2009 Ekim Anneleri

rknydn55: canım bende hergün oluyor gittiğimde sormuştum ama bişey demedi bu sefer özele gideceğim 3 lü tarama için o zaman tekrar soracagım inş bi sorun yoktur....

canım benim bende de zaman zaman oluyo karın ağrısı ama dinlenince geçiyo sen yinede ihmal etme doktora göster bakalım ne diyecek.tekrar geçmiş olsun

merhaba herkese; uzun bir yazı olacak bu..Bugün çok sıkıldım ve buraya üye oldum...Çünkü kadınlar kulübü forumlarından merak ettiğim pek çok şeyi buluyorum; vefa borcu:) Şu an ilk hamileliğimin 15.haftasındayım özellikle gebelik testi-park yatak-bebek arabası gibi pek çok konuda yolum google'dan buraya düştü...herkesin samimi bi şekilde görüş bildirmesi bence çok hoş...Tecrübesizliklerimizin ETKİSİ AZALIYOR....Ekimde doğum olacağına göre herkes artık yavaş yavaş büyümeye başlayacak karınlarına odaklanmıştır. Eski pantolonlar sıkmaya başlamıştır ve fakat bu hamile pantolonu denen şeyle ya yeni tanışılmıştır ya da tanışılmak üzeredir. Dikiş makinası olanları bir heves almıştır: nevresimini dikeyim gibilerinden, ikinci bebek bekleyenler ilk bebekten sakladıklarına bi göz atmıştır, herkese haber verilmiş eş dost akraba herkese söylenmiştir yoldaki bebek, en yakın bebek mağazaları öğrenilmeye başlanmıştır, örgü bilenler ilk battaniyelerini bitirmişlerdir bile, ama çoğunluk bu 3-3,5 aylık süreyi bulantı-kusma-yorgunluk-halsizlik-iştahsızlık-uykululuk gibi şeylerle geçirmiştir ve henüz yeni yeni olaya odaklanmaya başlamıştır diye tahmin ediyorum. Hadi uyanalım artık bu halsizliklerden, gözümüzde büyüyen merdivenleri daha dinamik çıkabileceğimiz zamanlar geliyorrrrrr, ya da bana mı öyle geliyor:)

hoşgeldin aramıza canikom yeni yeni hamişlerle tanışmak çok güzel her gün hamile olmanın yeni bir tarfını görmek muhteşem gerçekten, her sabah aynanın karşısına geçip kocişine bu gün biraz daha büyük görünüyo demi babası diye göbişlerimizi göstermek harika( gözle görünür bir değişiklik olmasada hahaha) hamişliğimizin keyfini çıkaralım hepimiz. ben öyle yapıyorum biran önce doğrasa demektense her gününü sabırla hasretle ama tadını çıkara çıkara geçirelim. hepinizi çok seviyorum:CüvCüv:

kızlarr göbüşümü ekledim
ama pek beceremedim galiba link halinde oldu bakarsınız diğer topikden

şeker neyi ekleyeceği yazdım oraya ama maşallah göbişe çok hoş gözüküyo :)

kıslarrr nasıl bebişler

gayet iyi teyzişkosu:ecrin_bebek: ya akşam üstü mutfakta yemek hazırlarken yani durup dururken böyle birden karnım oynadı çok heycanlandım gizemcim bebeğim mi oynadı acaba ya? böyle anlık bişeydi çok hoştu yaw çok duygulandımsenağlama

ayy ne güzel tatlım ben hala hissetmiyom yaaa ne zaman meleğimi hissedeceğim sadece uzandığım zaman sanki nabız gibi atıyo o kadar bide parmakla yokladımmı anlık yerini bulabiliyom direk kaçıy daha alışamadı bana heralde :)):CüvCüv:

yaa ne güsel siz yine bişeyler hissedebiliyosunuz ben anlamıyorum hiç bişey bir iki defa pıt pıt seyirdi o kadar ellediğimde falan anlayamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…