2009 Ekim Anneleri

ELALI elimdeki şey şuan okadar değerliki anlatamam ben onu gözyaşlarından var ettim oma zarar gelecek diye ödüm kopuyo ama eşimede üzülüyorum doğrusunu öğrenmek istiyorum doktor için sakınca yok ama sperm zarar veriyo diyolar

hoplamadan zıplamadan haaaaa:roflol::roflol::roflol:

onu biliorus canımm..yakınen şahidiz ne durumda olduuna:roflol:

kaydirigubbakcemile5

oyy kıyamam ben kınalı kuzularrr eşim içime boşalıo doktor bi zararı olsa korunun derdi sanırım sormadım ama kıslar en rahat pozisyon kadının yan yattıgı onu tavsiye ediom şahsen

oyy kıyamam ben kınalı kuzularrr eşim içime boşalıo doktor bi zararı olsa korunun derdi sanırım sormadım ama kıslar en rahat pozisyon kadının yan yattıgı onu tavsiye ediom şahsen

bu danndann da çok açıksözlü:1shok: lülülülülülü

a,selam papatyalim hosgeldin canim

ela evet hoplamadan ziplamadan canim yani adamin tepesine dusmeden halledin :)) boynu falan kirilir diye canim anla iste :))

spremden korkuyorsaniz adami aceyle bir yikayin once hic birsey olmaz hehehe sakaaaaaaa tumden curutursunuz mazallah gitti giden olur sonra :))))))) veya limon kabugu ile dezenfekte ediniz oda iyi birsey limonlu limonlu kokar hic yoktan ayyyyyyyy beni bastan cikarmayin lutfen ..!!!

aynen cnm benim içinde çok değerli ve ona bişey olursa sırf nedende ilişki olursa kendimi
hayatta affedemem, o yüzden bebeğe bi faydası yoksa doğuma kadar ben almimkaydirigubbakcemile3

buda cinsel ilişki uzmanıkaydirigubbakcemile3

sey kullansaniz prezervatif

bide şey demezmi sanki çok çekingen birikaydirigubbakcemile3

weee ilkayy sahnedee...biri şu kadını durdursuunn
:roflol: :roflol:

ne far kısım gizli saklımı kaldı artık herşeyimiz ortada:roflol:

weee ilkayy sahnedee...biri şu kadını durdursuunn
:roflol: :roflol:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ilkay iyice coştun kıssskaydirigubbakcemile3

şimdi fatoş sen böle yunan erkekleri varya heykeller yan yatıolar hep öle yatıosun sonra töbe töbe hahahah:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…