2009 Ekim Anneleri

valla şekerler ben size söyleyim gece buralar çook sakin olıuyooo

buketcim sağol canım atlatmaya çalışıyoz bakalım gribi allah kimseye vermesn çok zr yaa

amazoncum şeker ben varya elimden gelse iki gğnde bir gideceğim doktora valla billa o kadar merak ediyommm

gizem arkadaşım geçmiş olsun.
üzülme .hem hastalık hem hamilelik seni hassaslaştırmış olabilir..
burda sık sık yazışanlar arkadaş olmuşlar ben arada bir giriyorum bu yüzden pek kimseyi tanımıyorum oyüzden sormamışlardır yani çok fazla yoksan..
önümüzd daha çook zaman var inş ekim anneleri olarak tek yumruk olururz:)

çoğunluk işyerinden giriyor sanırım ondan akşam sessizleşiyor biraz.
evet ya sorma, artık aydan aya görcez bebişleri son haftalara kadar.ayy sağlıklı büyüsünler de napalım katlanırız artıkın.
karnın gerilip böle hafif ağrı batma oluyomu sana , bana oluyo da merak ettim.

olmaz mı olur tabiiii:))) bebişim ii şimdilik canım pazartesi tekrar gidecem bakalım umarım cinsiyetini de öğrenirim..sen nasılsın ?bebişin nasıl? gizem kırılmıs galiba oyyyyy yerim ben onuuuu:))))

hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize canımcım.
biz de iyiyiz napalım. karnıma bişeyler batıyo böle minin minik nasa da oluyomu?
gizem evet ya tam ben giriyorum o çıkıyo netten. yalnızlıktan daraldı napsın:)))

seldusum mende teni yerim :))

amazoncuum şekerim valla benim böle düz yatınca sadece hani nabız gibi atarya bebişim öle atıyo başka türlü hissetmiyorum

ahan da gelmiş gizem :)))) ya amazoncum ben de de oluyor hatta bazen durup gecmesini bekliyorum hareketsiz :))))

günaydın kıslarr hava güzel tabüü bütün hamişler gezmelere gitti demi sizi gidi siziler topik nerde bu millet huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın canım evet bugun kimse yok hava güzel kimseler yok bebişin nasıl iyimisiniz gizemcim benim cok fazla karnım agrıyor doktora soruyorum ben bilemem benim alanımda degil o diyor ama dayanamıyorum özele gidince belki ilgilenir hastanede ilgilenmiyor sende de varmı karın agrısı falan ben bazen hi dayanamıyorum....HAmileliğimden öncede agrıyordu ama simdi daha farklı agrıyor umarım önmeli bişey degildir korkuyorum bazen......

tünaydınnnnn fıstıklarr...kimsecikler yok bugün tabi hem hafta sonu hemde hava güzel herkes gezmelerdeeeeyerimseniben

evet hafta sonu cok farklı oluyor yatak keyfi yapmak bende hep evdeyim ama hafta sonu daha güzel oluyor ne güzel herkez geziyor bebişlere hava aldırmaya gidiliyor herkeze iyi gezmeler kendinize dikkat edin ttalı hamişler....

canım karın ağrısı adet döneminde oluyor olabilir ama genede batırmanda fayda var tatlım bi git istersen özele bende pek nadir oluyor

canım bende hergün oluyor gittiğimde sormuştum ama bişey demedi bu sefer özele gideceğim 3 lü tarama için o zaman tekrar soracagım inş bi sorun yoktur....

uyyy kıyamam :teselli: zeynepcim olsun inş öğrenirsin bebişinin cinsiyetini bu özel görüntüleme merkezlerinde ne kadar para alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…