2009 Ekim Anneleri

kullanmıyorum ama bıldıgım kadarıyla yengem kullanmıstı arkada verılen olceki yengem ıkıye boluyordu oğluna içirirken hepsını vermıyordu

kullanmıyorum ama bıldıgım kadarıyla yengem kullanmıstı arkada verılen olceki yengem ıkıye boluyordu oğluna içirirken hepsını vermıyordu

hımm anladım..bebişime ağır geldi demekki tam ölçek..neyse öğrenmiş oldum napalım..:kedi:

tşkleropuyorumnanaktan
kaç kaşık vericez? bide tane karabiber yok evde toz olmazmı? yada hiç koymasam mı?

cnm koyma o zaman toz olunca suzduremıyosun yaa mıdesıne zarar verır belkı tane olunca dagılmıyo sade mınerallarını salgılıyo sen sade ıhlamur ver hasta olmasa bıle ver arada bence gercekten bebeklerı cok koruyo ve rahatlatıyo

evet ben en az iki günde bir ıhlamur hatta içine bir kaç tane rezene koyup içiriyorum egeye..gerçekten rahatlatıyor bende tavsiye ediyorum ..:lepi:

kızlar doktorum az önce ek gıdalrla ilgli 8 sayfalık yazı yolladı tarifler bilgiler var sizinle paylaşmak istiyorum ama nerden paylaşsam die düşündüm

yaa facede ben yokum bulcukuummmm..mrk ettim ama yazıyı

nalan nerelerde..naaptı mrk ettim..ne dedi doktoru...

yok gizemcim saygın diil nalan için..hani bi ameliyat olması gerekiyodu ama bunun için ya bidaha hamile kalmıcaktı yada ikinciyi de yapıp olcaktı filan..nalan diilmiydi yoksa..uff iice unutkan oldum bennn

ayy evet şimdi hatırladım evet naloştuu yok demi uzun zamandırr arasam mı ki benbi off konturde azz o bide telsimm bilmiyorumkismile

biz de iki gecedir hiç uyumuyoruz .milupanın gece çayını aldım ama malesef içmedi beyfendi anne sütü dışın da bir şey kabul etmiyor............................

benimkide rezeneyi alıyo gece çayını almıyo ayrıca ben bu gece mece olayına inanmıyorum dün gece muhallebisi aldım 4 aydan itibaren 14 cc içti hafifte koyu kıvamlı yok anam yine 3 saati geçmedi gece uykusu bende sinirlendim vermicem dedim aslında erken ama meraktan aldım deniyim dedim......... Kavonoz mamalarına başladım yavaş yavaş tattırıyorum nasıl olsa sütüm yok 10 gün sonra tamamen başlıcaz artık ek gıdaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…