naberr şekercimm napıyorr kuzumuzz
benimki oyun halısın başında bekleyeniyle oturuyo oyunn oynuyo teyzesii napsınn nerdeyse benimkide uyurr ....
vaklla benim eşimde onla uzandı alışsın diye ama alıştı şükür ... çocukk ilgi istiyo çok yaa uğraş illaki alışacak canım
valla benımkı cok ınat ıstedıgı olmadımı sankı canı yanmıs gıbı ağlıyo mosmor oluyo emdırıorum sakınlesın dıe ama sınırden memeyı bıle olmuyo sureklı ıc cekıyooo uyurken bılee ondan dedıgını yapıyorum korkudan
gizemcim dora nasıl oldu?
merak edipte kızın durumu nasıl die soprmadı bile biliyo hastaneye gittik bugün telefona bi msj atıp kız iyimi bi sorun varmı die sormıyacak kadar silmiş bizi benle konuşmayan o ben degilim 2,5senedir altta nalanda benim yoruldum çok babasının kopyası ota b..a küsüyo afedersiniz çok doluyumm psikiyatrilik olmuşum dalıp dalıp gidiyom artık biyerlerde kayboluyo beynim tıkanıyom
evet cnm, senin az bi süt iznin kalır çocuk 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saatin var.
ben de istiyordum 6 ay ücretsiz izin ama bu durumda imkansızzzzz
oyy geçmiş olsun zezem ya..ne çok alerjisi warmış yawrunun kıyamam.zor olcak işin..
kusmalar dewam ama eskisi kadar aşırı diil fışkırtmıyo bide artık..gazını iyi çıkaramadığımız zaman daha çok oluyo..ama alerji olayı benimde kafama takılıyo gidice bi sorcam doktora,belki alerjisi war bizim haberimiz yok..
hazirancım doğru dürüst birini bulursunuz inşallahh..gözün arkada kalmaz..
elamın anası iyilşeştinizmi kuzum..elam nası??
yasemin çok uzatmış eşin ewet ama sakin güzelim sakin..öfkeyle biişy yapma lütfen..münük kuzunu düşün..
weee son sözüm kaynana detlisi tüm analara gelsiinn:))) batsın bu dünyaaa:))) şaka bi yana da içimiz şişti kıs,sütümüz gitcek he düşünmeyin şunnarı..burda anlattıkça içten içe daha çok delleniyorus..farkında olmadan birbirimizi dolduruyoruz hasta olcas böle giderse::) Allah onlara accık empati yeteneği sizede sabır wersin ne diyimmm
gizem doranın nesi var? oda mı hasta geçmiş olsun cnm...
cnm balgam ıcın ıhlamur cayı cok ıse yarıyo sekersız bı sekılde yap ıcır bak yararını goruceksın benımkıde hırlamaya baslasın ben verıyorum ıkı gıne kesıyo hırlamayı hemde bebısı cok rahatlatıyo
canım dora öksürüyodu biraz ama şükür şimdi ii birkaç gece korkuttu baya beni ama şükürler olsun şimdi iyi ...
2-3 yaprakmı kaynatıyosun cnm bide günde kaç kez ne kadar veriyosun?
ayy oda mı yaa elada öksürüyo bugün 5. gün ama geçmedi bizimkimafoldumben
balgamı var atamıyo oda hırıltı yapıyobilmiyorumkismile
aynen sole bı tutam atıyorum kaynatıyorum gunde bı defa ıcırıyorum ılık bı halde agzını yakmıycak kadar sıcak oluyo yanı ıkı gunede kendıne gelıyo cok kotuyse bırde tane karabıber atıyorum ıcıne bırtane kaynatırken ılaclardan daha cok ıse yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?