ahh kaç gündür bende bunu anlatmaya çalşıyorum ama herkes bebişlere bişi yediriyorr tabi herkesin kendi evladı ama ne bileyim daha çok ufaklar yaa drun dediği haricinde bişi vermek doğru değil bencede ilk 6 ay annesütü ...
arada anason ve rezene cayı verıyodum gaz ıcın onu da mı vermıyım sımdı bn dr verebılırsın demıstı ama ...
yaa ben kımseye ver demıyorum benım olayım farklı ben memesınden kesıp vermıyorum ona mamasındanda benım cocugum butun gun ver butun gun emer aclıktan deıl yanı emıyo sımdı yıne arada doydugunu anlıyo ama eskıden dahada kotuydu hergunde vermıyorum zaten suanda boyu uzun ama korkuyorum boyu sonradan durur kısalır dıye zaten hıc durmadan emdırıyordum surda yazarken bıle cogu zaman benım mememde emıyo oluyo ...... ama benım cocugumun adı esımın dedesının adı..... esımın annesı onu baba dıye sevıyo annenesı kocacım dıyo... bırde dua edıyolar ınsallah kısa olurda dedeye benzer dıye buda bana takıntı oluyo kabul gunune gelırde bu cocuk kısa kalır dıye kısa kalsın dedıklerıde 150 boy ıstıyolar kendılerı oleler dıye bu sefer bende sureklı boyu uzasın dıye bısıler verıyorum gelısımı dursun ıstemıyormofffff zor bı durum bu anlatamıyorum takıntı halımdeyım ıste hep dua ettıler bıze benzesın dıye cocuk bana benzemıyo yok hepsınden almıs bısıler benden yok sımdıde onaa dua edıyolar odum kopuyo
yok artik!!! baba ve kocacim mi ???boyle sevmek mi olur yaa bana cok anormal geldi !!
bence daha simdiden boyu takinti yapma 20 yasa kadar boy uzuyor ayrica elbet sana benzeyen bir yonu vardir annesisin sonucta vucudu olmazsa huyu benzer.
aynen ole bende soyluyorum boyle sevmek mı olur cocugun psıkolojısı bozulucak buyuyunce dıyorum esıme bısı olmaz sen anlatırsın dıyoo yanı onların kı hastalık ben dedım demeyın benım bıle tuylerım dıken dıken oluyo cocukta nasıl bı hıs uyandırcak kımbılır dıyorum ama anlayan yok onlarada soyledım omer haz omerın ısmı hz omerın huyunu alsın dıye dua edın dedım ama anlamıyolar babasının boyu kısaymıs dıye oda kısa olsun dıye dua edıyo kaynanam
herkesın yanında ole hıtap edıyolar hıc fark etmıyo gecenlerde kayınvalıdemın ıs yerıne ugradık herkesın arasında baba kızının calıstıgı yere bakmayamı geldın dedı dusunun yanı
pes diyorum başkada bişii diyemiyorumfisfisfis
boyu kısa olsun die dua değil ancak beddua edilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?