bide şey demezmi sanki çok çekingen birikaydirigubbakcemile3
ay bilmiyorum yaaaa ama buakşam denicem kaydirigubbakcemile3
ELALI elimdeki şey şuan okadar değerliki anlatamam ben onu gözyaşlarından var ettim oma zarar gelecek diye ödüm kopuyo ama eşimede üzülüyorum doğrusunu öğrenmek istiyorum doktor için sakınca yok ama sperm zarar veriyo diyolar
şimdi fatoş sen böle yunan erkekleri varya heykeller yan yatıolar hep öle yatıosun sonra töbe töbe hahahah:roflol:
aaaaaa igrencccccc plastikkkkk gettt onu kullanacagina hic yapma daha iyi adami baska yolla halledersin olur biter :roflol:
şimdi fatoş sen böle yunan erkekleri varya heykeller yan yatıolar hep öle yatıosun sonra töbe töbe hahahah:roflol:
aaaaaa igrencccccc plastikkkkk gettt onu kullanacagina hic yapma daha iyi adami baska yolla halledersin olur biter :roflol:
pess diyorumm başka da bişe demiyorumm..tü rezillerrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
çok ayıp kıslar yaa anne olcanız hiç yakışmıo böle şeyler:mymeka::roflol:
yurt dışında kadın hamileymiş ama nasıl olursa kadın hamileyken yumurtlamaya devam etmiş 3 aylık hamileyken yeniden hamile kalmış kadın 6 ay sonra ilk bebeğini 9 ay sonra 2. bebeğini dünyaya getirmiş bizde böle olmayalaım kaydirigubbakcemile3
zuzuuuuuuuuuuuuuuuuu sen varya sennnnnnnnn :sm_cool: sende yere bakan yurek yakansin asil sapik sensin hehehehehe:sm_cool:
yurt dışında kadın hamileymiş ama nasıl olursa kadın hamileyken yumurtlamaya devam etmiş 3 aylık hamileyken yeniden hamile kalmış kadın 6 ay sonra ilk bebeğini 9 ay sonra 2. bebeğini dünyaya getirmiş bizde böle olmayalaım kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
anammm...:1shok:.hanım hanımcık kızı da yoldan çıkardınız 2 dakkadaa:roflol:
sonrasi ne dandan :jeyyar::jeyyar:
ne bilim hic kullanmadik sperm icin dididiiim hahahahaha
icinde varmis :jeyyar:
:)))))))))))))))))) hehehehe dene bakalim gicirtttttttttt gicirttttttttttttttttt baska bir nane yokkkkkk igrencccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?