2009 Ekim Anneleri

bulcukum ii akşamlar tatlışkom

lalcimmmmm valla bazen banada kıramplar giriyo bi kere öle bi kramp girdiki nefesim kesildi ama aynen bende öle diyorum sağlıklı olsunda ben razıyım herşeye :)

rkydn55 nasıl oldun tatlım karnın nasıl oldu merak ettim seni tatlım

iyi akşamlar arkadaşlarrr
ben cuma günü düştüm allahtan bebeğime bi şey olmadıı ama ayağım alçıda ve kırık mı çatlakmı bilmiyoruz rötgen çekilemediğim için 1 ay alçıda kalacakmışş allahamı binlerce kez şükür tabi ama yarım kaldım hiçbirşey yapamıyorum annem memlekete geçmişti şimdi onu bekliyorum salı gelecek kimse yok oğlumda daha çok ufak ve bana muhtaç ona bile hayrım yokk ( allahım sağlık versinn herkeze kızlarr

merhaba kızlar nasılsınız bız uzun bı suredır yoktuk bebişimle gezmeler gıttık ananeye orada net yoktu çokkkkkk özledım sizi neler var neler yok bana özet gecebılırmısınız öpt hepınızı

uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:teselli:kıyamam ya allah korumuş valla. rabbim yardımcın olsun canım benim. çok geçmiş olsun tekrar

şimdi ben koltuk değneği kullanıyorum ee tabi evin içinde ihtiyaç molasına falan kalkarken hop hop hoplayarak gidiyorum benim bebğim sarsıntıya uğruyordur içerde bide onun için ayrı üzülüyorum inş bu dönemi kazasız belasız atlatırım yaaa

aman canım ben,im diikkkat et kendine tatlım meleğine ve kendine önce sen bize lazımsın canım bunu unutma ama meleğinede dikkat et

wrosecim çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ay çok üzüldüm canım yaa....

wroseecim çok üzüldüm yaa geçmiş olsunn
aman dikkat et kendine çokk

Hay Allah ya, çok geçmiş olsun. Oturan hamişler topiği açacağız bu gidişle! Allah beterinden saklasın canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…