2009 Ekim Anneleri

ıyı laf etmıyor gelıyorum evıne oturupta muhabbet bıle etmıyo acıp pcyle oynuyo fılan dıye dedıkodunu yapmıyo

hergün ne konuşcam onla bee laf edemezz zaten evden çıkamıyomm bide pcme laf söleyemezz haytta konuşturmam ilk doğum yaptığım de kaldır bilgisayarı artık filen dedi ama dur orda dedimm sana nee ...

haftaya boyatcam canım saçlarımıda :)) kız bebiş mi ayy çok isterdim ama bu adama karar verdimki çocukk bi daha doğurulmazz nasip tabi :)) ayy zaten kızım olsaa kokoş olur dimi bayanssulusmile

ben zaten dorayı sana benzettım gızem yaa sadece renklı gozlu sarısın ama sana benzıyo bence benımkıde yesıl gozlu ama bu bana benzıyo demek deıl kı aynı baba

anamm kaynana duymasın ödü patlıyo bana benzicek diye kaydirigubbakcemile3 gecenlerde biri gizem kızz bu sana benzemeye başlamış dedide döndü kadına ne dedi biliyonmuu hayır canım dora aynı bana benziyor alsanaalsanasmile

benımkıde ole yapıyo cocugun bı gozlerı yesıl bana benzemıs dıyorkı benım annemınde gozlerı yesıl ona benzıyo bana benzemesınde kıme benzerse benzesın

sanki ona benzicekte matah bişi olcakk karşımda turuyo yazdıklarıma bak kazara okusa fırtına kopar evde haaa :roflol:

bende düşünemiyomm çokta önemli değil zatenn aklinialirimsmile

ahh buncqa yaptığıma karsı darılsa ne kadar mutlu olcem

ayy sende benımgıbı darılsın dıye ugrasıyosun heralde ama darılmıyolar yaaa allahım yarabbım

yüzsüz şekerim yüzsüzz oğlu diyo kii gizem sen hergün nasıl katlanıyon ben bi hafta sonu katlanamıyom ayyyyy yaww yatcem yatamıyom kalkcam kalkamıyomm yaa belki karımla muhabbet etcemm başka işim varr hiçbi şeye fırsat yok bide diyoki diyoo benim size ne zaararım var

sızde acık acık deyın sen sole anne sen bole gelıyosun ama bız opusup koklasmak ıstıyoruz arada de

oğlu söledi yatak odanız yokmu gidin kapıyı kapatın diyo delimi neee belki fantezüü yapcezzz :))

oğlu söledi yatak odanız yokmu gidin kapıyı kapatın diyo delimi neee belki fantezüü yapcezzz :))

Tatlım sen giyin en sexi şeylerini yak mumlarını falan zaten çat kapı gelmiyomu oğlun istedi bizim biraz işimiz var falan de manalı manalı utanır belkim sempatiksalakcinni

he heee onudabi deneyimm demüü belkimm aramadan gelmekten vazgeçerr :))

he heee onudabi deneyimm demüü belkimm aramadan gelmekten vazgeçerr :))

bencede sallayacağını zannetmem ama genede gıcıklığına deneyecem :))

naberr aybikecimm nevar ne yokk geziyonuzmu kııı benim yerimede gez ...

meraba aybike gizem yaa sen sole her gun evde durmamayı denesene yada hergun mısafır cagır evıne arklarını fılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…