2009 Ekim Anneleri

Beşikte ortopedik yatak var ama kaynanam üzerine koymak için yün yatak yaptırdı. Orda yatıyo bebeğim

yani genelde ortopedik bende karasız kaldım 2 si arasında sordum soruşturdum ortopedik daha iyi diyorlar pamuk yatak zamanla bebeğin yatış şeklini aldığüı için belini ağrıtıyormuş kızlar

bencede belını arıtır cunku dejenere oluyo yatak kendınızden bıle dusunun ben yun yatakta yattıgım zaman her yerım agrıyo

Kızlar sizin bebişlerde bazı kişileri görünce ağlıyor mu??Bizimki kayınvalideme taktı,gördü mü basıyor yaygarayı, sakinleştirmekte hiç kolay olmuyor(mafoldumben

Kızlar sizin bebişlerde bazı kişileri görünce ağlıyor mu??Bizimki kayınvalideme taktı,gördü mü basıyor yaygarayı, sakinleştirmekte hiç kolay olmuyor(mafoldumben
hamıleyken cok mu gıcık oldun kaynana ay ne guldum ben cok dua ettım benımkıde gorunce ağlasın dıye ama ağlamıyo yınede durmuyo amakucagında kayınpederımı sevıyo onu gordumu aglarken bıle gulmeye baslıyor...

Ay yok canım ya:))Aramızda iyidir yani.Her geldiğinde onu gördü mü başlıyor ağlamaya:))Biraz önce geldi, bir başladı, annemle susturamadık.Bizede çok komik geliyor, ne görüyorsa artık

Selam kızlar anca eskileri okuyup bu sayfaya gelebildim ayyy ne güldüm yaaaa -tatlicadiarzu-
Ben diyorum en ii kaynana ölü kaynana die bizimkide piyasa da yok şimdilik ama çıkar yakında.Bide hem kel hem fodul bizim ki hem bişicik yapmıyo hemde sanki yapıyomuş gibi hava atmaya çalışıyo bi tane 50 küsür yaşında oğlu var 2 senedir işsiz öyle aylak aylak geziyo yok efendim ingiltere de birini bulmuşmuş yok martta evlenceklermiş yok kadın emekli olmayı bekliyomuş ordan yok 9 milyar emekli maaşı alcakmış yok 5 odalı ev alcaklarmış ayy dilimin ucuna kadar geliyo senin oğlun o... erkeği o zaman demek ama ya sabır çekiyorum bide demez mi gelini demişmiş de 1 oda hazırlatıyoruz annecim sana die kocaman kocaman dedim tanımıyodur tabii garibim sizin sülaleyi die bozuldu alsanaalsanasmile

bende guldum burda cokkk valla ay ben ısterdım benımkıde ole yapsın dıye sansa bak bır daha hamıle kaldıgımda bende arayı ıyı tutucam belkı o zaman ters doner.... oluyo ole benım abımın oğluna anneme yapardı aynısını 3 yasına geldı hala anneme menfaati dusmeden yanaşmıyo

ınsan utanır be kadının parasıyla bısıler yapcaklarını solemeye ayıp yanı.... ayrıca ne anlatıyosa 50 yasından sonra evlenmesın yanı..... kadın napsın 50 yasından sonra koca bulamıyo kaynanana ful yalakalık vazıyetınde... elını sallasa 50 sı deıl kı 1 bıle 50 senede anca gelmıs...... hahahahaha

ınsan utanıyo bi yandan da, biraz büyük olsa öğretilmiş falan diye düşünülecek heralde.Herkese gülücükler, ona ağzı bi yamuluyor sonra kriz geçirior resmen.Arada görüor ondan desem, halalarını da arada görüyor ama onlara yapmıor.Ama bizimki de çok bişiy yapmadan herşeyi sahipleniyor, samimiyetsizliği hissediyor belki de.

yuksek sesle konusuyorsa ondanda olabılır.... benımkı yuksek sesle konusuldugundan korkuyo konusandanda korkuyo.... hemen buzuyo dudaklarını

İiydi cnm ya saçları kızıla boyatmıştın bide küt kestirmiştin ama söylesemmi bilemedim senin oğluşun sünnetine gitmişiz 4-5 yaşında falan var senin oğlan aynı sana benziyo yani o kadar benziyo ki hayret diyorum ama ama kız senin kucağında bide kız bebiş var istiyon mu tekrar bilemedim o yüzden iimidr bilemedim sürekli pışpışlıyon onu bide süslü bide süslü diyorum ben uzaktan görsem anlardım bu senin fıstık die düşün yani kaydirigubbakcemile3

oledır o zaman benımkıde vızırdıyo cunku hemen ole deısık seslere bagırılıyo sanıyo kendıne..... ınceltsın oda cnm sesını bebekle konusuyo yanı...

ben zaten dorayı sana benzettım gızem yaa sadece renklı gozlu sarısın ama sana benzıyo bence benımkıde yesıl gozlu ama bu bana benzıyo demek deıl kı aynı baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…