzuma didin emme içimden yazmak geldifisfisfis
sidikli fatoş tamammmmyerimseniben
kavacık, sen?
buraya nası yazıon kısım o zaman yap nan masajını:mymeka:naniknanik
ben çekmeköyde oturuyorum, evlenmeden önce paşabahçedeydim (yanii kızlık zamanımdaakaydirigubbakcemile3) kavacığı çok iyi bilirim...
hangi hastaneye gidiyon cicim...
menfaatçi kızım bu dandaaann..ondan sordu..pas wermee kaydirigubbakcemile3
he bana didi..ne die atlıon hemen..kıskanç yaa walla kıskanç bu kadın lülülülülülü lülülülülülü
bende seni yerim :jeyyar::jeyyar:
yarın bize yarım gün iş var-tatlicadiarzu- ama bazen çalışmıyoz, ben sanırım bu hafta sonu full yatıp dinlenecemyerimseniben
sen galiba zuzuma didin emme içimden yazmak geldifisfisfis
benide yeeeecokacimcoook
simdide kizlik zamanin sayilir :jeyyar:
öyle safff..öyle temiizzz:roflol: :roflol: :roflol:
ben çekmeköyde oturuyorum, evlenmeden önce paşabahçedeydim (yanii kızlık zamanımdaakaydirigubbakcemile3) kavacığı çok iyi bilirim...
hangi hastaneye gidiyon cicim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?