2009 Ekim Anneleri

Kızlar sütüm çok azaldı oğlum bırakıyo beni

canım ben de azaldığını hissettim..ne bulursam yiyip içiyorum,midem çöplük oldu..baktım olmuyo doktorumuzu aradım..motillium diye bi hapa başlattı..5 gündür sabah öğle akşam aç karna içiyorum..7.gün etkisini gösterir dedi doktor..normalde mide hapı bu,yan etkisi prolaktin hormonunu artırması..

tekrar tekrar sordum doktora bebeğe zararı olur mu diye olmaz bi sürü insan kullanıyo bunu dedi...dene istersen..inşallah işe yarar..içim rahat değil ;sonuçta hap ama bebeğimin emmeyi bırakmasından iyidir diye düşünüyorum..

yaptır zuzucum yaptır..için rahat eder...

Ayyy bende deniyim cnm onu valla aynen bende süt yetiştircem die çöplüğe döndü midem ne ii denirse herşeyi yiyorum kilolar aldı başını gidiyo kaydirigubbakcemile3

zeze şekercim bu hap zayıflamayada yardımcı oluyomu acaba yaaa sempatiksalakcinni

Çok kötüyüm içimi dökebileceğim tek yer burası.Bunu kimselerle paylaşamıyorum sadece kardeşimle paylaştık. Babam annemi aldatıyo(((((((((

Çok kötüyüm içimi dökebileceğim tek yer burası.Bunu kimselerle paylaşamıyorum sadece kardeşimle paylaştık. Babam annemi aldatıyo(((((((((

ohaoldumsmile aaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile torun torba sahibi adammm CADIARZU
allah doğru yolu göstersin babişine tatlımm

kızlar merhaba;

bebişlerinize yoğurt vermeye başladınız mı.başladısanız nasıl mayalıyorsunuz ben bi türlü beceremedim de tutmuyo su gibi oluyo

kızlar merhaba;

bebişlerinize yoğurt vermeye başladınız mı.başladısanız nasıl mayalıyorsunuz ben bi türlü beceremedim de tutmuyo su gibi oluyo

Selam cnm , ben daha denemedim ama önümüzdeki hafta denicem benim bildiğim 90 cc anne sütü yada formül mama sütüne ise 3 kaşık mama 2 kaşık yoğurt koyup karıştırıp üzerini sıkıca sarıp güneş almayan bi yerde 4 saat falan bekletmek lazımmış
Bende olucak mı bilmiyorum bakalım görcez ama çok zorda kalırsn ve mama ile hazırlarsan bu hazır satılsnlar varmış nasılsa böylede hazır oluyo
Umarım hazıra ihtiyacımız kalmazkaydirigubbakcemile2

merhaba kizlar alya 2 gecedir huysuz
melek gibi uyurdu kuzu emer uyurdu emer uyurdu sadece 2 kez uyanirdim
simdi yarim saatte bi viyakliyor
aceba doymuyormu bu kadar sik emmek istiyor
ek gida mama fln hic bisey vermiyorum

merhaba kizlar alya 2 gecedir huysuz
melek gibi uyurdu kuzu emer uyurdu emer uyurdu sadece 2 kez uyanirdim
simdi yarim saatte bi viyakliyor
aceba doymuyormu bu kadar sik emmek istiyor
ek gida mama fln hic bisey vermiyorum

Cnm ya umarım geçici bişeydir bu durum sağmayı bi denesene cnm ya artık büyüdüler ya az mı geliyo ki benimki de emzirip de uyumuyodu inan 4-5 sefer en az kalkıyoduk sonra ben önce sağmayı denedim akşamdan baktım normalde sabah yada öğlenden 200-250 cc çıkan göğsümden 90 cc zor çıkıyo tabii sabaha kadar da doymuyo çocuk bende günde 1 sefer mama vermeye başladım mecbur çocuk yırtıyodu kendini mamayı yiyince hemen uyuyodu Ama sen devam et emzirmye cnm bikaç gün daha baktın olmuyo son çare mama olmalı umarım bian önce düzelir de emzirmeye devam edersin her daim kaydirigubbakcemile3

Aybik onu bilmiyorum ama ben 2 haftadır aktardan ısırgan otu aldım onu demleyip içiyorum müthiş faydasını gördüm rezenede demleyip içiyyorum ama ısırganın daha faydasını gördüm tadı biraz kötü oluyo ama alışıyosun zamanla dene derim

yok artıkk..Allah ıslah etsin nediyimm

aybikk herşeyi gaza yoruyorum malum gazmıki:)) yada diş mi aceppp

uff ..
gaz oldugunu sanmiyorum emmip geri daliyor cünkü ama 5-7 arasi uyanip emirmek beni halsiz kiliyo
normalde sabahalri keyfle uyanan kizim da cilgin gibi oluyor hersey tersine döndü..
isvicrenin milli bi icecegi var rivella peynir alti suyundan yapiliyor sütü arttirma etkisi varmis burdayken hazir bi rivella kürü yapicam bakalim zamanla yazarim olanlari

çok ağlarsa günde 1 öğün mama verin ama ağlmıyorsa sakın vermehyin şuan sütüm tamamen kesildi hiç vermiyorum veremiyorum..Aybik diş olabilirmi salya akıtıyomu bir haftadır benimde huzursuzdu gece 3 yada 3.5 saatte kalkan çocuk en fazla 2 saatte ve sürekli mıkırdanma haline uyanır oldu bir günde okduysan bir çığlık ve can havliyle ağlaması ve susmaması nedeniyle hastaneye götürdüm dr bişey yok dedi gaz sıkıştırması olabilir ama değildi sanırım benimk diş patlatıcam zaten 1 ayda çıkarmış ortaya ayrıca beyazlık var damağında birde çay kaşığıyla sanki 2 kere çıt etti gibi diş çıkarıcaz

slm kızlar bişey soracam size cevaplarsanız sevinirim benim bebişim 4 aylık ve benim sütüm yetersiz olduğundan gece mama veriyorum.şimdide arada bir muz veya elme bir kaç kaşık yediriyorum çok seviyor yiyor.ama sizde bi sakıncası varmı yani erken mi???

4 ayı bittiyse sorun olcağını sanmıyorum ama anne sütü alıyorsa hiç verme sütünü bırakır hiç gerek yok sadece geceleri mama ver oda uyku arasında verki sütünü bırakmasın ben o hatayı yaptım 3 aydan sonra hiç emmedi şuan meyve püresi patates havuç püresi vermeye başladım az az yeni yeni alışsın diye ek gıdaya nasıl olsa sütüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…