AY SİZ ÇOK FENASINIZ hemen anlıyosunuz-tatlicadiarzu-ya siz ilişkiye giriyomusunuz ben korkudan eşime yaklaşamıyorum
agregaa senin kuştamı ötmüyo noldu sölesenee :))))
agregaa senin kuştamı ötmüyo noldu sölesenee :))))
AY SİZ ÇOK FENASINIZ hemen anlıyosunuz-tatlicadiarzu-ya siz ilişkiye giriyomusunuz ben korkudan eşime yaklaşamıyorum
a,selam zeytin hosgeldin canim nasilsin ?
fatos ciddimisin ? :) ne dedi
Slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............
adii karı biliodum salaldıgını fallik senii:mymeka::mymeka:
:))))))))))))))) en cokkk elaaaaa anlar bu islerden fatos hakli :)))))))) kendini yenemiyor ela adi abaza oldu bosunami hehehe
tatlim korkunu anliyorum ama bebise zarar gelir diye düsünme istersen bi dr ile konus. yani bosuna tedirgin olmayin. rahat olun. soyunun evet soyunun :))))))))))))))))))))))))))))))))
aaa ne güzell, hemşeri gibi olduk şimdi :) ben anka sağlık' da bi doktora gidiyorum, önceden acıbademdeydi doktorum sonradan anka'ya geçti biz de geçtik.
elalı ötüyoda ben korkuyorum konu oraya gelince eşime ay karnıma ağrı girdi ay midem bulanıyo ağrım var diye geçiştiriyom ya bu benim ilk hamileliğim ve 3 yılda zor buldum bu bebeğimi ne aşılamalar ne tüp bebekler yaptırdım şimdi elde etmişken ona bişey olmasından korkuyorum
ah be güzelim..ah be tazeemm..bu yapılcak şeymi..ela fatoş we ilkay burdayken bu sorulcak sorumu..yazık yawruma
ya doktor cinsel yaşamda perhiz gerek yok sağlıklı bebeğin dedi bir tehlikenin bulunmadığını söledi ama kimi bayanlar diyorki pozisyon çok önmeli eğer doğru pozisyon olmazsa ağrı oluyo diyo kimi diyoki eşin içeri boşalırsa o bebeği etkiler diyo ay yardım edin ya
:roflol::roflol::roflol:
o konuda hic tedirgin degildim :1closedeyes:şakkıdı:1rolleyes: hatta hormonlarin fena oldu eskiden daha sey oldim
ah be güzelim..ah be tazeemm..bu yapılcak şeymi..ela fatoş we ilkay burdayken bu sorulcak sorumu..yazık yawruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?