2009 Ekim Anneleri

ayhh şekerim çok mersi de masajımı yapıcak birine ihtiyacım warr..elimi kıpırdatamam şuann-tatlicadiarzu- mersi cicimm

sidikli fatoş tamammmmyerimseniben

a aa niye ki yaw?
menfaatçi kızım bu dandaaann..ondan sordu..pas wermee kaydirigubbakcemile3

yarın bize yarım gün iş var-tatlicadiarzu- ama bazen çalışmıyoz, ben sanırım bu hafta sonu full yatıp dinlenecemyerimseniben
sen galiba zuzuma didin emme içimden yazmak geldifisfisfis

he bana didi..ne die atlıon hemen..kıskanç yaa walla kıskanç bu kadın lülülülülülü lülülülülülü

yarın bize yarım gün iş var-tatlicadiarzu- ama bazen çalışmıyoz, ben sanırım bu hafta sonu full yatıp dinlenecemyerimseniben
sen galiba zuzuma didin emme içimden yazmak geldifisfisfis

cnmcım ben de haftalardır her boşlukta yatıp dinlenme eğilimindeyim, acaip üşengecim, evden işe, işten eve, markete uğramak bile zor geliyodu ama bunun tamamen yanlış olduğuna karar verdim. hep aynı ortamda durdukça sürekli kendimi dinliyorum, şikayetlerimin üstünde odaklanıyorum, eve girince direk midem bulanıyo mesela, ev bana onu çağrıştırıyo. doktor da aynı şeyi söyledi. şikayetlerimiz çoğu psikolojik aslında. bu yüzden napıcaaaaz? kendimizi çok yormadan gezip dolaşıcaz, hayatın ve hamileliğin tadını çıkarıcaaaaz.

ben geldimmmmmmmm

elam ben senin uzulmen icin yazmadim sadece dikkatli olman icin yazdim handannnnnnnnnnnnnn her bel agrisi normal agri degildir bunu boyle gecistirmek yanlistir ,!!!!!!!!!!!!! ayrica bir cok nedeni olabilecegini soyledim yorgunluk , oturma seklimiz pozisyonumuz vs.... bunlar olagan ve agri yapabilecek seyler bu dedigin kadar normal evet ,, ama agrinin kaynagini bilmeden basite almakta bir o kadar da anormaldir hamilelikte heran hersey olabilir bunun icin dikkat etmek lazim hersey anlik olabilir ALLAH korusun ben sadece tavsiyede bulunmak istedim ela seni karamsar dusuncelere itmek asla istemedim doktoruna danis bu durum devam ederse on dogru bilgiyi sana o verecektir , bunda uzulecek aglayacak durum yok lutfen kendini uzmeyi birak git evinede dinlen iside bosver onemli olan bebek ve kendi sagligin tatlim

ben çekmeköyde oturuyorum, evlenmeden önce paşabahçedeydim (yanii kızlık zamanımdaakaydirigubbakcemile3) kavacığı çok iyi bilirim...
hangi hastaneye gidiyon cicim...

aaa ne güzell, hemşeri gibi olduk şimdi :) ben anka sağlık' da bi doktora gidiyorum, önceden acıbademdeydi doktorum sonradan anka'ya geçti biz de geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…