olumunekankayizsmileöleee işteee:çok üzgünüm:
meywesuyuyla wermek gerekebiir katılaşırsa çok..elma suyuna damlatır weririzzevet zuzucum biz de kullanıyoruz demir ilacı. günde 6 damla. kakasını katılaştırıyo evet kakayı yaparken zorluyo çocuğu biraz. ek olarak A-C-D vitamin damlası kullanıyoruz bi de.
arzu sevindim.masallah kilo ve boy süper. benim minik kusum daha hala 6000 olamadi ve boy 59 mafoldumben hic ablasina cekmemis bu cocuk yaaaa. aynı anne ,aynı süt ama yok cocuk kilo almiyor :umursamaz:
bu göbek catlak muhabeti olmasin artik.bende hepsiiiiiiiiiii var göbek,sarkık göbek,catlak ne istersen var bende amannnnnnnn bosver mayo giycem korseli kim görcek catlakları kaydirigubbakcemile2. kilo desen hepsiiiii bende daha ne olsun zemuszemus
ayy biz devit dışında bişey kullanmıyoruz, dr mu veriyor bu damlaları? ctesi gittik bize bişey vermedi...
catlaklariniz ne durumda.yani rengi acildi mi? siliklesti mi?yoksa eski kirmiziliginda ve eski boyutunda mi?acil cevap
benım hala aynı boyutta ve kıpkırmızı
Kızlaarrr
3 gecedir yiğit uyumuyo,çok zorluyo beni
3-4ü buluyo hep.napc bennn bilmiyorumkismile
havada çok güzel oğlumla markete gittik geldik açıldı biraz..
arzu ek gida ne zman baslicakmısın 6 aydan sonra mi? merak ettim. yok yaa biz gecenhafta gittik.
aylardır emzik alması için ne taklalar yaptığım bebeğim şimdi bütün gün ağlamasının sonucunda calpole batırıp verdiğim emziği yarım sattir şapır şupr emiyor hatta düşünce mızırdanıyor meğer ne emzik delisiymiş ama korkuyorum memeyi bırakmaz değilmi
evet gülican gündüz uykulari baya azaldi belirgin bi sekilide hemde
¨gece de bir iki gün cektirdi ama sanki dünden beri daha iyyiz
Gülican çok sıkıntı olmuosa verme cnm..
Benimkide bi ara öyleydi gece güzel uyrdu gündüz uyumazdı..
şimdide gündüz baya düzeldi ama 2-3 gecedir sapıttı iyice,4den önce uykuya dalamıyooo
mahvolduk eşimle..gece eşim kucağnda sallıo bi ara ee ee eeee yapdı,yiğit de başladı ee eeee eee kaydirigubbakcemile3 koptk gece yarısı ikimizde sempatiksalakcinni
zar zor daldu uykuyaa,bide ben gribim fazla almak istemiyorm kucağımaa.
Allahtan eşim öğlen gidio işede gece yardım ediyo..
doktora sormadan kullanmıycam zaten..cmts bi gidelim sorcam..günde 9 damla dedi..kabız yapabilir dedi...
hiç sanmıyorum canım bırakmaz memeyi benim kızım 3, gününden itibaren emzik ağzında ama sadece emiyor canım ohh bulmuş eğlencesini hadi gözünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?