2009 Ekim Anneleri

ilkaycım senin o amaçla söledigini biliom bu kadar ünlem işareti kullanmana gerek yok kullanmadanda anlatabilirsin bence , zaten havadan nem kapıyoruz hepimiz o yüzden dedim neyse boşver

ben birazdan bacaklarimi sey yapacam cok cabuk killanmaya basladim :)))))) esimde diyor ne cabuk uzuyor bunlar diye sanirim gecen defa biraz jiletle halletmemden oldu maymuna donecegim yakinda bu gidisle

biliyorum ilkayım beni üzmek istemessin senŞeniz sanırım ben duygusal bi günümdeyim ondan böle herşeye zırlar oldumsenağlama
şuan azaldı gibi ağrı, pazartesi doktora gidicem ozaman sorucam...
tavsiyen için çok sağol tatlımŞeniz

ilkayım handanım ben ikinizinde beni bilgilendirmek ve üzmememk için elinizden geleni yaptığınızı biliyorum...
üzmeyelim nolur birbirimizi:1hug::1hug::1hug:

ben birazdan bacaklarimi sey yapacam cok cabuk killanmaya basladim :)))))) esimde diyor ne cabuk uzuyor bunlar diye sanirim gecen defa biraz jiletle halletmemden oldu maymuna donecegim yakinda bu gidisle

benimkide çok çabuk uzadı üstüne bide alerji oldumya açıp gösteremeden kıllar tekrar çıktıkafamçokkarıştı

agregaa senin kuştamı ötmüyo noldu sölesenee :))))

AY SİZ ÇOK FENASINIZ hemen anlıyosunuz-tatlicadiarzu-ya siz ilişkiye giriyomusunuz ben korkudan eşime yaklaşamıyorum

vallahamı kısssssss ne dedi söleseneeeeeeeeeee duygularımla oynama bak kandırmaaaaaa

ay catladimm :roflol::roflol::roflol::roflol: nnann dandan nede iyi tanimisisn benii hemen derdin diyee ahahahahahahahaahha
yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: meraktan ölecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…