2009 Ekim Anneleri

yok be cnm ne zararı olacak, bebeğin içinde bulunduğu keseye ulaşamaz ki dışardan bişey, ama sen içim rahat olsun dersen korunun o zaman bu dönemde.

şimdi fatoş sen böle yunan erkekleri varya heykeller yan yatıolar hep öle yatıosun sonra töbe töbe hahahah:roflol:

aaaaaa igrencccccc plastikkkkk gettt onu kullanacagina hic yapma daha iyi adami baska yolla halledersin olur biter :roflol:

pess diyorumm başka da bişe demiyorumm..tü rezillerrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

şimdi fatoş sen böle yunan erkekleri varya heykeller yan yatıolar hep öle yatıosun sonra töbe töbe hahahah:roflol:

sonrasi ne dandan :jeyyar::jeyyar:

aaaaaa igrencccccc plastikkkkk gettt onu kullanacagina hic yapma daha iyi adami baska yolla halledersin olur biter :roflol:

ne bilim hic kullanmadik sperm icin dididiiim hahahahaha

yurt dışında kadın hamileymiş ama nasıl olursa kadın hamileyken yumurtlamaya devam etmiş 3 aylık hamileyken yeniden hamile kalmış kadın 6 ay sonra ilk bebeğini 9 ay sonra 2. bebeğini dünyaya getirmiş bizde böle olmayalaım kaydirigubbakcemile3

o nasil oluyo be :uhm::uhm: korkmayin olsaydi bana olurdu tamamdelikafadulden

zuzuuuuuuuuuuuuuuuuu sen varya sennnnnnnnn :sm_cool: sende yere bakan yurek yakansin asil sapik sensin hehehehehe:sm_cool:

yok nann walla hayatta bööle konuşmam benn..ince göndermelerde bulunabilirm ama yok annem siz aşmışsınızkaydirigubbakcemile3

hadi yaa..ay ne fenaaa

oylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaa o zaman ben herhalde 30 sene boyunca arka arkaya dogururum kizzzzzz hehehehe

filmlerde gördüm ilkaycım çok severim öle heykelleri ben hahahahah kıs senn bu limonu denedinmi hakkett sen yanmadınmı kıs sonra şey olunca abbowwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…