ben geldimmmmmmmm
elam ben senin uzulmen icin yazmadim sadece dikkatli olman icin yazdim handannnnnnnnnnnnnn her bel agrisi normal agri degildir bunu boyle gecistirmek yanlistir ,!!!!!!!!!!!!! ayrica bir cok nedeni olabilecegini soyledim yorgunluk , oturma seklimiz pozisyonumuz vs.... bunlar olagan ve agri yapabilecek seyler bu dedigin kadar normal evet ,, ama agrinin kaynagini bilmeden basite almakta bir o kadar da anormaldir hamilelikte heran hersey olabilir bunun icin dikkat etmek lazim hersey anlik olabilir ALLAH korusun ben sadece tavsiyede bulunmak istedim ela seni karamsar dusuncelere itmek asla istemedim doktoruna danis bu durum devam ederse on dogru bilgiyi sana o verecektir , bunda uzulecek aglayacak durum yok lutfen kendini uzmeyi birak git evinede dinlen iside bosver onemli olan bebek ve kendi sagligin tatlim
ya arkadaşlar bişey sorucam size AMA ÇOK UTANIYORUM :asigim:
kizlar ya dün doktor bi tahminde bulundu cinsiyet hakkinda ama belli degil yani
atma fatoş öle bişey olsa sabah sölerdin hemen dayamazdın
ben birazdan bacaklarimi sey yapacam cok cabuk killanmaya basladim :)))))) esimde diyor ne cabuk uzuyor bunlar diyesanirim gecen defa biraz jiletle halletmemden oldu maymuna donecegim yakinda bu gidisle
vallahamı kısssssss ne dedi söleseneeeeeeeeeee duygularımla oynama bak kandırmaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?