2009 Ekim Anneleri

slm kızlar nabersiniz epeydir giremedim. umarım sizlerde meleklerinizde iyisinizdir. bizim kız iki gecedir beni deli etti kurulu saat gibi 20dk bi uyandı sinirlerim hop hop tavan yaptı. babasınada vermek istemiyorum kendimi garip hissediyorum onu o alde bırakınca şimdi uyuyo bakalım bu gece nasıl olucak.

bengü'cüm dr iyi diyorsa takma o zaman canım yaaa...

gulefsancım bir sıkıntısı vardır belki,yoksa neden yapsın böyle... inşallah bu gece iyi olur.

gulican sen izin isini naptin?malum dogum izni bitti eyvahedigeldismile

Canım ikinci 20 gün raporumu aldım. Sonra da yıllık izin en son ücretsiz izin. 1 yaşına kadar bööle sürdürrüz diyorum. Bi yandan da evde çok sıkıldım ama oğlum da çok minik daha kimselere bırakamam :umursamaz:

yerim onun tombiş yanaklarını ben bende dalinin emzikleri var küçük kenarlı migroslarda satılıyor belki kenarları küçük olunca yanişlerini rahatsız etmez benimki gene aldı şapır şupur emziği emiyor, peki kızın konuşuyormu konuşmasını engelledimi benim kızım çok konuşuyorr çok bağrıo kahkaha atar bunlar kesilmez değilmi amma pimpirik yaptım değil mi???
:Saruboceq:

Canım sürekli tutma ağzında,huysuzlanınca ver..
,Benim oğlumda emzik alıo ama çok emdirmiyorum sesi çıksn konuşsn bağırsn agulasın die..

dalinin emziğini bir incelemem lazım iz oluyor canı acıyordur diye düşünüyorum teşekkür ederim canım.
ben sürekli tutmuyorum ağzında huysuzlandığı zaman veriyorum uyurkende tutmuyorum ağzında ağucuk buğucuk eğleniyor kuzum bu kadar telaşlanma pimpirikli anne opuyorumnanaktan

aşkı memnuya dalmışımm kıslar hoşbulduk geldim ama

arzucumm nnasıl bora paşamm

saolun pembeinciş ve beyazzz
yani bir laf vardır ya görmemiş muhabbeti aynen ona döndüm, tamam huysuzlanınca vericem ve çok tutmayacam ağzında anlaştık:)

benim kociş kurtlar vadisini seyrediyor bende maç izliyordum ama 3-0 yeniliyor fener tadı yok maçın netten film izliyeceğim şimdi.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar yaa benimgöğüslerim gene parçalandı yaa acaba nazar mı oluyoz (

Son düzenleme:
yaa bende mi emzirmesemm o gün ide hastanede sordular neyle besliyorsun diye bide demexz miyim sadece anne sütü sabahına paramparça yaa desene demi mama yla karışık süt veriyom diye hiç kafa yok bende canan cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…