kızlar merhaba;
bebişlerinize yoğurt vermeye başladınız mı.başladısanız nasıl mayalıyorsunuz ben bi türlü beceremedim de tutmuyo su gibi oluyo
slm kızlar bişey soracam size cevaplarsanız sevinirim benim bebişim 4 aylık ve benim sütüm yetersiz olduğundan gece mama veriyorum.şimdide arada bir muz veya elme bir kaç kaşık yediriyorum çok seviyor yiyor.ama sizde bi sakıncası varmı yani erken mi???
zeze şekercim bu hap zayıflamayada yardımcı oluyomu acaba yaaa sempatiksalakcinni
Ayyy bende deniyim cnm onu valla aynen bende süt yetiştircem die çöplüğe döndü midem ne ii denirse herşeyi yiyorum kilolar aldı başını gidiyo kaydirigubbakcemile3
oluyosa bende alıyım valla
ha kızlar unutmadan KK da okumuştum yine, 500 gram balın içine 75 gram dövülmüş ısırgan tohumu koyup günde 4 tatlı kaşığı yemek de sütü artırıyomuş..ben ona da başladım...ama ısırgan tohumunun dövülmüşünü bulamadım,öyle yiyom:))
azmime hayranım doğrussucokacimcoook..bu kadar yeme içmeye nasıl azalır bilmiyom..benim eve temizliğe gelen kadının hala sütü geliyo:1shok:kadının liseye giden bi kızı,ortaokula giden oğlu var..önce inanmadım,çıkardı memesini bi sıktı koyu koyu süt!!doktora gitmiş,tahlilleri temiz çıkmış..bi de emzirmeye başlasam senden fazla sütüm gelir,zorda kalırsan emziririm demez mi:mymeka:sinir etti beniklava:
yanıtın için teşekkür ederim bende aranıza yeni katıldım eğer sizde beni aranıza alırsanız beraber bu bebişleri büyütürüz .onlar dünyanın en güzel varlıkları...hepimiz için en değerli hazinelerimiz.bir gülücükleri yeter....
slm kızlar ben yeni geldim herkeze merhaba..ben 9 ekim annesiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?