merhaba güzel ekim anneleri..bayanssulusmile
bende facebooktan burayı çok boşladım gibi geldi hemen gireyim dedim..inşallah herkes iyidir geçmişi okuyamadım ama sanırım üzgün annelerimiz var..herşey yoluna girer Allahın izniyle tek bebişlerimizi düşünelim boşverin gerisini..ben artık saldım hiçbirşeyi takmıyorum kafaya..:lepi:
kızlar bileniniz varsa ben geçen gün milupanın gece çayını aldım arkasında yazdığı gibi hazırladım sanırım ağır geldi egecim bütün gece afedersiniz kakasını yaptı bağırsakları fazla rahatlattı sanırım bu sefer çocuğum hiç uyuyamadı..dün gece çeyrek ölçek hazırladım şükür güzelde uyudu sabahta kakasını yaptı iki defa iyiydi yani..sizden kullanan varmı tavsiyeleriniz falanda varsa memnun olurum çokk..
herkes dikkat etsin bebişine sıkmayın canınızı lütfen..
kullanmıyorum ama bıldıgım kadarıyla yengem kullanmıstı arkada verılen olceki yengem ıkıye boluyordu oğluna içirirken hepsını vermıyordu
tşkleropuyorumnanaktan
kaç kaşık vericez? bide tane karabiber yok evde toz olmazmı? yada hiç koymasam mı?
cnm koyma o zaman toz olunca suzduremıyosun yaa mıdesıne zarar verır belkı tane olunca dagılmıyo sade mınerallarını salgılıyo sen sade ıhlamur ver hasta olmasa bıle ver arada bence gercekten bebeklerı cok koruyo ve rahatlatıyo
cnm sen bence faceden koy daha hızlı olur
ayy evet şimdi hatırladım evet naloştuu yok demi uzun zamandırr arasam mı ki benbi off konturde azz o bide telsimm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?