benimmki öle anacı ki konuşmak falan çözüm değill tek çözüm pılıpırtıyı toplayıp eve dönmekk mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ay benımkıde cok konusuyordu butun gun aynı hıkayelerı anlatıyordu bana gecmısını bende acıp pc oynuyordum yuzune bıle bakmıyordum o yıne anlatıyordu dıuyordum anlatma bılıyorum kırk defa anlattın ama sallamıyor anlatıyordu hıc bısı bulamasa ızledıgımızın dızının oncekı bolumunu anlatıyordu bana ızledım ben o bolumu dedıgım haldevalla ben konustum cok kaynanamla ama anlamıyor bırde haklısın dıyo ama aynısını yapıyo.... ınat yapıyo benı pes ettırmeye calısıyodu ama olan ona oldu tek torununu 1 aydır sevemıyo ohh canıma deysın.... gecenlerde dedımkı bole yaparsan sen ben oğlundan bosanıcam ve sen daha bu torununu hıc goremıyceksın secımını yap dus yakamızdan.... ole baktı kaldı ondan sonrada tasındık zaten
ay benımkıde cok konusuyordu butun gun aynı hıkayelerı anlatıyordu bana gecmısını bende acıp pc oynuyordum yuzune bıle bakmıyordum o yıne anlatıyordu dıuyordum anlatma bılıyorum kırk defa anlattın ama sallamıyor anlatıyordu hıc bısı bulamasa ızledıgımızın dızının oncekı bolumunu anlatıyordu bana ızledım ben o bolumu dedıgım haldevalla ben konustum cok kaynanamla ama anlamıyor bırde haklısın dıyo ama aynısını yapıyo.... ınat yapıyo benı pes ettırmeye calısıyodu ama olan ona oldu tek torununu 1 aydır sevemıyo ohh canıma deysın.... gecenlerde dedımkı bole yaparsan sen ben oğlundan bosanıcam ve sen daha bu torununu hıc goremıyceksın secımını yap dus yakamızdan.... ole baktı kaldı ondan sonrada tasındık zaten
mrb hoşgeldin aramıza ahh keske ben 1 ayy hiç görmesemmmm
ayy bunları okudukca tasınmasaydım basıma neler gelıcektı onları goruyorum ben kactım valla bebişim 20 gunlukken baktım kı hergun gelıyo herseyıme karısıyo camasır cekmecemı duzenlemeye kadar dedım cocuk olunca dahada kotu olucak sezeryan dıkıslerım agrırken esya tasıdım ben taa leventden beylıkduzune kacısssama kurtuldum sımdı sadece her gun arıyo esır oluyo neymıs torunuyla telde konuscakmıs bızımkıde geveze o telefondan seslenıyo bu baslıyo agucuk bugucuklara konusuyor dıyo oda hergun arıyo tabı o bahane arkadan benı sorguyo alıyo temızlık yaptınmı yemek yaptın mı ne yemegı yaptın ıcıne neler koydun ama hergun gordugum gunlerden sebeb bu kadarına sabır dıyorum...
işte benimkide aynısıı bendemi böyle yapsam ki delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?