Kızlar sütüm çok azaldı oğlum bırakıyo beni
oyy geçmiş olsun zezem ya..ne çok alerjisi warmış yawrunun kıyamam.zor olcak işin..
kusmalar dewam ama eskisi kadar aşırı diil fışkırtmıyo bide artık..gazını iyi çıkaramadığımız zaman daha çok oluyo..ama alerji olayı benimde kafama takılıyo gidice bi sorcam doktora,belki alerjisi war bizim haberimiz yok..
hazirancım doğru dürüst birini bulursunuz inşallahh..gözün arkada kalmaz..
elamın anası iyilşeştinizmi kuzum..elam nası??
yasemin çok uzatmış eşin ewet ama sakin güzelim sakin..öfkeyle biişy yapma lütfen..münük kuzunu düşün..
weee son sözüm kaynana detlisi tüm analara gelsiinn:))) batsın bu dünyaaa:))) şaka bi yana da içimiz şişti kıs,sütümüz gitcek he düşünmeyin şunnarı..burda anlattıkça içten içe daha çok delleniyorus..farkında olmadan birbirimizi dolduruyoruz hasta olcas böle giderse::) Allah onlara accık empati yeteneği sizede sabır wersin ne diyimmm
canım ben de azaldığını hissettim..ne bulursam yiyip içiyorum,midem çöplük oldu..baktım olmuyo doktorumuzu aradım..motillium diye bi hapa başlattı..5 gündür sabah öğle akşam aç karna içiyorum..7.gün etkisini gösterir dedi doktor..normalde mide hapı bu,yan etkisi prolaktin hormonunu artırması..
tekrar tekrar sordum doktora bebeğe zararı olur mu diye olmaz bi sürü insan kullanıyo bunu dedi...dene istersen..inşallah işe yarar..içim rahat değil ;sonuçta hap ama bebeğimin emmeyi bırakmasından iyidir diye düşünüyorum..
Çok kötüyüm içimi dökebileceğim tek yer burası.Bunu kimselerle paylaşamıyorum sadece kardeşimle paylaştık. Babam annemi aldatıyo(((((((((
Çok kötüyüm içimi dökebileceğim tek yer burası.Bunu kimselerle paylaşamıyorum sadece kardeşimle paylaştık. Babam annemi aldatıyo(((((((((
kızlar merhaba;
bebişlerinize yoğurt vermeye başladınız mı.başladısanız nasıl mayalıyorsunuz ben bi türlü beceremedim de tutmuyo su gibi oluyo
merhaba kizlar alya 2 gecedir huysuz
melek gibi uyurdu kuzu emer uyurdu emer uyurdu sadece 2 kez uyanirdim
simdi yarim saatte bi viyakliyor
aceba doymuyormu bu kadar sik emmek istiyor
ek gida mama fln hic bisey vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?