2009 Ekim Anneleri

agregaa senin kuştamı ötmüyo noldu sölesenee :))))

elalı ötüyoda ben korkuyorum konu oraya gelince eşime ay karnıma ağrı girdi ay midem bulanıyo ağrım var diye geçiştiriyom ya bu benim ilk hamileliğim ve 3 yılda zor buldum bu bebeğimi ne aşılamalar ne tüp bebekler yaptırdım şimdi elde etmişken ona bişey olmasından korkuyorum

agregaa senin kuştamı ötmüyo noldu sölesenee :))))

guuuss cik cik cik guuusss :roflol:

AY SİZ ÇOK FENASINIZ hemen anlıyosunuz-tatlicadiarzu-ya siz ilişkiye giriyomusunuz ben korkudan eşime yaklaşamıyorum

niye kiz tehlikemi vardi yoksa doktormu yasakladi hayirdir? bi tehlike yoksa dr bisey demediyse yasak yoksa niye eziyet ediyon kendine delikafaduldendelikafadulden
bu konuda ela ile konusbailirsin kendisi UzMaN :roflol:

a,selam zeytin hosgeldin canim nasilsin ?

fatos ciddimisin ? :) ne dedi

yok deneme yaptim be ilkayum deneme yaparken bile heycanimi görseydin :smiley-cool:

AY SİZ ÇOK FENASINIZ hemen anlıyosunuz-tatlicadiarzu-ya siz ilişkiye giriyomusunuz ben korkudan eşime yaklaşamıyorum

:))))))))))) çekindigin konu bumuydu ?? :))))))))) doktorun mu yasakladi yoksa sadece kendimi tedirginsin ? bizim doktor henuz birsey demedi ama eskisi kadar olmasada yinede atesle barut pek yan yana yatamiyor bizimkisi normal suan hem birsey soyleyim eskisinden daha guzel :))))))))))

agrera doktoruna sor canım bi engel yok derse icraata devammm :jeyyar: bizde öle yani gerçi bi nazara geldik 2 haftadır tık yoktu ama başlıcaz :jeyyar:

:))))))))))))))) en cokkk elaaaaa anlar bu islerden fatos hakli :)))))))) kendini yenemiyor ela adi abaza oldu bosunami hehehe

tatlim korkunu anliyorum ama bebise zarar gelir diye düsünme istersen bi dr ile konus. yani bosuna tedirgin olmayin. rahat olun. soyunun evet soyunun :))))))))))))))))))))))))))))))))

ya doktor cinsel yaşamda perhiz gerek yok sağlıklı bebeğin dedi bir tehlikenin bulunmadığını söledi ama kimi bayanlar diyorki pozisyon çok önmeli eğer doğru pozisyon olmazsa ağrı oluyo diyo kimi diyoki eşin içeri boşalırsa o bebeği etkiler diyo ay yardım edin ya

ah be güzelim..ah be tazeemm..bu yapılcak şeymi..ela fatoş we ilkay burdayken bu sorulcak sorumu..yazık yawruma

adii karı biliodum salaldıgını fallik senii:mymeka::mymeka:

bende seni seviyorum canummmmmmmmmmmmmm mucuxxx

:))))))))))))))) en cokkk elaaaaa anlar bu islerden fatos hakli :)))))))) kendini yenemiyor ela adi abaza oldu bosunami hehehe

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ay filmlerde kötü adamlar derlerya *soyun yavrum rahat ol evet* o geldi aklima ahahahahahhaha

tatlim korkunu anliyorum ama bebise zarar gelir diye düsünme istersen bi dr ile konus. yani bosuna tedirgin olmayin. rahat olun. soyunun evet soyunun :))))))))))))))))))))))))))))))))

çatlak yaaaa..hemen şimdi mi
:roflol: :roflol:

aaa ne güzell, hemşeri gibi olduk şimdi :) ben anka sağlık' da bi doktora gidiyorum, önceden acıbademdeydi doktorum sonradan anka'ya geçti biz de geçtik.

evet cnm çok güzel yerde oturuyosun, kıymetini bilyerimseniben

cnm bende senin gibiyim, bu gacılar bana abaza diyolar ama bakma sen onlara..
bende 3 olumsuz aşılama sonrası tüp bebeğe başlamaya 3 ay varken kendiliğinden oldu, doktor ilk 3 ay yasakladı, sonrada ben sormayı unuttum, ptesi kontol var ama serbest desede ben yapabilecemi sanmıyorum ona zarar gelir diye:çok üzgünüm:
bebeğim iyi olsunda ben yapmamaya razıyım, eşimde anlayışlı sağolsun:asigim:

hmmmm pozisyon önemli evet canim pozisyondan cok ne var hangisinde rahat ediyorsan oyle yaparsin hoplamadan ziplamadan :))) bosalmayida konusuda bildigim kadariyla bizler en cok enfeksiyon ve bakteriyi eslerimiz sayesinde elde ediyoruz esinde herhangi bir enfeksiyon durumu yoksa hyjen konusuna dikkat ediyorsa bebege bir sakincasi spremin yok diye biliyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…