2009 Ekim Anneleri

selam hanımlar nasıılsınızz ben çok yorgunum valla benim kızım hiç durmuyor bakmamada kimse yardım etmiyor bide onun üstüne pasta börek yapıyorum beğenilmiyor sinir oldum herkezde varmış bu kaynana derdi valla ama bende bide kayınbaba var her seye karışan offf ne bu ya böyle adım atsam krışıyorlar sürekli konusuyorlar kızım sürekli ağlıyor yok bu bebk doymuyormuş doymuyorda Allah şükür hep emzirdim bu güne kadar yaptığım işlere karışıyorlarr Allah bütün gelinlerii kaynana elinden kurtarsın inşş.....

arkadaşlar bana şu alttaki çizelgeden yapabilecek olan varmı ben yaptım ama düzgün olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim.....

merhaba kıslarr herkescikler yaprak dökümünü mü izliyo ...

slm kızlar keyfim gıcır abim istaanbuldan bana köpek yolladı hediye sibirya kurdu dişi 1yaşında sabahtan beri ona yer yapıyoz onla ilgilendik çok istiodum bahçeli die evimm şimdide zeyneble ilgilenio m emişiozzz

ayy ne güzel yaa ben gene sinerden kendimi yiyomm biraz geldim dertleşek yoksa kocişe saracam yakın yani mafoldumben

akıl uslu doramı kucağa alıştırdılar çocuğu pusete bıraktığım dakka yaygarayı basıyoo bide dönmüş ne diyoo uslu çocukk kucağına alsan ne olurkii oo böle çocuğuk 10 tane bakarım ben allah allah delirecem yaa mafoldumben

seni çok ii anlıom cnm çünkü adada şuan kucagımda sana cvpyazarken nerdeyse 24saat kucagımda başka türlü durmuo aglıo yavaşyavaş alıştır kuşum yerine yine zeynebte başladı az az salıncakta pusette duruo

benimki hiç istemezdii özben evde olalı anası sabah 9 akşam 8 bende ve bütün günn çocuğuma hasret yaşıyorum yaaa sadece memeden memeye kucağıma geliyo oda mecbur meme emiyo çünkü çok ama çook mutsuzummm öle mutsuzum ki kelimelerle ifade edemiyorum aynı evde bebeğimi sevemiyorum yaaa ...

benimki hiç istemezdii özben evde olalı anası sabah 9 akşam 8 bende ve bütün günn çocuğuma hasret yaşıyorum yaaa sadece memeden memeye kucağıma geliyo oda mecbur meme emiyo çünkü çok ama çook mutsuzummm öle mutsuzum ki kelimelerle ifade edemiyorum aynı evde bebeğimi sevemiyorum yaaa ...

gizemim canım benm,eşin bu konuya ne diyo ?
eğer bişe demediysen bence uygun bi zamanda bu konuyu aç derim..
tamam her babane torun sever,ama bu kadarı biraz abartı..tmm gelsin 1-2 saat otursun sonra insanları bıraksn biraz kendi haline..
ksinlikle bu konuda sesssiz kalma derim..kucak meselesinide çok iyi anlıyorum..senin gibi bende alışkınım oğlumun yerinde yatmasına kucakda taşımak çok zor geliyo..hele 3 ay alıştıkdan sonra..

aaaaaa beyazcımm onu oğlunun eviymiş kimse karışamazmış çoğu zaman geliyo biz daha uyuyo oluyozz şaka gibi delirmek içten değill yaaa bi de demezmii aaa gelmem rahatsızmı ediyoo özbennn aşkolsun yani geliyorum bi kenarda oturup torunum u seviyorum size ne zararım var daha çok faydam var çocuğu tutuyorumm yaa senden çocuğu tutmanı isteyen var mı :oklava:

Ayy yüzsüzzzzzz
deli oluyorum varyaaaaa:kızgın:
bide sölediniz sanırım ki bu cevapları almışınız..
insanların kendilerine göre bi hayatları oldunu anlaması gerek..Terbiesiz kadın :delphin:

çok yaaa sayesinde oğluma hasret kaldım yaa bide her hafta sülalesini topluyoo başşımaa offffffff ben çokk sinirliyim yaa yazacak öle çok şey varki anlatamam ...

yarama parmak bastınız kızlarr benim uyus knana geldi geçen hafta kaldı yine zaten geliyo her geldiğinde huzurum bozuluyo bide surat asıyorum giderken yine geliyo ama bu sefer kötü oldu evde sigara içiyum ama yanında değil yıllardır bilmeyen ve böyle bişey duyarsam hakkımı helal etmem diyen anneme söylemiş sinirimi anlatamam size ... çocuğumu ucağa alıştıran zaten o daha minicikti günlükken kucağına alıyord neymiş sırtı ağrıyomuş. geçen geldiğinde kucağında durmuyo velet gezdiriyodu sonunda b bağırdı içerde anıl artık al şunu ya şok geçirdim içerde koştum aldım çocuğu odaya girdim kapısını kapattım pat diye çocuğu uyuttum. neyse akşam oldu bakka gittim geldim eşim diyoki annem mi bağırdı sana gülerek sesimi çıkarmadım akıllı kaynanana benim söyleyeceğimi bilip demişki kollarım ağırdı bi anda düşecem sandım faan demiş yalancı uyuzz sanki zorla kucağına ben veriyorum... Herneyse cuma oldu anneme tlf açtım anne gelde temilik yapalım beraber tamam dedi annem tam bana geldi arkşım çağırdı 5 dk bişey dicem diye o arada anneme demezmi 1 haftadır burdayım bi süpürge açmadı şok geçirdim demiş eltimin kızı için o hergün yapıyo onun çocuu uslu hem sanane ister bok götürür ister pis olur beğenmiyorsan kalma ayy öyle sinirlendimki anlatamam.. eşime tlf açtım hemen dedim bundan sonra ne gelsin ne gidiyorum oda bana hak verdi off aslında çok uzundu bu kadarnı yazabilidm bak yine sinirlndim şean görsün yüzünü her şeye maydonoz ya

selam hanımlar nasıılsınızz ben çok yorgunum valla benim kızım hiç durmuyor bakmamada kimse yardım etmiyor bide onun üstüne pasta börek yapıyorum beğenilmiyor sinir oldum herkezde varmış bu kaynana derdi valla ama bende bide kayınbaba var her seye karışan offf ne bu ya böyle adım atsam krışıyorlar sürekli konusuyorlar kızım sürekli ağlıyor yok bu bebk doymuyormuş doymuyorda Allah şükür hep emzirdim bu güne kadar yaptığım işlere karışıyorlarr Allah bütün gelinlerii kaynana elinden kurtarsın inşş.....

AMİNNNN...benim de kaynanam her gün sabah geliyo,anahtarılya açıyo kapıyı biz uyurken..uyanmamızı bekliyo..sonra akşama eşim gelene kadar evde..bi pazar günümüz var onda da bebeği bırakın siz dolaşın deyip geliyolar,biz dolaşmıyoz kimafoldumben7 gün birlikteyiz çok sıkıldım..tamam her işimi görüyo sağolsun ama..bu kadar da olmaz ki...kayınpeder de her gün geliyo..torununu sevcekmiş!!her işime karışıyolar:((

Back
X